Αγορά ηχείων μέχρι 120 ευρώ

Gnarkill

Established Member
11 June 2010
268
Θέλω να αγοράσω ηχεία μέχρι 120 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω ακούσει κάποια ενεργά ηχεία. Είδος μουσικής κυρίως όμως rock,metal και house. Λίγο που το έψαξα ξεχώρισα τα Fostex pm0.3 , τα m-audio av40, τα samson mediaone 5a κάτι Microlabs SOLO6c για τα οποία βέβαια δεν ξέρω και πολλά. Γενικά τι θα μου προτείνατε σε αυτά τα λεφτά; Αξίζει καμία από τις επιλογές μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σε καλό δρόμο είσαι. Να τ' ακούσεις προσεκτικά όμως, για να βρεις ποιό σου ταιριάζει καλύτερα. Στις δικές σου ανάγκες και στη μουσική που ακούς.

Μην ψωνίσεις χωρίς ν' ακούσεις πρώτα!

Επειδή δεν γνωρίζω υπάρχει κάποιο μαγαζί για να μπορέσω να τα δοκιμάσω; Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο από τα ηχεία που να ξεχωρίζει σε αυτά τα λεφτά ούτε κάποιο άλλο που δεν συμπεριέλαβα;

Τα fostex είναι πολύ καλή επιλογή για αυτά τα λεφτά.
(Με το μαλακό όμως τα γκάζια :music-smiley-006:)

Επειδή δεν γνωρίζω υπάρχει κάποιο μαγαζί για να μπορέσω να τα δοκιμάσω; Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο από τα ηχεία που να ξεχωρίζει σε αυτά τα λεφτά ούτε κάποιο άλλο που δεν συμπεριέλαβα;
Τη Fostex τη φέρνει το Bon Studio. Για πληροφορίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα δες εδώ:

Την M-Audio φέρνει ο Νάκας. Τα καταστήματα Νάκα στη Θεσσαλονίκη θα τα βρείς σ' αυτή τη σελίδα.

Τη Samson φέρνει ο Στόλλας. Τα καταστήματα Στόλλα στη Θεσσαλονίκη θα τα βρείς εδώ:

Για Microlabs δε μπορώ να σου πω...

Τα fostex είναι πολύ καλή επιλογή για αυτά τα λεφτά.
(Με το μαλακό όμως τα γκάζια :music-smiley-006:)
Σας ευχαριστώ και τους δυο.
Τη Fostex τη φέρνει το Bon Studio. Για πληροφορίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα δες εδώ:

Την M-Audio φέρνει ο Νάκας. Τα καταστήματα Νάκα στη Θεσσαλονίκη θα τα βρείς σ' αυτή τη σελίδα.

Τη Samson φέρνει ο Στόλλας. Τα καταστήματα Στόλλα στη Θεσσαλονίκη θα τα βρείς εδώ:

Για Microlabs δε μπορώ να σου πω...

Πο υπεραναλυτικός ευχαριστώ. Δηλαδή μου προτείνετε να πάω να τα δοκιμάσω και να μην αρκεστώ στις απόψεις χρηστών έτσι; Εσύ ξεχωρίζεις κάποιο;

.................
Πο υπεραναλυτικός ευχαριστώ. Δηλαδή μου προτείνετε να πάω να τα δοκιμάσω και να μην αρκεστώ στις απόψεις χρηστών έτσι; Εσύ ξεχωρίζεις κάποιο;
Οπωσδήποτε ν' ακούσεις. Έχει σημασία και το είδος της μουσικής που ακούς.

Έχω τα Fostex PM04. Είναι λίγο πιο μεγάλα, οπότε δε μπορώ να ξέρω αν σου κάνουν τα μικρότερα.
Να ακούσεις πριν επιλέξεις! -bye-

ΟΚ επειδή τώρα έχω κάτι τρεχάματα σε δυο βδομάδες μάλλον θα πάω να τα ακούσω να δω και τι μοντέλα έχουν και θα ενημερώσω!