Αγορά ηχείων

metalised1975

New member
26 October 2013
32
Καλησπέρα σε όλους,

αρχικά να ζητήσω προκατοβολικά συγνώμη γιατί δεν είμαι σίγουρος αν έχω δημοσιεύσει στο σωστό forum. Έκανα το "λάθος" πριν μερικούς μήνες και αντί να πάρω έτοιμο σύστημα home cinema μπήκα στη διαδικασία του να φτιάξω ένα σιγά σιγά. Ο ενισχυτής που έχω είναι ο Cambridge Audio Azur 540R V2 (6X80 RMS σε έξι κανάλια ή 2Χ100 RMS σε 2 κανάλια). Ψάχνωντας για ηχεία από το Νοέμβριο και λόγω του περιορισμένου budget έχω καταλήξει στα Boston Acoustics CS 260 B(http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...-B-(PAIR),99452,502152,634162.html?langId=-18). Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ηχεία ή προτάσεις μέχρι 250-300 (μεταχειρισμένα ή μη). Να διευκρινίσω μόνο ότι προς το παρόν με ενδιαφέρει μόνο η αγορά μπροστινών ηχείων (κατά προτίμηση δαπέδου) και αργότερα να χτίσω το home cinema σιγά σιγά.

Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.

Last edited:
Αν και το άθλημα του home cinema το έχω εγκαταλείψει εδώ και αρκετά χρόνια κυρίως λόγω βλάβης του av ενισχυτή μου, θα σου έλεγα ότι μόνο λάθος δεν έκανες που επέλεξες να "χτίσεις" μόνος σου το σύστημα από το να πάρεις ένα έτοιμο. Έχω ακούσει αρκετές φορές έτοιμα συστήματα με τα μικρά πλαστικά κουτάκια για ηχεία και μου έχουν κάνει από μέτρια έως κακή εντύπωση, οπότε πιστεύω ότι με την κίνησή σου να πάρεις ξεχωριστό ενισχυτή και ηχεία είσαι στο σωστό δρόμο.

Όσον αφορά τα ηχεία που σκέφτεσαι, δεν έχω άποψη, απλά θεωρώ ότι σε αυτά τα χρήματα θα ήταν καλύτερα να επέλεγες ένα ηχεία βάσης που θα είναι πιο καλό ηχητικά και το έλλειμμα στο μπάσο το καλύπτεις αργότερα με την αγορά ενός sub

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, τελικά κι εγώ σε κάτι τέτοιο προσανατολίζομαι και μάλλον στα Cambridge Audio SX50.