Καλος σας βρηκα!
Θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα σχετικα με την αγορα προτζεκτορα απο αγγλια.
Ειμαι αναμεσα στoν 350 οπου των βρησκω 2700ε και στον 750 οπου εχει 3800ε.
1) Τι ειναι πρωτιμοτερο να παρω τον 350 και με τα 1100ε που περισσευουν να παρω μια καλη οθονη ή η οθονη δεν παιζει και μεγαλο ρολο στην εικονα..
2)Ποιον θεωρειτε καλυτερη αγορα με αυτες τις τιμες?
3)Με την εγγυηση τι γινεται?
4)Ειναι συχνο το φαινομενο να γυρνας πισω τον καινουργιο προτζεκτορα στο καταστημα για καποιο λογο για να παρεις τον ιδιο (καινουργιο) π.χ. δεν εχει καλη συγκιση (στις LCD ΤV για καμμενα πιξελ κτλ)
5)Ειναι ασφαλή η μεταφορα του με UPS,DHL κτλ (περιπου κοστος αποστολης, γιατι αν βγαινει καμια 500ε καλυτερα να τον παρω απο εδω...)
6)Κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω?
7) Αν γνωριζετε μαγαζια απο αγγλια παρακαλω προτεινετε μου...αυτα που βρηκα ειναι Roy Jowett, TLC,
αν και βλεπω οτι ειναι ολα out of stock!!
δωστε τα φωτα σας γιατι εχω πελαγωσει...
Θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα σχετικα με την αγορα προτζεκτορα απο αγγλια.
Ειμαι αναμεσα στoν 350 οπου των βρησκω 2700ε και στον 750 οπου εχει 3800ε.
1) Τι ειναι πρωτιμοτερο να παρω τον 350 και με τα 1100ε που περισσευουν να παρω μια καλη οθονη ή η οθονη δεν παιζει και μεγαλο ρολο στην εικονα..
2)Ποιον θεωρειτε καλυτερη αγορα με αυτες τις τιμες?
3)Με την εγγυηση τι γινεται?
4)Ειναι συχνο το φαινομενο να γυρνας πισω τον καινουργιο προτζεκτορα στο καταστημα για καποιο λογο για να παρεις τον ιδιο (καινουργιο) π.χ. δεν εχει καλη συγκιση (στις LCD ΤV για καμμενα πιξελ κτλ)
5)Ειναι ασφαλή η μεταφορα του με UPS,DHL κτλ (περιπου κοστος αποστολης, γιατι αν βγαινει καμια 500ε καλυτερα να τον παρω απο εδω...)
6)Κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω?
7) Αν γνωριζετε μαγαζια απο αγγλια παρακαλω προτεινετε μου...αυτα που βρηκα ειναι Roy Jowett, TLC,
αν και βλεπω οτι ειναι ολα out of stock!!
δωστε τα φωτα σας γιατι εχω πελαγωσει...