- 22 April 2013
- 8
Καλησπέρα σας. Γλυκάθηκα απ τις πολλές ίντσες και ήρθε η ώρα να αλλάξω την 40αρα Samsung που έχω εδώ και 9 χρόνια. Διάβασα αρκετά εδώ αλλά επεισή δεν κατέχω το θέμα των τηλεοράσεων θα ήθελα την βοήθεια σας.
Απόσταση θέασης : 2.50-2.75 μέτρα
Θέση θέασης: 0 - 45 μοίρες εκτός άξονα
Συνθήκες φωτισμού: φως ημέρας / χαμηλός το βράδυ
Κύρια χρήση-περιεχόμενο: Digea, ταινιές-σειρές και αθλητικά από TV BOX
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming): FHD κυρίως, ίσως 4Κ
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες: Ίσως PS5 στο μέλλον, αλλά δεν είμαι hardcore gamer(μόνο Pro και Gran Turismo) για να τρελαίνομαι για 4Κ 120Fps και να χρειάζομαι HDMI 2.1 εκτός κι αν προσφέρει αυτή κάτι παραπάνω που δεν ξέρω.
Προϋπολογισμός: 650 max
Προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Samsung UE40EH6030 40"
Αυτές είναι πάνω κάτω οι απαιτήσεις μου. Είδα κάποια μοντέλα όπως η LG 55SM8050PLC και η SAMSUNG UE55TU8072 που είναι στο μπάτζετ μου. Αν είχα παραπάνω λεφτά θα έπαιρνα την LG 55NANO866, ξεκάθαρα διαβάζοντας τα specs και χωρίς να ξέρω αν αξίζει να τα δώσω για την χρήση που την θέλω. Επίσης στην Samsung διάβασα ως ανασταλτικό παρ'αγοντα τις μικρές γωνίες θέασης και δεν ξέρω αν απορριφθεί γι αυτό το λόγο(εγώ φτάνω μέχρι τις 45 μοίρες στην άκρη του καναπέ). Δώστε μου τα φώτα σας και προτάσεις όπως και πολλά χρόνια πριν. Προκαταβολικά ευχαριστώ.[h=1][/h]
Απόσταση θέασης : 2.50-2.75 μέτρα
Θέση θέασης: 0 - 45 μοίρες εκτός άξονα
Συνθήκες φωτισμού: φως ημέρας / χαμηλός το βράδυ
Κύρια χρήση-περιεχόμενο: Digea, ταινιές-σειρές και αθλητικά από TV BOX
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming): FHD κυρίως, ίσως 4Κ
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες: Ίσως PS5 στο μέλλον, αλλά δεν είμαι hardcore gamer(μόνο Pro και Gran Turismo) για να τρελαίνομαι για 4Κ 120Fps και να χρειάζομαι HDMI 2.1 εκτός κι αν προσφέρει αυτή κάτι παραπάνω που δεν ξέρω.
Προϋπολογισμός: 650 max
Προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Samsung UE40EH6030 40"
Αυτές είναι πάνω κάτω οι απαιτήσεις μου. Είδα κάποια μοντέλα όπως η LG 55SM8050PLC και η SAMSUNG UE55TU8072 που είναι στο μπάτζετ μου. Αν είχα παραπάνω λεφτά θα έπαιρνα την LG 55NANO866, ξεκάθαρα διαβάζοντας τα specs και χωρίς να ξέρω αν αξίζει να τα δώσω για την χρήση που την θέλω. Επίσης στην Samsung διάβασα ως ανασταλτικό παρ'αγοντα τις μικρές γωνίες θέασης και δεν ξέρω αν απορριφθεί γι αυτό το λόγο(εγώ φτάνω μέχρι τις 45 μοίρες στην άκρη του καναπέ). Δώστε μου τα φώτα σας και προτάσεις όπως και πολλά χρόνια πριν. Προκαταβολικά ευχαριστώ.[h=1][/h]