Αγορά καινούργιας 42-48αρας τηλεόρασης.

oasisAthens

New member
13 December 2007
55
Καλησπέρα φίλοι μου ελπίζω να βρισκω μερικούς εδώ και όχι όλους για μπάνια:) Λοιπόν επειδή η τηλεόρασή μου αποφάσισε στο κατακαλόκαιρο να παραδωση πνεύμα ειμαι σε αναζήτηση καινούργιας tv .
Η προηγούμενη tv ειναι μια 32αρα 12 ετών οπότε καταλαβαινετε τι εχω ως μέτρο σύγκρισης.
Στα βασικα τώρα... Την τηλεόραση την θέλω για παρακολούθηση σειρων και έργων μεσω usb ή μέσω δικτύου απο το pc καλύτερα εαν γίνεται και παρακολούθηση προγραμμάτων μεσω ΟΤΕ TV .
Έχω καταλήξει αναμεσα στην
SAMSUNG 48H6200 και την
PANASONIC 48AS640E
Αρχικό ερωτημα ειναι πως σας φαίνονται σαν επιλογές βάση αυτών που ζητάω και δεύτερον εαν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο με ταβάνι τις 48 ίντσες και αρχή τις 42. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.... Αααα και το ποιο σημαντικό είμαι μέχρι 600 ευρω περίπου οροφή.

Δες την H6200 στις 50" αν η απόσταση θέασης είναι στα 2.5 μέτρα ή παραπάνω.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά είμαι οριακά για 48 . Είμαι στο 1.5 -2 μ οπότε οι ιντσες ειναι αυτες που προανέφερα κυριως τα μοντέλα με ενδιαφέρουν που προανέφερα ή κάποιο άλλο το οποίο έχετε να μου προτείνετε.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά είμαι οριακά για 48 . Είμαι στο 1.5 -2 μ οπότε οι ιντσες ειναι αυτες που προανέφερα κυριως τα μοντέλα με ενδιαφέρουν που προανέφερα ή κάποιο άλλο το οποίο έχετε να μου προτείνετε.
και οι δύο που λες είναι αρκετά καλές. Καλύτερα πήγαινε δες τες από κοντά και όποια σου αρέσει περισσότερο. Πάντως η σαμυ σε σύγκριση με τη πανασόνικ έχει , αν δε κάνω λάθος, καλύτερες δυνατότητες σε media & smart τομέα.

Mη το ψαχνεις πολυ.εχω αγορασει την 48H6200.απ τις καλυτερες επιλογες σ αυτα τα χρηματα.ΠΟΛΥ ικανοποιημενος.βουρ...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ περισσότερο η εικόνα της panasonic αλλά όταν άκουσα ότι το eshop δεν της δίνει εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία αλλά από το ίδιο το κατάστημα σε αντίθεση με την. Samsung λειτούργησε ανασταλτικά.

Λοιπόν επιστρέφω με νεώτερα δεδομένα και εαν και έχω διαβάσει πολύ τις τελευταίες μέρες είμαι λίγο μπερδεμένος. Πλέον είμαι ανάμεσα στην SAMSUNG 50Η6200 και την LG 42LB730V... Και οι 2 φτάνουν το οικονομικό μου ταβάνι. Τώρα είδα και τις 2 και αυτό που με χάλασε στην SAMSUNG ήταν ένα έντονο πιξελιαρισμα ειδικά στο τηλεοπτικό και στην LG ενώ μου άρεσε σε γενικές γραμμές η εικόνα της περισσότερο με χάλασε ενα γκριζαρισμα που κρατούσε η εικόνα λες και ειχε μια απαλη ομίχλη... Στα συν της lg ειναι τα γυαλιά και το 2ο χειριστήριο.... Απόψεις σας παρακαλώ....

Πολύ καλά κάνεις και κοιτάς για 50", είναι καλύτερα μια μεγάλη τηλεόραση στην περίπτωση σου που θες να βλέπεις ταινίες.
Η 42LB730 λόγω μεγέθους και λόγω IPS panel (το γκρι πέπλο που παρατήρησες εκεί οφείλεται), δεν είναι ενδεδειγμένη λύση. Τώρα η σειρά Samsung σειρά 6 50" στα 600 ευρώ που είναι το μπάτζετ σου είναι η καλύτερη πρόταση. Στο τηλεοπτικό Digea και γενικά σε χαμηλής ανάλυσης σήματα κατά εμένα έχει κάποιο πρόβλημα, άλλοι το θεωρούν έντονο και άλλοι όχι, αλλά σε υψηλής ανάλυσης εικόνα είναι κορυφαία. Αν σε ενδιαφέρουν τα γυαλιά και το 2ο χειριστήριο μπορείς να κοιτάξεις και την 50H6400 που τα διαθέτει, και ανάλογα τη διαφορά τιμής κρίνεις ποια σε συμφέρει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόλις είδα ότι η τιμή της 50Η6400 έχει εκτοξευθεί στα 680 ευρώ επομένως δεν συμφέρει πλέον. Θυμόμουν την παλιά της τιμή στα 620-630.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου η οποια ήρθε την ώρα που ήμουν μέσα στο μαγαζί.... Αποτέλεσμα + 1 κάτοχος της 50Η6200 :)
Κακά τα ψέματα και εγώ την 6400 ειχα στο μυαλό μου αλλά έτσι πως ξέφυγε η τιμή της τι να πω απλησιαστη. Έτσι εγώ πήρα την 50H6200 ελληνικής αντιπροσωπείας παρακαλώ στα 580 τιμή την οποία θεωρώ πάρα πολύ καλή !

Λοιπόν επιστρέφω με νεώτερα δεδομένα και εαν και έχω διαβάσει πολύ τις τελευταίες μέρες είμαι λίγο μπερδεμένος. Πλέον είμαι ανάμεσα στην SAMSUNG 50Η6200 και την LG 42LB730V... Και οι 2 φτάνουν το οικονομικό μου ταβάνι. Τώρα είδα και τις 2 και αυτό που με χάλασε στην SAMSUNG ήταν ένα έντονο πιξελιαρισμα ειδικά στο τηλεοπτικό και στην LG ενώ μου άρεσε σε γενικές γραμμές η εικόνα της περισσότερο με χάλασε ενα γκριζαρισμα που κρατούσε η εικόνα λες και ειχε μια απαλη ομίχλη... Στα συν της lg ειναι τα γυαλιά και το 2ο χειριστήριο.... Απόψεις σας παρακαλώ....
Συμφωνώ και γω πως καλύτερα σε σαμσουνγκ και επίσης το πιξέλιασμα μάλλον θα οφείλεται στο υλικό που έπαιζε. Το να μην έχει έντονη ευκρίνεια το καταλαβαίνω, αλλά πιξέλιασμα είναι ή από κακό σήμα ή κακό υλικό χαμηλής ανάλυσης.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας ! Κατέληξα στην Samsung και μεχρι στιγμής τρελά ευχαριστημένος !