Αγορά Home Cinema

samiotis

New member
14 October 2012
5
Καλησπερα παιδια.
Αγορασα προσφατα μια 3D FullHD τηλεοραση της LG και συγκεκριμενα αυτη http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-3d-tv-42LM615S.jsp

Θελω τωρα να παρω καποιο 3D blue-ray home cinema της lg παλι.
οι απαιτησεις μου, η εμπειρια μου σε συνθετα συστηματα ηχου, και το υψος των χρηματων που διαθετω, δεν ειναι και πολυ υψηλα :) οποτε μου ειναι υπερ-αρκετο πιστευω το εξης συστημα για παραδειγμα:
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/home-theater-system/LG-blu-ray-home-theater-system-HX806SH.jsp με τιμη λιγο κατω απο τα 300 ευρω.

Περα απο την γνωμη σας για αυτο, θελω να ρωτησω το εξης: Ειναι "υποχρεωτικο" το home cinema που θα παρω να ειναι 3D Blue-Ray?? Αυτη τη στιγμη παιζω τις ταινιες συνδεοντας τον σκληρο μου με usb ή μεσω dlna. Σκεφτηκα πως αν παρω ενα απλο (και αρα πολυ φθηνοτερο) home cinema, δηλ. ΟΧΙ 3D blue-ray, και παιζω την ταινια οπως τωρα, δηλ μεσω του σκληρου συνδεδεμενου κατευθειαν στην tv, δεν θα εχω κανονικα πολυκαναλο ηχο στα 5.1 ηχεια μου? Δηλ η τηλεοραση δεν θα δινει κανονικα τον ηχο στο home cinema ωστε να παιζουν τα ηχεια οπως πρεπει ή δεν ξερω τι λεω καθολου?? :laugh:

θελω να ρωτησω το εξης: Ειναι "υποχρεωτικο" το home cinema που θα παρω να ειναι 3D Blue-Ray?? Αυτη τη στιγμη παιζω τις ταινιες συνδεοντας τον σκληρο μου με usb ή μεσω dlna. Σκεφτηκα πως αν παρω ενα απλο (και αρα πολυ φθηνοτερο) home cinema, δηλ. ΟΧΙ 3D blue-ray, και παιζω την ταινια οπως τωρα, δηλ μεσω του σκληρου συνδεδεμενου κατευθειαν στην tv, δεν θα εχω κανονικα πολυκαναλο ηχο στα 5.1 ηχεια μου? Δηλ η τηλεοραση δεν θα δινει κανονικα τον ηχο στο home cinema ωστε να παιζουν τα ηχεια οπως πρεπει ή δεν ξερω τι λεω καθολου?? :laugh:

Το Bluray player χρειάζεται για να μπορείς να αναπαράγεις και κάποιο δίσκο BluRay που θα πέσει στα χέρια σου, και για να έχεις HD αποκωδικοποίηση ήχου (Dolby TrueHD - dts HD-MA). Συνεπώς την εποχή αυτή δεν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο. Επίσης αφού έχεις 3D τηλεόραση γιατί να μην το εκμεταλλευτείς; Προτίμησε λοιπόν κάποιο σύστημα με 3D BD player....

Συμφωνώ και εγώ. Είναι κρίμα να έχεις τόσο καλή τηλερόραση και να μην το εκμεταλευτείς. Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

Σας ευχαριστω πολυ για την (αμεση) απαντηση!! :)

Εχετε δικιο νομιζω, απλα ελεγα μπας και αντι για 300 ευρω εδινα 100! Δεν ειναι κ μικρη η διαφορα.. :P
Αλλα με πεισατε νομιζω...

Δεν είναι μικρή η διαφορά, αλλά είναι σαν να αγοράζεις mercedes και να μην βάζεις ζάντες αλουμινίου αλλά να μένεις με το τάσι!!:worshippy:

χαχαχαχαχα!!
Ενταξει οχι κ ετσι, 600- ευρω εκανε η τηλεοραση, οποτε μιλαμε για τα μισα λεφτα επιπλεον! θα επαιρνα μιση τηλεοραση ακομα! :P :D
Τεσπα, ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις σας guys!

χαχαχαχαχα!!
Ενταξει οχι κ ετσι, 600- ευρω εκανε η τηλεοραση, οποτε μιλαμε για τα μισα λεφτα επιπλεον! θα επαιρνα μιση τηλεοραση ακομα! :P :D
Τεσπα, ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις σας guys!

Σου έχω και άλλη λύση. Έιδα πρόσφατα τη νέα τηλεόραση της LG 88 Ιντσών!!! Εκεί θα χαθείς τόσο πολύ στην εικόνα που δεν θα χρειαστείς καν home cinema!!!!
:firstprize: