Αγορά ηχείων 5.1 έως 2500ευρώ

δεν τα έχω ακούσει δυστυχώς, θα πάω κάποια μέρα είναι 17 χλμ.εκτός Θ?εσ/νικης κάποιο στούντιο της B&W, για μπροστά μπορείς να βάλεις μεγαλύτερα λεπτά της ίδιας εταιρίας, απλά ανεβάζουν πολύ το κόστος...
το σκέφτομαι κι εγώ τα Μ1 για πίσω και κεντρικό, sub κάνα yamaha 525 και μπροστά κολώνες pioneer ή άλλες

Αμα πάω μια κατηγορία πιο πάνω & πάω στη σειρά mirage OMD15 χωρίς υπογούφερ; Αντί για omnisat v2 εννοώ να μη ξεφύγω πολύ οικονομικά. Φαντάζομαι καμμία σχέση ε;
Δε ξέρω αλλά έχω κολλήσει πολύ στα μιραζ. Ευτυχώς σε λίγο θα μπορέσω να τα ακούσω να σας πω γνώμη.
Πριν λίγες μέρες άκουσα τα 683 της B&W και δεν ικανοποιήθηκα. Δεν μου άρεσε το μπάσσο. Γενικά νομίζω δεν είναι ισορροπημένο ηχείο. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.

Αν στα Β&W 683 δεν σε άρεσε το μπάσσο, τα μικρά ηχειάκια από το σετάκι ΜΤ30 δεν σου αρέσουν καθόλου ε? Έχω παρατηρήσει ότι αν τα δηλώσεις σαν LARGE, ο ήχος είναι πιο ωραίος στο σύνολο (κατά την γνώμη μου) αλλά
μπουκώνουν στα δυνατά μπάσα.

Έχει κανείς τα omd-5 της mirage σε συνδιασμό με το υπογούφερ prestige s10; Έχουν πολύ καλές κριτικές. Τα γνωρίζει κανείς;

Χαίρομαι που το γράφεις Γιάννη. Πιστεύω ότι αν πάω σε δορυφορικά ηχεία είναι απο τις καλύτερες επιλογές. Συμφωνείς;

Last edited:
Χαίρομαι που το γράφεις Γιάννη. Πιστεύω ότι αν πάω σε δορυφορικά ηχεία είναι απο τις καλύτερες επιλογές. Συμφωνείς;

Κοίταξε....θεωρητικά και εγω πιστεύω ότι είναι μιά πολύ καλή επιλογή...στην πράξη τι να σου πω;χρειάζεται δοκιμή γιατί παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.

Πως να κάνω δοκιμή τη στιγμή που όχι να τα ακούσω, αλλά ούτε να τα δω δεν μπορώ. Ο χώρος 60 μέτρα είναι μεγάλος. Δυνατά δεν ακούω, αλλά δε παύει να θέλω ποιότητα. Τα aelite 3 της AE με ικανοποιούν αν αυτό μπορεί να είναι ένα μέτρο σύγκρισης για αυτό που ζητάω. Δηλαδή 5 omd-5 και ένα υπογούφερ θα κάλυπταν το χώρο όπως δύο δαπέδου aelite-3;

Πως να κάνω δοκιμή τη στιγμή που όχι να τα ακούσω, αλλά ούτε να τα δω δεν μπορώ. Ο χώρος 60 μέτρα είναι μεγάλος. Δυνατά δεν ακούω, αλλά δε παύει να θέλω ποιότητα. Τα aelite 3 της AE με ικανοποιούν αν αυτό μπορεί να είναι ένα μέτρο σύγκρισης για αυτό που ζητάω. Δηλαδή 5 omd-5 και ένα υπογούφερ θα κάλυπταν το χώρο όπως δύο δαπέδου aelite-3;

Εχεις δίκιο.Ο μόνος ενδιασμός μου, είναι ο μεγάλος χώρος σου.Σε έναν τέτοιων διαστάσεων χόρος δύσκολα θα καλυφθεί χωρίς sub.

Εχεις δίκιο.Ο μόνος ενδιασμός μου, είναι ο μεγάλος χώρος σου.Σε έναν τέτοιων διαστάσεων χόρος δύσκολα θα καλυφθεί χωρίς sub.
Εννοείται με υπογούφερ. Η ερώτηση είναι εάν πέντε omd-5 σε συνδιασμό με υπογούφερ, μπορούν να καλύψουν το χώρο όπως δύο ηχεία δαπέδου aelite 3 :ears:;

τα V2fs τα είχα υπόψιν μου όταν ήταν να πάρω 5.1 και τα άκουσα πριν καιρό. Όλο το σετ που λες. Πολύ καλό αποτέλεσμα, βεβαίως σε dedicated χώρο κτλ.
Έχουν ένα μειονέκτημα όμως. Δεν είναι ξύλινα, αλλά lifestyle ηχεία.
Κατά συνέπεια ναι μεν κουβαλάνε την καλή εμφάνιση, τη διασπορά, αλλά και κάποια μειονεκτήματα και στην περίπτωσή σου που θα ακούς περισσότερο μουσική ..χμμ βάλτα σαν 2η επιλογή, γιατί για cinema σκίζουν.

Θα παιξουν καλα σε τοσο μεγαλο χωρο(κιεγω γυρω στα 60τ.μ. εχω σαλονοκουζινα)?Ειναι καλος συνδυασμος γενικα τα omnisat,ή ειναι περισσοτερο lifestyle ηχεια?Ποσο περιπου κοστιζουν και που μπορουμε να τα ακουσουμε?
Αν παρει καποιος τα v2sat για πισω,με ποια μπροστινα θα ταιριαζαν?(πχ. με τα dali ikon 6)

Last edited: