Αγορά Home cinema

chrisef83

New member
4 May 2015
8
Καλησπέρα σας.
Σκοπεύω να αγοράσω τηλεόραση οπότε είπα για 1η φορά στη ζωή μου να αγοράσω και home cinema.
Είμαι παντελώς άσχετως για το τι πρέπει να κοιτάξω στο χώρο μου και φυσικά πιο να πάρω.
Μπορώ να διαθέσω μέχρι 650 ευρώ το πολύ και θα ήθελα να είναι wireless τα πίσω ηχεία.
Πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα της περιοχή μου και μου πρότειναν αυτό LG BH7530T στα 650 ευρώ.
Είναι καλό?Αξίζει τα λεφτά του.
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω ιδέα και δεν έχω μέτρο σύγκρισης μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά, αρκεί να μη χρειάζεται να καλύψει τεράστιο χώρο, από περιέργεια για πόσα τετραγωνικά μιλάμε;

Αν και συνεχίζει από την μια πλευρά για τραπεζαρία, ουσιαστικά ο χώρος που θα κοιτάνε οι κολόνες είναι 3,80 Χ 3,20.

Δηλαδή θα είναι χώρος ακρόασης περίπου 9 τ.μ. και έχει άνοιγμα για την τραπεζαρία; Τα πίσω ηχεία σε τι απόσταση θα είναι απ τα μπροστά;

3,80.Ισχύει ότι αν βάλω μουσική θα παίζουν μόνο τα μπροστινα ηχεία?

Εξαρτάται απ το τι πρόγραμμα έχεις επιλέξει απ τα dsp του ενισχυτή, αν θες να ακούγεται απ τα μπροστά θα το έχεις στο stereo, ειδάλλως λογικά θα έχει και multi channel επιλογή στην οποία θα ακούγεται απ όλα τα ηχεία, όλοι σχεδόν οι ενισχυτές έχουν τέτοιες ευκολίες.