Αγορά Home Cinema

Spider-man

New member
10 November 2010
5
Καλησπέρα.
Είμαι νεοεισερχόμενος στον τομέα της επιλογής Home Cinema..
Μέχρι πρόσφατα. Θεωρούσα καλά τα all-in συστήματα, αλλά μετά από παραινέσεις κατέληξα οτι είναι καλύτερα τα ανεξάρτητα κομμάτια.

Αναζητώ σύστημα 5.1 με την ιδιαιτερότητα όμως οτι ψάχνω όσο το δυνατόν μικρότερα ηχεία (άρα όχι στήλες), με σκοπό να τα βάλω με βασούλες ψηλά στον τοίχο. Συνεπώς το μέγεθος μετράει :proud:.

Σε ό,τι αφορά τα ηχεία λοιπόν έλεγα κάποιο από τα πακέτα των Kef KHT3005se, Kef KHT2005.3 ή Bose Acoustimass 10.

Ποιά η γνώμη σας; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Σε ό,τι αφορά τον ενισχυτή δεν έχω την παραμικρή επαφή, οπότε ποιός νομίζετε είναι κατάλληλος για τις παραπάνω επιλογές;
Υπολογίστε οτι το ταβάνι μου για ενισχυτή και ηχεία είναι 2,000 αλλά στους καιρούς που ζούμε οτιδήποτε αξιοπρεπές πιο κάτω θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα :Banane0:

[FONT=&quot]Ευχαριστώ προκαταβολικά..[/FONT]

Last edited:
Ευχαριστώ Κώστα.

Έχεις ιδέα αν τα πουλάει κάποιο κατάστημα Ελλάδα να τα έβλεπα από κοντά;
Διαφήμιση δε θέλω να κάνω ασφαλώς...

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι το χρώμα.. Το ιδεατό θα ήταν ηχεία ή σε ασημί ή άσπρο..

Για τα focal dome πάρε ένα τηλέφωνο εδώ και ζήτησε τον κο Θεοδοσόπουλο για να κανονίσεις ακρόαση. Τα έχει στημένα στο σύστημα του ισογείου με ενισχυτή LX53 και τηλεόραση Panasonic V20.

Για τα nanosat κάνε ένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο για να σου πουν που θα τα ακούσεις.

N.J. LAIOS S.A.
3Rd Septembriou 166
Athens 11251
Τηλ: 210-8629513

Για τα Kef, μπορείς να απευθυνθείς στην ΕΤΥΤ.

E.T.Y.T. Ltd
Ρήγα Φεραίου 31, Ν. Ψυχικό
Τηλ: 210-6741363

Ευχαριστώ παιδιά...
Έχει αρκετό ψάξιμο τελικά.
Θα ενημερώσω για το τελικό αποτέλεσμα, να στε καλά!

Χρειάζομαι τη γνώμη σας στο παρακάτω..

Λόγω κόστους και μειωμένων τελικά δυνατοτήτων (δε θέλω να ξεπεράσω τα 1,000 ) αλλά και διαστάσεων χώρου, κατέληξα σε κάτι απο τα παρακάτω:
Για ηχεία:
α)Jamo A102HCS5 5.1
β)Boston Accoustics SoundWare XS 5.1
γ)Tannoy SFX5.1

Για ραδιοενισχυτή:
α)Pioneer VSX-920
β Onkyo TXSR308.

Έχετε γνώμη για κάτι από τα παραπάνω; Θεωρείτε οτι είναι πεταμένα χρήματα και καλύτερα να πάω στα "έτοιμα" συστήματα; Χώρος 20-25 μ2

ΥΓ: Ακόμα βλέπω αρκετούς να μιλάνε για αγορές απο εξωτερικό. Έχει κανείς να συστήσει κάτι αξιόπιστο;

Χρειάζομαι τη γνώμη σας στο παρακάτω..

Λόγω κόστους και μειωμένων τελικά δυνατοτήτων (δε θέλω να ξεπεράσω τα 1,000 ) αλλά και διαστάσεων χώρου, κατέληξα σε κάτι απο τα παρακάτω:
Για ηχεία:
α)Jamo A102HCS5 5.1
β)Boston Accoustics SoundWare XS 5.1
γ)Tannoy SFX5.1

Για ραδιοενισχυτή:
α)Pioneer VSX-920
β Onkyo TXSR308.

Έχετε γνώμη για κάτι από τα παραπάνω; Θεωρείτε οτι είναι πεταμένα χρήματα και καλύτερα να πάω στα "έτοιμα" συστήματα; Χώρος 20-25 μ2

ΥΓ: Ακόμα βλέπω αρκετούς να μιλάνε για αγορές απο εξωτερικό. Έχει κανείς να συστήσει κάτι αξιόπιστο;

Για ηχεία:
Boston Accoustics SoundWare XS 5.1

Για ραδιοενισχυτή:
Pioneer VSX-920

Απο εξωτερικό σου έρχεται πιο οικονομικά το θέμα με τους Onkyo αλλά θα έχεις θέμα με την εγγύηση. Δλδ αν τον πάρεις από Γερμανία και πάθει κάτι θα πρέπει να τον στείλεις Γερμανία με τα έξοδα δικά σου

Τελικά μου έκανε η κοπέλα μου δώρο τα Jamo A102HCS5 5.1 (της άρεσε που ήταν άσπρα!:violent-smiley-030::blink:).

Anyway, διάβασα κριτικές και είπα να τα κρατήσω.

Δεδομένου οτι η χρήση τους προβλέπεται κατα 60% ταινίες, 20% ps3, 20% μουσική, αξίζει να πάρω ενισχυτή τον
α)Pioneer VSX-920 ή
β)Denon AVR1611;

Δεν ψάχνω για 7 κάναλο.
Τείνω προς Pioneer γιατί έχει το πλεονέκτημα οτι παίρνει πάνω απευθείας και Ιphone-Ιpod.

Καμιά άλλη γνώμη;