αγορα iphone απο Αμερική

nickape

New member
7 December 2007
95
Επειδή πάει κάποιος φίλος Αμερική αύριο, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1.μπορεί να αγοράσει το iphone από εκεί και να δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα?
2.μπορεί να το αγοράσει χωρίς συμβόλαιο κι αν ναι, σε τι τιμή?
3.Εγγύηση ισχύει?

Ευχαριστώ

Ναι μπορεί να το αγοράσει ως σκέτη συσκευή κ θα δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα, αφού το λογισμικό του είναι ένα για όλο τον κόσμο.
Εγγύηση όμως...δύσκολο...

Re: Απάντηση: αγορα iphone απο Αμερική

Ναι μπορεί να το αγοράσει ως σκέτη συσκευή κ θα δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα, αφού το λογισμικό του είναι ένα για όλο τον κόσμο.
Εγγύηση όμως...δύσκολο...

σορρυ για το ασχετο ρεσυ μιχαλη αλλα με τις εδω σιμ δεν εχει προβλημα? Αν θυμαμαι καλα τα αμερικανικα κινητα (οχι ι phone) δεν δεχοντουσαν καρτουλες... αν ειναι να βαλω μπρος την ανιψια να μου καβατζωσει κανενα!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα iphone απο Αμερική

σορρυ για το ασχετο ρεσυ μιχαλη αλλα με τις εδω σιμ δεν εχει προβλημα? Αν θυμαμαι καλα τα αμερικανικα κινητα (οχι ι phone) δεν δεχοντουσαν καρτουλες... αν ειναι να βαλω μπρος την ανιψια να μου καβατζωσει κανενα!!
Αν δεν κάνω τεράστιο λάθος, δεν υπάρχει πρόβλημα με τα iPhone από Αμερική.

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα iphone απο Αμερική

αν δεν κάνω λάθος έχει κυκλοφορήσει και unlock έκδοση!

κι εγω αν δεν κανω λαθος η εγγυηση ισχυει παγκοσμιως αρκει το προιον να κυκλοφορει στη χωρα που θελουμε να εχουμε εγγυηση

Δεν πωλούνται ακόμη unlocked iPhone 4S από όσο γνωρίζω, τέλος Νοεμβρίου ξεκινάνε.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Εφερα 3 την τελευταία φορά που πήγα. Φέρε και ipad ή kindle fire απο τον πολιτισμό αν μπορείς.

oποτε για να μη κανει λαθος το ανιψι πρεπει να κοιταω να γραφει unlock version οταν το ψαχνω στα ebay ? Με ελληνικους χαρακτηρες δεν εχει καποιιο προβλημα... ?

Για iphone δεν ξέρω σίγουρα, αλλά ipad2 που έφερε πριν 2 μήνες ένας φίλος απο Αμέρικα, παίζει μια χαρά.
Λογικά και το iphone, το ιδιο ειναι