Αγορα FHD τηλεορασης μοντελα 2015-16

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα FHD τηλεορασης μοντελα 2015-16

Ένα σχετικό σχόλιο/ερώτημα: υπάρχουν τηλεοράσεις που είναι HDR χωρίς να είναι UHD/4k;

OK.Ευχαριστώ πολύ.Το ψάχνω ακόμη,αν και έχω κολλησει με αυτές τις δυο.Θα δω τη θα γίνει με τις διαθεσιμότητες και θα πράξω αναλόγως.
Επειδή δεν έχω μπει καν στον κόπο να κοιτάξω και καμία LG,λόγο μιας σφαιρικής εικόνας...(LG ''φύγε μακριά''),μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει.και αξίζει όντως?

Θε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν νομίζω ότι θα σου βγεί σε καλό αυτή η προσέγγιση..
Πρέπει να καταλήξεις ..χθές.. αν θέλεις οπωσδήποτε VA panel με 100Hz, γιατί υπάρχουν μόνο τελευταία κομμάτια μοντέλων του 2015.
Οι FHD τηλεοράσεις με VA είναι όλες στα 50Ηz εκτός απο την Panasonic DS630 που όμως δεν εισάγεται επίσημα και τα μοντέλα του 2017 θα είναι όλα με 50Hz.

Αν θες IPS βέβαια, τότε μπορείς να περιμένεις κάποια προσφορά απο Sony ή LG.

To "φύγε μακριά" είναι απλά ένα κλισέ, οι καλύτερες τηλεοράσεις στον κόσμο είναι LG, απλά είναι τεχνολογίας OLED που είναι το δυνατό σημείο της εταιρίας. Κάτι υλοποιήσεις με IPS panels και 50Hz είναι το αδύνατο σημείο της, πρέπει να ξέρεις τι θα ψωνίσεις και απο που!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα FHD τηλεορασης μοντελα 2015

Εννοείται ότι μιλούσα για lg LCD με IPS panel στα λεφτά αυτά που λέω στην αρχή του thread.Για της OLED το ξέρω.
Και επειδή όντως κατέληξα σε αυτές τις 2 και ξέρω πως αξίζουν και της βρήκα τελικά,γέρνω λίγο πιο πολύ προς την sony γιατί από ότι έχω διαβάσει είναι λίγο καλύτερη για digea και HD θέασης.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι λίγο το servise της(χτύπα ξύλο αν το χρειαστώ),γιατί είδα ότι εδώ στην Ρόδο δεν υπάρχει επίσημο και φοβάμαι μην μπλέξω.Θα το κοιτάξω καλύτερα και θα επανέλθω.
Σας ευχαριστώ πάντως για ακόμη μια φορά για την συζητήσεις που έχουμε.

Ένα σχετικό σχόλιο/ερώτημα: υπάρχουν τηλεοράσεις που είναι HDR χωρίς να είναι UHD/4k;

Sony introduces first HDR-capable Full HD TVs for PS4 gaming...http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1483718865

...2017 entry-level TVs that support HDR. These are also the first HDR-capable Full HD TVs...

source:[flatpanelshd.com]