Αγορα εξωτερικου WD 1 ΤΒ για backup

anavatis

Established Member
12 November 2008
192
θελω να αγορασω αυτο το δισκο.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303912.
τον εχει αγορασει καποιος φιλος να μας πει τη γνωμη του ή εχετε να προτεινετε
καποιο αλλο με αυτες τις δυνατοτητες και τα λεφτα ,καλυτερο?

Κατά την γνώμη μου αν το χρειάζεσαι για backup είναι too much και μπλέκεις με τροφοδοτικά ρεύματα κλπ. Ενας passport 500GB (για να μην πω 320GB) νομίζω ότι θα σου έφτανε και θα είναι και πιό φορητός. Τι αρχεία έχεις που να θες για backup 1ΤΒ;

Αν το backup το εννοείς για να κρατάς ταινίες-μουσική τότε ΟΚ αλλά προσωπικά και με λιγότερα χρήματα θα έπαιρνα έναν εσωτερικό, και ταχύτητα ακαριαία και όχι μπέρδεμα με επιπλέον καλώδια.

Φιλε Τασο ,ευχαριστω για την απαντηση,αλλα μιλαω για εξωτερικο δισκο
για τους εξης λογους
1.εχω Laptop
2.εχω 3 500αρηδες wd 2,5 σε θηκες ,που ειναι ολοι γεματοι με αρχεια
mkv
3.ενας 500αρης με τη θηκη του κοστιζει 110 ευρω,ενω ο wd με τα ιδια
λεφτα εχει διπλασια χωρητικοτητα,βεβαια ειναι και μεγαλυτερος σε μεγεθος
αλλα τι να κανω που δεν εχουν βγει ακομα δισκοι 2,5 στο 1Τ.

Τον αγόρασα πριν 10 μέρες από το άλλο μαγαζί.

Είναι FAT32 και γι'αυτό μάλλον δε μπόρεσα να του περάσω αρχεία από άλλον σκληρό δίσκο φίλου με NTFS.

Κατά τα άλλα, δείχνει καλός. (του έχω γράψει 100GB μέχρι στιγμής, εκ των οποίων τα 40 είναι μουσική. - Ευχαριστώ Κωστή!!!)

Η τιμή του έπεσε και 6,5 ευρώ από όταν τον πήρα! (101,5 ==> 95)

Εχω 4 από δαύτους. Απλά πρόσεχε μην πέσουν κάτω. Μόλις τον πάρεις, θα του κάνεις φορμάτ, έτσι ώστε να μετατραπεί σε ntfs. Εναλλακτικά, δες και τον elements, που είναι όμως, αρκετά πιο θορυβώδης

Κι εγώ έγινα πρόσφατα κάτοχος του συγκεκριμένου. Οπως σου ειπε κι ο φίλος Νίκος πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι η διαμόρφωση του σε NTFS και επίσης αν το λάπτοπ σου εχει E SATA παρε κι ενα καλωδιακι ( 4-5 ) ευρω γιατι δεν παρέχεται ...

τελικα εκανα την αγορα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
δουλευει θαυμασια και σε USB και σε eSATA με το laptop FS 2550 και επιπλεον
μου αρεσει το σχημα βιβλιου,ξεφευγοντας απο τα συνηθισμενα κουτια και
δενοντας θαυμασια στο χρωμα και στο design με το WDTV.