Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ εδώ, αλλά είδα ότι είναι μια ενεργή κοινότητα οπότε η βοήθειά σας θα είναι πολύ χρήσιμη. Είμαι κάτοχος ενός πολύ μέτριου HI-fI σετ (ενισχυτής AKAI, πικαπ SONY PS T-22, ηχεία SONY), τα οποία αγόρασα μεταχειρισμένα με συνολικό κόστος 150 ευρώ.
Σκέφτομαι να κάνω το κρίσιμο βήμα προς ένα καλύτερο σετ με τα ίδια εξαρτήματα (πικαπ, ενισχυτή, ηχεία) συν ακουστικά και επίσης θέλω να μπορώ να το συνδέω και με το λαπτοπ μου. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στην εξής σύνθεση:
- Ηχεία Wharfedale diamond 220. Κόστος περίπου 300 ευρώ.
-Ενισχυτή Marantz pm6005. Κόστος περίπου 400 ευρώ.
Εναλλακτικά σκέφτομαι να πάρω τον Denon Μ39DAB ο οποίος όμως χρειάζεται pre amp για να υποστηρίξει το πικαπ
-Πικαπ pro-ject essential II. Κόστος περίπου 280 ευρώ.
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προηγούμενα μηχανήματα; Ή έχει κάποιος να προτείνει κάτι διαφορετικό; Ευχαριστώ πολύ!
Σκέφτομαι να κάνω το κρίσιμο βήμα προς ένα καλύτερο σετ με τα ίδια εξαρτήματα (πικαπ, ενισχυτή, ηχεία) συν ακουστικά και επίσης θέλω να μπορώ να το συνδέω και με το λαπτοπ μου. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στην εξής σύνθεση:
- Ηχεία Wharfedale diamond 220. Κόστος περίπου 300 ευρώ.
-Ενισχυτή Marantz pm6005. Κόστος περίπου 400 ευρώ.
Εναλλακτικά σκέφτομαι να πάρω τον Denon Μ39DAB ο οποίος όμως χρειάζεται pre amp για να υποστηρίξει το πικαπ
-Πικαπ pro-ject essential II. Κόστος περίπου 280 ευρώ.
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προηγούμενα μηχανήματα; Ή έχει κάποιος να προτείνει κάτι διαφορετικό; Ευχαριστώ πολύ!