Αγορα home cinema!

Livas

New member
6 September 2010
95
Χαιρετω την παρεα!!
Σκεφτομαι να αγορασω ενα home cinema για ταινιες κυρίως 1080π και καμια μουσικουλα! Θα μπει στο σαλόνι με media player med6003d θα συνδεθει!!!
Ειμαι αναμεσα στα :
logitech z906
Pioneer htp 073

τι λετε εσεις? καμια αλλη προταση?
μαξ ποσο 350 βαρια 400 .

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pioneer φυσικα θα ελεγα εγω χωρις καν να ξερω ποσο εχει! καμια σχεση μεταξυ τους !!

Τελικα κατασταλλαξα σε Pioneer! Μόνο και μόνο για τον ενισχυτή και τα προγράμματα που εχει σε σχέση με το αλλο που στην ουσία είναι για πισι ηχεια!!! Εχει δωθει παραγγελία ηδη!!! :) :)

Και πολλη καλα εκανες!!!
Με το καλο.....περιμενουμε εντυπωσεις!!!:a0210:

Βασικα εφαγα ακυρο απο το κατάστημα! Με είπαν οτι ειναι εκθεσιακο κομμάτι και έχει ανοιχτεί και και και.....

Και τελικα λεω προς εδώ αξίζει
SONY BDV-E6100
Απλα ειναι φιξαριστο δεν είναι φετα οπως το pionner που ισως έχεις πιο πολλες επιλογες στο Pioneer!!

500 ευρώ για all in one είναι overkill αν θέλεις τη γνώμη μου.
Αφού δε σε ενδιαφέρουν τα 7.1 atmos κλπ, νομίζω ότι αν αποφασίσεις να κινηθείς στα μεταχειρισμένα για ενισχυτή και προσανατολιστείς σε οικονομικό σετ ηχείων taga, jamo κ.ο.κ. έστω και χωρίς sub woofer στην αρχή το αποτέλεσμα που θα πάρεις θα είναι η μέρα με τη νύχτα.
Προσωπικά αυτό θα έκανα.

Επίσης, αν δίνεις προτεραιότητα στο design, η Harman Kardon βγάζει σετάκια ηχείων με κανονικό AVR περίπου στα χρήματα που σκέφτεσαι να διαθέσεις. Επίσης, αντίστοιχο σετ μπορεί να βγεί και με Yamaha. Και μάλλον όχι μόνο.

Για το pioneer, μήπως βιάζεσαι και το απορρίπτεις? Μήπως να πας να το δεις από κοντά να δεις τι παίζει? Να κάνεις και κανένα παζάρι αφού είναι ανοιχτό?

Τελικα πηρα το Sony 399 με βγήκε!
Δεν έχεις και αδικο για τις επιλογες που λες σιγουρα μπορουσα κατι με κανονικο avr και σετακι ηχεια!!! Αλλα ήθελα κάτι γρήγορο...αμεσα διαθέσιμο και σχετικα ωραίο Design!

Ενταξει τα συνδεσα τα έστησα δεν ξετρελαθηκα ειναι η αλήθεια στις ταινιες μου αρεσε ωραια τα εφε ωραιο μπασακι.
Στην μουσικη ενω βγσζει σχετικά αρκετα καθαρο ηχο δεν εχει ενταση πολυ!!!!
Ολ πιστευω για κατι ετοιμο καλο ειναι χωρίς πολλα πολλα!!!

Σε κανα χρονο μετα θα κανω και καμια καλη και σωστη αγορά!!!!! 😀😀