αγορα HD δεκτη

nvnp2000

New member
26 October 2007
61
παιδια γεια χαρα, χρειαζομαι λιγη βοηθεια,

μετα απο μελετη του forum, αποφασισα να αγορασω τις επομενες μερες HD δεκτη, με ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας και και η εισαγωγη διaφορων cams για δυνατοτητα επιλογης πολλων συνδρομητικων πακετων μελοντικα.
βλεπω να καταλειγω στον homecast, λογω των συγκριτικων τεστ απο το forum.

τι λετε??????????????

Απο την εποχή της δοκιμής έχει κυλήσει αρκετό νερό στ' αυλάκι.
Εχουν εμφανιστεί αρκετοί νέοι δέκτες όπως π.χ. ο Technomate 6800.

Ο Homecast πράγματι αρίστευσε με την εικόνα του αλλά οι διευρυμένες "δυνατότητες" που εμφανίζουν αρκετοί δέκτες σε αυτόν απουσιάζουν και νομίζω ότι αντικαταστάθηκε σαν μοντέλο.

Διάβασε λίγο στο φόρουμ και θα συναντήσεις σχεδόν όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Φίλε μου εξέτασε το ενδεχόμενο για κάποιον άλλον δέκτη , αφού ο
Ηomecast hs 5101 usb δεν μας βγήκε πολύ καλός από ότι ακούω, άλλωστε φυσικό είναι τα νεότερα μοντέλα να έχουνε πολλά +(συν).

Re: Απάντηση: αγορα HD δεκτη

Απο την εποχή της δοκιμής έχει κυλήσει αρκετό νερό στ' αυλάκι.
Εχουν εμφανιστεί αρκετοί νέοι δέκτες όπως π.χ. ο Technomate 6800.

Ο Homecast πράγματι αρίστευσε με την εικόνα του αλλά οι διευρυμένες "δυνατότητες" που εμφανίζουν αρκετοί δέκτες σε αυτόν απουσιάζουν και νομίζω ότι αντικαταστάθηκε σαν μοντέλο.

Διάβασε λίγο στο φόρουμ και θα συναντήσεις σχεδόν όλες τις νέες κυκλοφορίες.

προτεινεις καποιο μοντελο γιατι ειμαι καινουργιος στο αθλημα και δεν ξερω.:ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα HD δεκτη

προτεινεις καποιο μοντελο γιατι ειμαι καινουργιος στο αθλημα και δεν ξερω.:ears:
Υπάρχουν υπερ και κατά σε όλους τους δέκτες.
Πρέπει να ερευνήσεις λίγο στο φόρουμ τα χαρακτηριστικά τους και να σταθμίσεις τις προτεραιότητες σου.
linux ή "απλός"?
με σκληρό ή χωρίς?
με ethernet ή άνευ
φθηνός, ακριβούτσικος ή ακριβός?
κλπ.κλπ.
Οι προτάσεις κάποιου δεν είναι απαραίτητα προτιμήσεις δικές σου..;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα HD δεκτη

Υπάρχουν υπερ και κατά σε όλους τους δέκτες.
Πρέπει να ερευνήσεις λίγο στο φόρουμ τα χαρακτηριστικά τους και να σταθμίσεις τις προτεραιότητες σου.
linux ή "απλός"?
με σκληρό ή χωρίς?
με ethernet ή άνευ
φθηνός, ακριβούτσικος ή ακριβός?
κλπ.κλπ.
Οι προτάσεις κάποιου δεν είναι απαραίτητα προτιμήσεις δικές σου..;)
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε Αλέξανδρε. Μη ξεχνάς όμως ότι για μας που είμαστε νεόβγαλτοι στο χώρο, οι γνώμες αυτών που έχουν ασχοληθεί σε βάθος έχουν μεγάλη βαρύτητα και αποτελούν τον οδηγό (τυφλοσούρτι για κάποιους) ώστε να συγκρίνουμε και να κατασταλάξουμε σε κάποιο προϊόν. Προσωπικά θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή ανταλλαγή απόψεων στο forum και μας ανοίγει τα μάτια σε αρκετούς τομείς, αποφεύγοντας έτσι τις κακοτοπιές και τις δευτερολογίες στις αποφάσεις μας...