Αγορά Home Cinema

christaras1990

Established Member
10 December 2013
258
Αθηνα
Καλησπερα σε ολους...αν μπορει καποιος να με βοηθησει λιγακι γιατι ειμαι τελειως ασχετος...λεω να κανω την αρχη και να αγορασω ενα home cinema...κυριως για ταινιες και ps3...ενας φιλος μου ειπε οτι αν η τηλεοραση μου δεν εχει οπτικη εξοδο δεν αξιζει να το παρω γιατι ο ηχος θα ειναι αναλογικος και δεν θα εχω καλο αποτελεσμα...ισχυει αυτο η υπαρχει κι αλλος τροπος για να συνδεθει?? η τηλεοραση ειναι σχετικα καινουρια αλλα μαλλον δεν εχει οπτικο...υπ οψιν το budget μεχρι 200 ευρω...ευχαριστω

Re: αγορα home cinema

Δεν ισχύει αυτό. Στο home cinema ήχο ακούς από τα ηχεία του συστήματος. Η οθόνη αναπαράγει μόνο εικόνα μέσω της θύρας hdmi όπου όλες οι καινούριες τηλεοράσεις διαθέτουν.

Και κατι ακομα...αξιζει να αγορασω ετοιμο home cinema η θα εχω σχεδον ιδιο αποτελεσμα και με ενα καλο σετ ηχειων υπολογιστη? η διαφορα στην αποδοση θα ειναι μεγαλη? ετσι κ αλλιως η πηγη δεν με ενδιαφερει κ πολυ...κυριως μεσω hdmi απο το laptop κ ps3 θελω να το δουλεψω...ευχαριστω

δηλαδη θα μπορω να συνδεσω στα ηχεια του home cinema laptop ps3 και καναλια τηλεορασης ktl...μονο με το hdmi??το οπτικο το οποιο δεν εχει η τηλεοραση μου τι παραπανω προσφερει?

Θα μπορείς να συνδέσεις στο έτοιμο home cinema σίγουρα το ps3 και την tv. Για το laptop δεν ξέρω να σου πω.

Τα ηχεία του υπολογστή είναι δύο. Του home cinema είναι έξι. Όπως καταλαβαίνεις η διαφορά στις ταινίες θα είναι τεράστια!

λοιπον μετα απο ενα ψαξιμο σε mediamarkt και πλαισιο μου ειπαν οτι αν η τηλεοραση δεν εχει οπτικη ινα ειναι θεμα...η μονη λυση ειναι το rca(νομιζω το λεω σωστα). Εξαιρεση καποια ελαχιστα μοντελα τηλεορασεων οπου το hdmi τους ειναι αμφιδρομο και μπορει να στελνει τον ηχο που λαμβανει στο home cinema. Λεω να παω να το παρω αυριο κ ας ειναι κ ετσι...μου ειπε το αποτελεσμα δεν θα ειναι εξαιρετικο θα εχει απωλειες αλλα θα ειναι απειρως καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα...τι λετε?

Ας μην σχολιάσω καλύτερα αυτό που σου είπαν...... Φυσικά και θα στείλεις ήχο από την TV στο home cinema μέσω rca. Το πολυκάναλο format θα το πάρεις μόνο από κανάλια τις δορυφορικής όπου εκεί θα συνδέσεις τον δέκτη.

Ευχαριστω πολυ για ολα...τελικα αγορασα σημερα το panasonic sc-btt190...με τις λιγες γνωσεις μου μου φαινεται φοβερος ο ηχος και απο ποιοτητα κ ενταση...τελικα το συνδεσα με rca με το λαπτοπ...με το οτε tv και το ps3 εβαλα το οπτικο...