Αγορά Ηome Cinema 2.1 ή Soundbar?

teras1982

New member
21 September 2014
11
καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω home cinema 2,1 η soundbar. το πατζετ μου ειναι μεχρι 350 ευρω.
μια προταση που εχω ειναι [h=1]Pioneer BCS-FS121[/h]http://www.electromaniacs.gr/pioneer-bcs-fs111.html

[h=2]Pioneer MCS-FS232[/h]http://www.djmania.gr/hi-fi/radioenisxites-home-cinema/pioneer-mcs-fs232-detail

αυτα και τα 2 λενε οτι ειναι στα 500 watt
εχω σαλονοκουζινα 40 τ.μ καναπες με tv αποσταση 4 μετρα. τα θελω για ταινιες αλλα και μουσικη,κυριως ραδιο.λετε να με καλυψουν???
ευχαριστως να ακουσω και αλλες προτασεις.δεν κολλαω να παρω κατι καλυτερο απο αυτα που εβαλα ( μεταχειρισμενα )

το προηγουμενο home cinema που ειχα ειναι 5.1 crustal audio system 2 me 80watt το κα8ενα και γουφερ 180watt με ραδιοεισχυτη 600watt.αλλα δυστιχως δεν τα θελει η γυναικα :slapface: και τωρα θα τα σπρωξω!!!

Re: ΑΓΟΡΑ ΗΟΜΕ CINEMA 2,1 H SOUNDBAR ???

Και ποια θα είναι η διαφορά δηλαδή; Συγγνώμη γι αυτό που σου λέω κι ασπάζομαι την άποψη της γυναίκας αλλά τι θα αλλάξει με το 2.1; Το θέμα δλδ. είναι τα πίσω ηχεία; Αν είναι αυτό το θέμα οκ, το αν θα σε καλύψει αυτό είναι άλλο θέμα, θα πρέπει πρώτα απ όλα να το ακούσεις κι αν εσένα σ αρέσει προχωράς, αλλά αυτό θα είναι υποβάθμιση σε σχέση μ αυτό που έχεις γιατί είναι και μεγάλος σχετικά ο χώρος σου.

συμφωνω μαυτα που λες και λιγα λες.απλα θελω και γω συγχρονως all in one για συμαζεμα καλωδια κλπ κλπ.σιγουρα η υποβαθμιση που λες δεν αντιλεω.εχεις να μου πρωτεινεις τιποτα καλο??? εγω βρηκα αυτα!!!

Σε άλλο νήμα παρόμοιο με το δικό σου ο τύπος έχει σαν ιδέα αυτό που το βλέπω μια καλή λύση στο πρόβλημά σου απ την άποψη ότι και 5.1 θα έχεις και τα πίσω ηχεία είναι ασύρματα οπότε δεν θα μπλέξεις με καλώδια. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ, περίμενε να σου απαντήσουν κι άλλα μέλη με άλλες πιθανές προτάσεις, μη βιάζεσαι μήπως προκύψει κάτι καλύτερο.

ευχαριστω θα παω και μια βολτα απο mediamarkt που εχουν και εκει αρκετα ηχεια κλπ και θα δω. απλα δεν γνωριζω αποδοσεις κλπ για home cinema 2.1 γιατι δεν εχω ακουσει ποτε
εχετε να μου πρωτεινετε αλλα μοντελα καλα και οσο πιο δυνατα και κα8αρα σε ηχο με 2 ηχεια???