Αγορά Home Cinema μέχρι 400 ευρώ

Antretng

New member
29 December 2014
25
Καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλα. Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας σχετικα με αγορα home cinema. Οι απαιτησεις μου στον ηχο δεν ειναι μεγαλες. Δεν με ικανοποιει ο ηχος της tv και απο το να επαιρνα ενα sound bar σκεφτηκα να παρω ενα home cinema. Ταινιες παιζω κυριως μεσω dlna στη tv. Η τηλεόραση που έχω είναι η LG LA620S . Αλλα επειδη καπου ειχα διαβασει οτι ότι η σειρα LA600 δεν στέλνει surround ηχο απο την οπτικη ινα θα χρειαστω player.... οπότε ισως με βολέψει ενα all in one.

Κατα συνεπεια θελω ειτε να φτανει ταβανι καπου στα 400 ευρω με σχετικα απροβληματιστο dlna και wlan ή να γλυτωσω κανά 100αρη ώστε να παρω external hdd με wifi.

Να σημειωθει οτι παλιότερα είχα πάρει το LG BH7540TW το οποιο το γυρισα πισω γιατι ειχε αρκετα σκαλωματακια όχι μονο με dlna server αλλα γενικοτερα (πχ να παει να φορτωσει ταινια και να κολλαει σε λευκη οθονη... μονο να το βγαλω απο τη πριζα μπορουσα). Έτσι εχω ενα πιστωτικο στο mediamarkt, οποτε αν εχετε να προτεινετε καποια από τα μοντέλα του με βολευει. Αν οχι... προτεινετε εσεις και βλεπω τι κάνω.

Re: Αγορα home cinema μεχρι 400 ευρω

Χμμμμ. Μάλλον ζηταω παρα πολλα με πολυ λίγα;

Re: Αγορα home cinema μεχρι 400 ευρω

Καθόλου, μπορεις να δεις στο πλαισιο και στο media markt. Έχει αρκετά μοντέλα για τα χρήματα που διαθέτεις!

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-BH6540T,99452,504604,1285539.html?langId=-18
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-BDV-E4100,99452,504604,1171895.html?langId=-18
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PIONEER-MCS-737-Black,99452,504604,1138349.html?langId=-18

Της lg δεν εχει ούτε τουιτερ (οπότε φοβαμαι οτι θα χανει αρκετα) ούτε wlan αλλα με τηλεοραση lg θα χειριζομαι ολα απο το ιδιο τηλεκοντρολ. Χώρια οτι ειναι αρκετα οικονομικο.

Της sony τα δυο ηχεια ειναι satelite, δεν εχουν κολώνες. Αλλα που το ακουσα λιγο, μου φανηκε τιμιο στα λεφτα του και μαλλον αυτο βλέπω να παιρνω.

Της Pioneer με πολυ βαθια το χερι στη τσέπη και τα ρεστα μου, έχει εξτρα εισοδους hdmi και καλες κριτικες για τον ηχο του αλλα κάπου διαβασα οτι το ανεμιστηρακι του κανει αρκετο θορυβο και ενεργοποιειται μολις στο 25% της εντασης. Δεν το χω ακουσει δεν ξερω αν με ενοχλει. Επίσης δεν έχει wlan... Χωρια οτι με αφηνει εντελως αφραγκο και δεν μενουν χρηματα για wifi external hdd. Αν δεν δουλευει καλα το dlna θα χω θεμα. Αν δεν ημουν τσιμα τσιμα μαλλον αυτο θα παιρνα.

Οπότε βρισκομαι σε αυτο το τριλημμα :P

Last edited:
Ενημερωτικά, στο MCS 434 που έχω δοκιμάσει δεν ακουγόταν το ανεμιστηράκι. Είναι η ίδια μονάδα. Μη διανοηθείς να πάρεις όλα σε ένα χωρίς tweeter. Το κεντρικό στο 737 που βλέπεις ήταν ήδη λίγο στο 434, φαντάζομαι θα φανεί ακόμα περισσότερο στο 737.

Ok. Οπότε το lg το διαγραφω από τις επιλογες.

Τι εννοεις pleo; Τα περιφερεαιακα ηχεια του 737 ειναι πιο δυνατα και θα χανει το κεντρικο; Ρυθμισεις για εντάσεις των ηχειων έχει;

Εννοώ πως ακόμα και στο 434 που τα υπόλοιπα ηχεία ήταν με ένα full range μεγάφωνο και το κεντρικό με δύο ίδια, μου φάνηκε λίγο για κεντρικό. Εάν παίξει με τα tall boy μάλλον αυτό θα φαίνεται περισσότερο.
Εντάσεις για κάθε ηχείο ξεχωριστά απ' όσο θυμάμαι έχει.
Βασικά στο 434 τα ηχεία του το αδικούσαν.

Καταλαβα. Βεβαια με τα χρηματα που κοιταζω δεν ξερω αν μπορω να βρω κατι καλυτερο. Γενικα δεν θα θελα να ξεπερασω τα 400 ευρω εκτος εαν εβρισκα καποιο μοντελο must buy (για αυτο ρωτησα για το 737)

Έχεις καποιο να προτεινεις; Το BDV-Ε4100 το χεις καθολου υποψιν;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλη χρονια κιολας. :D

Αυτό πάλι δείχνει να έχει tweeter στις δύο εμπρός κωλόνες και και το κεντρικό, αλλά όχι στα surround.

Εξαρτάται βέβαια και από την υλοποίηση, απλά ορισμένες λεπτομέρειες χωρίς tweeter δεν ακούγονται (ακόμα και στα surround) με αποτέλεσμα ο ήχος να μην είναι όσο πρέπει εστιασμένος. Περισσότερο την αίσθηση ενός πεδίου πίσω αριστερά και δεξιά έχεις. Μπορεί σε άλλους να αρέσει και να το επιδιώκουν, γιατί δίνει την αίσθηση της διασποράς του ήχου στα surround, αλλά εμένα δεν μου αρέσει, γιατί αυτό έρχεται με την έλλειψη ορισμένων λεπτομερειών.

Your choice. To pioneer κατά τα άλλα μια χαρά, και ωραία εικόνα sharp.