φίλε μου Γιώργο θέλω μόνο να σου πω έχε τον νού σου σε ότι αφορά την εγγύηση. Θέλω να πω πριν αγοράσεις κάτι να έχεις μαθει αν ο εδώ αντιπρόσωπος αναγνωρίζει την εγγύηση ή όχι. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο.
Στην HP πχ που ρώτησα μου είπαν ότι ισχύει η εγγύηση αρκεί το συγκεκριμένο μοντέλο να εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό? Αν το μοντέλο ABCDEF1 εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα ενώ το μοντέλο ABCDEF2 που έχει παραπάνω μνήμη δεν εισάγεται, τότε η εγγύηση δεν ισχύει.
Αυτή είναι η μία περίπτωση.
Η άλλη περίπτωση, πολύ συχνή στις αγορές hi-fi προίόντων μέσω internet, οι εδώ αντιπρόσωποι δεν αναγνωρίζουν την εγγύηση άσχετα με το τι λέει η μαμα εταιρία. Μερικοί μάλιστα αρνούνται και να τα επισκευάσουν. Ευτυχώς δεν βρέθηκα ο ίδιος σε μία τέτοια περίπτωση, αλλά έχω ακούσει ότι παίζει σαν σενάριο.
Θα σου πρότεινα μιας και έχεις καιρό, να ψάξεις απο πριν ποια μοντέλα μπορεί να σε ενδιαφέρουν και εφόσον διαπυστώσεις ότι η εδώ αντιπροσωπία τα εισάγει επίσημα και αναγνωρίζει την εγγύηση, να ψάξεις στην εκεί αγορά μόνο αυτά.