Αγορά HD Δέκτη για Nova και DIGEA

gusmin

Senior Member
4 January 2008
376
Καλησπέρα, έχω τον Edision Argus Mini 2in1 (όχι τον IP) , οπως και ένα ενσύρματο συστηματάκι cardspliting για να μοιράζω την original nova (kappa version) στα υπνοδωμάτια. Επειδή όμως ο συγκεκριμένος δέκτης έχει αρχήσει και μου κάνει νερά (κολλάει τόσο με την original κάρτα απευθείας όσο και με την slave card , συχνά τ και χρειάζεται επανεκινήσεις και τέτοια) σε αντίθεση με ένα παλιό octagon που έχω σε ένα από τα δύο υπνοδωμάτια και δουλεύει απροβλημάτιστα την slave card. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιον δέκτη combo με αντίστοιχες δυνατότητε με τον Edision αλλά με καλύτερη συμβατότητα σε Nova και cardsplitting συστήματα.

Έχεις γλυτώσει από το surf lock 1 και βλέπεις σε περισσότερες από 1 τηλεοράσεις?

Ναι μόλις ενημερώθηκα για το surf lock. Το περίεργο είναι ότι ενώ ο octagon και ο άλλος ο άκυρος δέκτης που έχω κολλάνε αλλά επανέρχονται μετά από μερικά δευτερόλεπτα (5-10) , ο Edision κολάει και δεν ξεκολάει με τίποτα. Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Μετά βάζω κατευθείαν την original στον edision και ξεκολάει μετά από 1 λεπτό περίπου. Την ξαναβάζω μετά στον splitter και παίζει κανονικά μέχρι να ξανακολήσει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα μεγαλύτερα κολήματα τα κάνει είτε το Σ/Κ είτε ημέρες που έχει μπάλα , μπορεί βέβαια να είναι και τυχαίο.