Αγορά ηχείων (5.0) και AV Receiver

Αμα μπορεις δες και τα q acoustics εχω τα 3020 και το 3090c προς το παρων και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ηχο τους.
q ac.png
 
Ενα μικρο σχολιο.. αν τελικα πας προς magnat δες τις τιμες και στο amazon.de .. ειναι παρα πολυ ανταγωνιστικες ακομα και αν συμπεριλαβεις τα μεταφορικα.. τα 102 τα εχει τωρα 76 ευρω και τα 200 τα εχει στα 100 ευρω (ζευγαρι)

Πολύ καλές τιμές. Είναι και ο ξάδερφος μου Γερμανία και έρχεται συχνά οδικώς, οπότε μπορεί να μου τα φέρει. Thanks for the heads up!

Αμα μπορεις δες και τα q acoustics εχω τα 3020 και το 3090c προς το παρων και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον ηχο τους.
View attachment 114731

Μπαίνουν σίγουρα στη λίστα για δοκιμή, ευχαριστώ!
 
Αφου εχεις και αυτη τη δυνατοτητα (γερμανια) δες και αυτο για sub http://www.amazon.de/SW1100A-schwarz-aktiver-Subwoofer-Aktivsubwoofer/dp/B004D4FEFK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1429509701&sr=8-2&keywords=mivoc+hype+10+g2. Εννοειται οτι δεν λεω οτι ειναι το "απολυτο" sub, αλλα ειναι εξαιρετικο value for money. Περα απο τα amazon.de reviews το εχω ψαξει και σε γερμανικα φορουμ και λενε επισης τα καλυτερα. Ειαι 10αρι, οποτε αν ο χωρος σου ειναι πολυ μεγαλος ισως να μην σε καλυψει και ειμαι σιγουρος οτι για μουσικη δεν θα μπορει να ανταποκριθει και παρα πολυ καλα (ελεω τιμης), αλλα για μπαμ μπουμ στις ταινιες θα ειναι οκ.