Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ένα vs των δύο αυτών δεκτών, μιας και αποτελούν ίσως μοναδικές επιλογές στην κατηγορία τιμής τους.
Όχι τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όσο για τις διαφορές που παρουσιάζουν σε πρακτικό επίπεδο, (θετικά-αρνητικά).
Όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί, πολλές φορές η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ.
Όμως δεν έχω βρει κάτι τέτοιο στο internet.
Θα ήταν καλή ιδέα ίσως για κάποιο περιοδικό να το κάνει αλλά άμα ήταν θα είχε γίνει τόσους μήνες...
john 78, σ´αυτό που λες περί USB έχεις δίκιο, (αν κάνεις τον συνειρμό USB = στικάκι & SATA = σκληρός δίσκος).
Εννοώντας προφανώς ότι δε συμφέρει να αγοράσεις για παράδειγμα ένα στικάκι των 16GB με κάτι λιγότερο από 30 Ευρώ, (περίπου 7 ώρες εγγραφής),
τη στιγμή που με τα ίδια περίπου χρήματα αγοράζεις έναν 80αρι σκληρό, τον συνδέεις με SATA και έχεις πολαπλάσιο χώρο για εγγραφές, (περίπου 35 ώρες!!!).
Σωστό αυτό λοιπόν αλλά στη δική μου περίπτωση, (που δε θέλω να... "θυσιάσω" κάποιον σκληρό μου καθαρά για PVR),
έχω τη δυνατότητα να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό που έχω (500 GB) ο οποίος έχει και USB και SATA υποδοχή ταυτόχρωνα και στο PVR και στο PC μου!
Με αυτό τον τρόπο, χωρίς να προβώ σε κάποια αγορά, θα μπορώ να χρησιμοποιώ άμεσα τον σκληρό μου σε δύο επίπεδα και να κάνω και τις όποιες πιθανές μετατροπές άμεσα.

Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι ένα φορματάρισμα σε FAT32.
Μάλλον κλείνω προς τον M-Vision τελικά, ουσιαστικά λόγω της υλοποίησης που μόλις ανέφερα.
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
Οφείλω να πω ότι έθεσα το συγκεκριμένο θέμα και σε άλλα σχετικά φόρουμ και το AVClub ήταν το μόνο στο οποίο έχω πάρει απαντήσεις.
Θα επανέλθω μετά την αγορά του δέκτη για εντυπώσεις...