Αγορά καινούργιας τηλεόρασης 50-55 ιντσών

stavrossp

New member
18 November 2009
12
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθειά σας για την επιλογή μιας τηλεόρασης 50-55 ιντσών (απόσταση θέασης 2,5 μέτρα). Η τηλεόραση προορίζεται για ταινίες και gaming. Το budget μου είναι 800-1000 ευρώ. Μου έχουν προτείνει τις Samsung UE50H6200 ή την UE55H6200, την Sony KDL55W805 και την Panasonic
TX55AS640 (η οποία μου είπαν ότι έχει κάποιο θέμα με τον media player που έχει και δεν μπορείς να μεγενθύνεις τους υπότιτλους, παράξενο μου φαίνεται και δεν ξέρω εάν αληθεύει).
Εάν έχετε να προτείνετε και κάποια άλλη, γιατί όχι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΔΕΝ εχει θεμα με το media player απλα δεν εχει ρυθμιση για το μεγεθος τους οπως πολλες αλλες τηλεορασεις.

Εγώ πάλι θα έλεγα πως πολύ καλά κάνεις και κοιτάς για 50 με 55 ίντσες και σίγουρα όχι κάτω από 50.
Για τη χρήση που τη θέλεις φίλε stavrossp θα σου έλεγα να δεις τη σόνυ γιατί έχει καλλύτερο input lag, κατά τα άλλα σε ποιότητα εικόνας είναι λίγο πολύ τα ίδια με τη Samsung.
Με αυστηρά κριτήρια θα έλεγα πως σε τηλεοπτικό είναι λίγο καλύτερη η σονυ σε HD υιλκό μικρές οι διαφορές και έχουν να κανουν με θέμα γούστου και ρυθμίσεων. Σε 3D έχει καλύτερο η σαμυ όπως και smart δυνατότητες και media player έχει πάλι λίγο πιο δυνατό, όχι οτι δε θα ικανοιποιηθείς και από τη σονυ.
Βλέπεις τις ανάγκες σου και τις προταιρεότητές σου και επιλέγεις. Πάντως όποια και να επιλέξεις ( αρκεί να είσαι τυχερός με το πάνελ , κάτι που ισχύει για όλους και που φέτος η σόνυ έχει δώσει καλύτερα δείγματα σε αυτό το τομέα ) θα την ευχαριστηθείς, βάζοντας μες στο παιχνίδι και τη συγκεκριμένη πανασόνικ που από οτι μαθαίνω ( δεν την έχω δει από κοντά ) είναι και αυτή αξιολογότατη.

Εγώ πάλι δε θα έδινα 1000 ευρώ για Panasonic....
Γιατί το λες αυτό;
Αν και δεν έχω πανασονικ ( είχα 5 σχεδόν 6 χρόνια πριν την πλάσμα 42PZ85 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά είχα κάνει λάθος επιλογή σε ίντσες ), και μετά πήγα σε σαμυ 46C8000 και τώρα σε sony 55W905, θεωρώ όμως ότι η πάνυ είναι πολύ ποιοτική εταιρεία και μου κάνει εντύπωση που την απαξιώνεις έτσι. Δηλαδή θα τα έδινες τα χίλια πιο εύκολα για μια σάμυ ή σονυ; Γιατί;

Γιατί το λες αυτό;
Αν και δεν έχω πανασονικ ( είχα 5 σχεδόν 6 χρόνια πριν την πλάσμα 42PZ85 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά είχα κάνει λάθος επιλογή σε ίντσες ), και μετά πήγα σε σαμυ 46C8000 και τώρα σε sony 55W905, θεωρώ όμως ότι η πάνυ είναι πολύ ποιοτική εταιρεία και μου κάνει εντύπωση που την απαξιώνεις έτσι. Δηλαδή θα τα έδινες τα χίλια πιο εύκολα για μια σάμυ ή σονυ; Γιατί;
ναι γιατι???εμενα μου αρεσουν πολυ..και τιμιες

Γιατί το λες αυτό;

Εδώ θα συμφωνήσουμε η Panasonic στις πλασμα ήταν το κάτι άλλο!!!!
Έμεινε κάπως πίο πίσω όμως στις led από Sony-Samsung [άποψή μου]
Σίγουρα θα τα έδινα πιο εύκολα Leonid