Αγορά καινούργιας TV

Charl Evag

New member
15 October 2014
4
Καλησπέρα ετοιμάζομαι να κάνω αγορά καινούργιας TV και χρειάζομαι βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί λίγο, την θέλω για gaming,ταινίες,αθλητικά. Διαθέτω μέχρι 1000 και η απόσταση θέασης είναι τα 2 μέτρα. Είμαι ανάμεσα στη Sony KDL50W805 - Samsung UE48H6500 και Samsung UE46H7000 που φέυγει ενα 50άρικο πάνω από το ποσό των 1000 αλλά αν τα αξίζει χαλάλι τους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλή εικόνα και η ομαλότητα αυτής

Η πρώτη είναι από τις πιο value for money επιλογές αυτήν την περίοδο, με τιμή γύρω στα 850 ευρώ, συν ότι έχει αρκετά χαμηλό lag που είναι χρήσιμο για την gaming χρήση της συσκευής, ειδικά για online παιχνίδια.

πηγα την ειδα απο κοντα, αλλα ειχε την 50w829 εχει διαφορα? την εκανα παραγγελεια και με εγγυησεις και κατι αλλα εξοδα που τα χρεωνει το καταστημα μου εφτασε στα 1297 ευρω . αξιζει να τα δωσω ? η να το κοιταξω κατι αλλο?

Re: Απάντηση: Αγορά καινούργιας TV

πηγα την ειδα απο κοντα, αλλα ειχε την 50w829 εχει διαφορα? την εκανα παραγγελεια και με εγγυησεις και κατι αλλα εξοδα που τα χρεωνει το καταστημα μου εφτασε στα 1297 ευρω . αξιζει να τα δωσω ? η να το κοιταξω κατι αλλο?
Επί της ουσίας η 805, 815 και 829 είναι ίδιες τηλεοράσεις με διαφορά μόνο στα ονομαστικά Hz και όχι στα αληθινά που όλες τους είναι 100 πραγματικά.
Τη διαφορά των παραπάνω πλασματικών Hz μπορεί και να μη τη δεις ποτέ, παρά μόνο σε πολύ δύσκολες σκηνές με έντονη κίνηση και αν τις έχεις δίπλα δίπλα για να κάνεις σύγκριση και πάλι αν έχεις σχετικά έμπειρο μάτι.
Τώρα αφού τη πήρες κράτα τη και δε πειράζει ( αν φυσικά δε σε ενοχλεί πολύ η όποια διαφορά στη τιμή ) τουλάχιστον ψυχολογικά θα είσαι πιο ικανοποιημένος ότι έχεις τη πιο << πουσαρισμένη >>, ίσως στη θέση σου και εγώ το ίδιο να έκανα, μιας και ψάχνω πάντα το απόλυτο που όμως ξέρω ότι κοστίζει δυσανάλογα πολύ για αυτό που πραγματικά προσφέρει....αν το προσφέρει , σε κάποιες περιπτώσεις.

Η Sony W829 πωλείται στα χίλια ευρώ περίπου, ενώ η Sony W805 στα 850. Το ποσό που πρόκειται να δώσεις είναι πάρα πολύ ψηλό...

Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για την SONY KDL50W805 και διαβαζοντας δεν εχω καταλαβει αν ασυρματα μπορω να δω ταινιες απο η/υ , απλες οχι 3D .

θα παω σημερα στο καταστημα ξανα να ολοκληρωσω την αγορα . προτινετε καποιο αλλο μοντελο εκτος τη σειρα 8 της sony; εγω πηγα σε sony γιατιειδα οτι πηρε καλες κριτικες κ βαθμολογιες , επισης φοβηθηκα λγ τη samsung μη πεσω σε κανα περιεργο πανελ

θα παω σημερα στο καταστημα ξανα να ολοκληρωσω την αγορα . προτινετε καποιο αλλο μοντελο εκτος τη σειρα 8 της sony; εγω πηγα σε sony γιατιειδα οτι πηρε καλες κριτικες κ βαθμολογιες , επισης φοβηθηκα λγ τη samsung μη πεσω σε κανα περιεργο πανελ
Προχώρα!

Απάντηση: Re: Αγορά καινούργιας TV

αυτο θα κανω . ευχαριστω για τις απαντησεις και τον χρονο σας :D