αγορα καινουργιας τηλεορασης

Giorgos Peppas

New member
19 January 2014
8
καλησπερα ,ειμαι φοιτητης και θα κινηθω πρωτη φορα για αγορα τηλεορασης.βλεπω αρκετες ταινιες σειρες και θα την χρησημοποιω και για το ps3 μου,οποτε καταληγω στις Samsung UE40F6500SS , LG 3D LED 42'' 42LA660S , Panasonic TX-L42ET60 LED 3D TV 42'' για τις 40-42 ιντσες.
μετα ειδα στα σκρουτζομαγαζα την samsung ue46f6100 και μου αρεσε που ειναι 46" αλλα δισταζω στο οτι ειναι 200 hz ενω οι προηγουμενες ειναι 400.δεν ειμαι ειδικος αλλα θα εχει καποια αισθητη διαφορα ???
οσο αφορα το 3D ακουω διαφορα για το passive/active δεν γνωριζω να σας πω την αληθεια ,τι προτεινετε καλυτερα? το 3D της 46αρας θα ειναι χειροτερο(με εμφανη διαφορα)απο τις 40αρες που ανεφερα πιο πανω ??

σας ευχαριστω προκαταβολικα

Όλες οι τηλεοράσεις που κοιτάς είναι 100 Hz πραγματικά (από το πάνελ) εκτός της LA660 που είναι 50 Hz.

Τα MCI , CMR , XR κτλ. δεν είναι πραγματική ανανέωση αλλά νούμερα "μαϊμού"...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/44629-LCD-LED-LCD-TV-200-Hz-MCI-CMR-XR-PMR-κ-λ-π/page6

Από αυτές που κοιτάς εγώ θα προτιμούσα την 46F6100 , πολύ απλά γιατί άλλο 40" και άλλο 46".

Αν έχεις καμία ερώτηση το νήμα της συγκεκριμένης είναι εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107558-Samsung-UE-F6100-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page27

Ευχαριστώ για την πληροφορία!Το 3d active όμως ειναι σε ποιότητα ποιο καλο απο το Passive αλλα εχει προβληματα με τις μπαταριες των γυαλιων και ειναι και ακριβα ετσι δεν ειναι?

Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις μια προσφορα της 46F6400 στα 650. Ενα απ τα σοβαρα μειονεκτηματα της F6100 ειναι οτι εχει μονο 1 θυρα USB η οποια μαλιστα ειναι τοποθετημενη αναμεσα στις 2 HDMI. Αν λοιπον θελεις να βαζεις-βγαζεις συχνα στικακια ειναι ταλαιπωρια + το οτι θα κουνας και τα HDMI + οτι αν παθει κατι η μοναδικη USB θα χασεις πολυ σε λειτουργικοτητα. Το 3d ειναι δευτερευον χαρακτηριστικο μιας τηλεορασης. Θα κανεις 5-10 φορες την πλακα σου και θα το βαρεθεις.

Καλημέρα σας!Ενδιαφέρομαι για αγορά νέας τηλεόρασης!Είμαι μεταξύ των: Sony KDL-42W650 και LG 42LA620S
Το να είναι 3D ή όχι δεν με νοιάζει...
Έχω δει τα νήματα κ των δύο αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Μπορείτε να βοηθήσετε;