αγορα HD αποκωδικοποιητη

skunk93

Senior Member
15 January 2007
430
ταυρος
ενδιαφερομαι για αγορα HD αποκωδικοποιητη αλλα με ενδιαφερει μονο να εχει πολυ καλο σημα και πολυ καλη εικονα...δεν ενδιαφερομαι για pvr κτλ
καμια ιδεα?

Οποτε πηγαινεις για δεκτη με τσιπακι NEC
αλλα ουσιαστικα η διαφορα που θα δεις θα ειναι περισσοτερο η πιο γρηγορη αλλαγη καναλιων . Εικονα πανω κατω τα ιδια ειναι εκτος αν πας σε πιο ακριβες λυσεις (πχ: edision ) . Το σημα παλι ειναι θεμα tuner .

Οι πιο δημοφιλεις δεκτες στο φορουμ παντως ειναι με τσιπακι MS7828 η με ALI . To ALI κανει πιο γρηγορο ζαπινκ ενω το MS εχει καλυτερες δυνατοτητες στο media κομματι .

απο θεμα tuner ποιος αποκωδ. εχει καλυτερο ...στην περιοχη που ειμαι εχω δυσκολο σημα...

Δεν ξερω να σου πω γι αυτο .

Απο οτι εγραψε ο lemon ενας crypto 220MP που δοκιμασε επιανε καλυτερα απο εναν CRYSTAL http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056057302&postcount=13 αλλα εχει αλλα προβληματα που δεν εχει ο crystal .

Απο δεκτες εγω παντως εχω τεσταρει αρκετους ( Neos , max , finlux ,
Schaub Lorenz ) αλλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τον amtc και τον croner .

Το ιδιο καλοι θεωρω οτι ειναι και οι Digital World HDT-150 και IQ SMART DVB-T750 HD .

Συμφωνώ ότι οι καλύτεροι είναι
Croner CRM62
IQ T-750HD

με το firmware xoro hrt 7500 και δεν έχουν προβλήματα.

Last edited:
Εχω τον iq DVB-T749HD εδω και ενα χρονο,τωρα.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,πολυ μηχανακι,αλλαζει τα καναλια παρα πολυ γρηγορα.Συστηνεται!!!