Αγορά Home cinema ~ 600 ευρώ

Duskfall

New member
10 September 2014
4
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω ένα σύστημα για ταινίες κατα κύριο λόγο.
Τα ηχεία θα μπουν σε ένα χώρο 3.5χ3 που δεξιά είναι ανοιχτός λόγω κουζίνας.
Για AVR μάλλον παίζω σε yamaha rx v375 και για πίσω bookshelves http://www.skroutz.gr/s/437662/Q-Acoustics-2020i.html
Για μπροστά θέλω να πάω σε κολώνες αλλά δεν είμαι ψιλοασχετος και σε κεντρικό και sub το ίδιο..
Επίσης μου πρότειναν πωλητές για ένα έτοιμο home cinema lg http://www.skroutz.gr/s/4707448/LG-BH7540TW.html. Γενικά σε αυτά τα λεφτά αξίζει η customia η καλύτερα πακέτο;

Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!

Re: Αγορα home cinema ~600

Καλησπέρα και καλώς ήρθες, προσωπική μου άποψη μην πας σε έτοιμα, ένας ενισχυτής είναι πλέον το κέντρο που πάνω του μπορείς να χτίσεις κυριολεκτικά ό,τι θες. Τα ηχεία που έχεις βάλει τα θεωρώ λίγο μικρά για τον ενισχυτή, μικρή ευαισθησία και κατεβαίνουν χαμηλά σε αντίσταση. Πρώτα απ όλα θα θέλαμε να μας ορίσεις το μπάτζετ σου συνολικά ώστε να ξέρουμε που να κινηθούμε, ένα σχεδιάγραμμα του χώρου σου επίσης θα βοηθούσε, κάνε υπομονή και θα σου απαντήσουν κι άλλοι, μη βιαστείς και να ζυγίσεις καλά τις προτάσεις κι όλα θα γίνουν έτσι ώστε να μείνεις ευχαριστημένος πρώτα απ όλα εσύ.

Re: Αγορα home cinema ~600

Καλησπέρα και καλώς ήρθες, προσωπική μου άποψη μην πας σε έτοιμα, ένας ενισχυτής είναι πλέον το κέντρο που πάνω του μπορείς να χτίσεις κυριολεκτικά ό,τι θες. Τα ηχεία που έχεις βάλει τα θεωρώ λίγο μικρά για τον ενισχυτή, μικρή ευαισθησία και κατεβαίνουν χαμηλά σε αντίσταση. Πρώτα απ όλα θα θέλαμε να μας ορίσεις το μπάτζετ σου συνολικά ώστε να ξέρουμε που να κινηθούμε, ένα σχεδιάγραμμα του χώρου σου επίσης θα βοηθούσε, κάνε υπομονή και θα σου απαντήσουν κι άλλοι, μη βιαστείς και να ζυγίσεις καλά τις προτάσεις κι όλα θα γίνουν έτσι ώστε να μείνεις ευχαριστημένος πρώτα απ όλα εσύ.

Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Γενικα κυμαινομαι εως 700 max.Πολυ μαξ. :P Η σωστή συγκριση που νομίζω πρέπει να γίνεται είναι να συγκρίνεις έτοιμο home cinema των X με ενα custom των X .
Γιατί διαβάζω γενικά αν καποιος φτιαξει κατι ξεχωριστο και η τιμή ειναι πχ διπλάσια, λογικό είναι να έχει και καλύτερο ήχο έτσι δεν είναι?

Η διακεκομμένη γραμμή προσδίδει σαλοκουζίνα. :D

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    12.3 KB · Views: 96
Re: Αγορά Home cinema ~ 600 ευρώοŸ‚

Μ αυτό το μπάτζετ και μ αυτό το χώρο, το all in one της LG που πρότεινες μόνος σου θα κάνει τη δουλειά του μια χαρά και θα σε καλύψει άνετα. Ο,τι άλλο και να σου προτείνω δυστυχώς θα ξεπεράσει τα 1000 ευρώ.

Γενικα στα 600Ευρω και καλο "φτιαχτο" ηχοσυστημα δυσκολα θα βρεις νομιζω το ειχα ψαξει και εγω απο το μηδεν να φτιαξω κατι καλο και..πηγε στον θεο το ολο θεμα.

Δε ξερω αν μπορεις να ανεβεις λιγο και να χτησεις σιγα σιγα το συστημα σου (στην αρχη ενισχυτης και 2.0 ηχεια (εμπρος αριστερα/δεξια).

Ναι αυτο φανταστηκα και εγω! Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις!