Αγορά φθηνής τηλεόρασης για σαλόνι

Konsblax

New member
16 November 2020
1
Ξάνθη
Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά φθηνής τηλεόρασης για το σαλόνι.

Η απόσταση μεταξύ καναπέ και επίπλου τηλεόρασης κυμαίνεται στα 230 με 240 εκ.

Οι διαστάσεις του επίπλου είναι 104x35 εκ.

Η χρήση τηλεόρασης θα είναι τα τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες/σειρές και επιθυμητό είναι το screen mirroring με προιόντα της APPLE (MacBook, iPad, iPhone).

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό θα ήθελα <400 και όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, αρκεί να πληρεί τις παραπάνω ανάγκες μου και φυσικά να υπάρχει και η δυνατότητα επικοινωνίας με το service -αν χρειαστεί- .

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά φθηνής τηλεόρασης για το σαλόνι.

Η απόσταση μεταξύ καναπέ και επίπλου τηλεόρασης κυμαίνεται στα 230 με 240 εκ.

Οι διαστάσεις του επίπλου είναι 104x35 εκ.

Η χρήση τηλεόρασης θα είναι τα τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες/σειρές και επιθυμητό είναι το screen mirroring με προιόντα της APPLE (MacBook, iPad, iPhone).

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό θα ήθελα <400 και όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, αρκεί να πληρεί τις παραπάνω ανάγκες μου και φυσικά να υπάρχει και η δυνατότητα επικοινωνίας με το service -αν χρειαστεί- .

Ευχαριστώ
Την έχει φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος.. VA PANEL

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/215960-panasonic-tx55hx600e-55

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απ´ότι βλέπω στα specs από την επίσημη Panasonic η σειρά HX600 δεν έχει το My Homescreen 5.0 που έχουν οι Panasonic που κατασκευάζονται από την ίδια την Panasonic στη Τσεχία αλλά το απλό Smart TV που χρησιμοποιεί η Vestel στις τηλεοράσεις που φτιάχνει φασόν για τη Panasonic και για πολλές άλλες εταιρείες. Αν στη πλάτη της τηλεόρασης γράφει Vestel και όχι Made in the Czech Republic τότε η τηλεόραση μπορεί να έχει IPS πάνελ γιατί αυτά τα πάνελ βάζει η Vestel στις τηλεοράσεις της.

https://www.panasonic.com/uk/consumer/televisions/4K-LED-TV/tx-55hx600b.html