Aγορα καινουριας τηλεορασης led. 600-650 max

Stamatinho13

New member
10 November 2014
53
Last edited:
Εγώ είμαι μεταξύ Panasonic 48AS640 & Sony 50W705B λόγω τιμής, max 650 . Εάν εξαιρέσουμε το 3d ποια προτείνετε σαν καλύτερη;

παιδια η w705 ειναι καλυτερη απο την h6200?

Αν εξαιρέσεις το 3D , το media player , to smart tv kai to service τότε ναι η w705b είναι καλύτερη , αλλα μονο όσον αφορά το upscaling του HD Ready ( 720p ) και του SD ( 576p ) σήματος.

Αν εξαιρέσεις το 3D , το media player , to smart tv kai to service τότε ναι η w705b είναι καλύτερη , αλλα μονο όσον αφορά το upscaling του HD Ready ( 720p ) και του SD ( 576p ) σήματος.
Δηλαδή την έχεις κάνει σύγκριση και στο FullHD υλικό και πιστεύεις ότι υστερεί σε σχέση με την 6200;
Πάντως εγώ αυτό που έχω να πω, είναι ότι σε σύγκριση με τη δική μου 55W905 ( που είναι ρυθμισμένη από επαγγελματία ) ή 50αρα 705 που έχω δει και ρυθμίσει σε φίλο ( ερασιτεχνικά με τις όποιες γνώσεις έχω ) , όπως και η 805, δεν είχαν και πολλά να ζηλέψουν. Γενικώς σε εικόνα 2D πάρα πολύ καλές και στα λεφτά τους εξαιρετικές.

Έχω περάσει από αρκετές τηλεοράσεις μεταξύ των οποίων και direct led αλλά και edge led όπως την 50W705, δυστυχώς για την τσέπη μου παίρνω σχεδόν κάθε χρόνο. Χτύπησα σε προσφορά από Κώτσο στα 600 κατοστάρικα την Sony και μπορώ να πω πως η εικόνα της είναι ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα. To Media Player σε σύγκριση με την περσινή μου LG που είχα σαν main μέχρι τώρα απλά είναι ανεκτό, της LG είναι 10 χρονιά μπορστά σε σύγκριση με αυτό. Την διάλεξα καθαρά για την αντίθεση το μαύρο και το ανύπαρκτο σχεδόν lag.
Παρόλα αυτά, διάβαζα σε πολλά reviews πως έχει πολύ καλή κατανομή panel χωρίς bleeding clouding κ.λ.π. Σε σκοτεινό δωμάτιο παρατηρώ bleeding στην δεξιά, αριστερή και κάτω πλευρά της τηλεόραση όταν δείχνει μαύρες εικόνες αλλά θα μου πείς όλες έχουν αυτή δεν θα είχε. Εάν ξαναβγεί σε αυτά τα λεφτά πάντως προσφορά και το σκέφτεται κάποιος ας την χτυπήσει. Η ποιότητα εικόνας της είναι πολύ παραπάνω από καλή.