Αγορα καινουριας τηλεορασης, μεχρι 450 ευρω.

Witcher1st

Established Member
23 February 2010
242
Εχω μια samsung 32αρα HD Ready, εδω και 6 χρονια. Ολα μια χαρα..

Τωρα θελω να αγορασω μια Full HD. Την θελω κυριως για ταινιες και HD σειρες που δειχνουν τα συνδρομητικα καναλια. Αθλητικα,gaming καθολου.

Διαβασα οτι για ταινιες, οι καλυτερες τηλεορασεις ειναι οι plasma, αλλα ξεφευγουν απο το οριο που εχω βαλει.

Επισης οτι παραπανω απο 100Hz δε καταλαβαινεις διαφορα, ειδικα στις ταινιες.. Ισχυει;

Το 3D λογικα σε τετοια τιμη δεν ειναι καλο, αφου δε προκειται να ειναι active.

Το smart TV λογικα δε με πολυενδιαφερει, αφου θα ασχολουμαι μονο με ταινιες..

Οποτε αφου δε θα ειναι smart TV, 3D και >100Hz, ισως να μπορω να βρω μια αξιοπρεπεστατη τηλεοραση και κατω απο 400 ευρω.

Κατα προτιμηση γνωστη μαρκα, ( sony,lg,samsung ), και να υπαρχει στην αγορα καποιους μηνες, για να ξερουμε εαν εχουν αναφερθει καποια προβληματα ή οχι.. Οπως πχ με καποιες lg που εχουν καποιο θεμα με το μαυρισμα της οθονης στα ακρα..

Δε θελω να αγορασω κατι πιο ακριβο, με την προοπτικη σε 3,4 χρονια να αγορασω μια καλη Plasma Ultra HD.

Ακουω προτασεις!

**EDIT**

Δε θα με χαλουσε να επαιρνα ξανα 32αρα οθονη, σαν αυτη τη SONY, που λογικα πρεπει να εχει κορυφαια χαρακτηριστικα.. Εξαλλου και μονο η μεταβαση σε Full HD, θα ειναι αισθητη. Η αποσταση θεασης παντως ειναι μικροτερη απο 2,5 μετρα.

Τελος, αμα γινεται να εχει αξιοπρεπη ηχο, καθως δεν εχω καποιο home cinema.. Το ξερω, ζηταω πολλα..

Last edited:
Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα λεφτα.. Μεχρι 450 μαξ! Και παλι πολλα λεω..

Καλημέρα ξενύχτη :) Θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις την προσφορά της Panasonic TX-50A300 στα 399E αλλά να είσαι έτοιμος για μέτρια εικόνα σε sd κανάλια

https://www.skroutz.gr/s/4963702/Panasonic-TX-50A300.html

ή ίσως κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έδωσες

https://www.skroutz.gr/s/4782206/LG-47LB5610.html.

Αυτά παίζουν στις 46"-50", αν θες πιο μικρή ίσως να κοιτούσες την

https://www.skroutz.gr/s/4782051/LG-42LB5610.html ή

https://www.skroutz.gr/s/4452733/Sony-KDL-40R480B.html ή τέλος

https://www.skroutz.gr/s/4867088/Samsung-UE40H5000.html.

Θα σου συνιστούσα τις περισσότερες ίντσες για να ευχαριστηθείς τις ταινίες που θες να δεις.

Επειδη πηγα στο mediamarkt και ειδα τις τηλεορασεις απο κοντα μου αρεσε η SONY KDL42W706. Ανεβαινει η τιμη, αλλα ειναι απο τις λιγες τηλεορασεις που ο κωτσοβολος την εχει ιδια τιμη με το φθηνοτερο στο skroutz, και επισης σου δινει την δυνατοτητα πληρωμης με δοσεις, χωρις πιστωτικη καρτα ( Κωτσοβολος )

Εχει και ενα σχολιο χρηστη στο skroutz, οχι και τοσο καλο :

Γενικα καλη τηλεοραση αλλα υπερεκτιμιμενη και με τα προβληματακια της.
Λοιπον την αγορασα πριν λιγο καιρο και η πρωτη μου εβγαλε με το που την εβγαλα απο το κουτι προβλημα στην οθονη.Μετα απο πιεση στην sony και απο μενα και απο το καταστημα που την πηρα μου την αντικατεστησαν σε 10 μερες. Η 2η τηλεοραση παρουσιαζει λιγο το φαινομενο bleeding(με calibration ελαχιστοποιειται) στις γωνιες δηλαδη τα μαυρα σε σκοτεινες θεασεις στης γωνιες φαινονται λιγο θολα. Ευτηχως δεν ειναι πολυ εντονο για να χαλασει την ολη εμπειρια και φαινεται ελαχιστα ακομα και σε σκοτεινο δωματιο(απο τα 2-3 μετρα και στην επιλογη cinema δε φενεται καθολου το δοκιμασα σε σκοτεινο δωματιο χωρις φως καθολου και σε ταινιες με εντονα μαυρα/σε συνθηκες μεσαιου με υψηλου φωτισμου στο δωματιο ειναι αριστα τα μαυρα).Γι αυτο το φαινομενο δε μπορω να πω και πολλα γιατι απο τη μια οι περισσοτερες led εχουν αυτο το φαινομενο και γενικα μετρια μαυρα και ειδικα η τεχνολογιας ''edge backlit led'' ειναι πιο επιρεπεις τηλεορασεις σε αυτο και θεωρειται νορμαλ απο ενα σημειο και κατω. Κατα τα αλλα οι smart λειτουργιες ειναι μετριες και οι περισοοτερες εφαρμογες ειναι αχρηστες, η εικονα ειναι πολυ καλη με ζωντανα χρωματα,ο ηχος ειναι τιμιος για 2 ηχειακια 8w και ειναι ευκολη στη χρηση και στις ρυθμισεις για να την μαθετε σχετικα γρηγορα.Απο συνδεσιμοτητα ειναι αρκετα καλη με αρκετες θυρες για να συνδεσετε τις συσκευες σας.
Γενικα απο την ολη εμπειρια την περιμενα καλυτερη και δεν μου επεσαν τα σαγονια αλλα ειναι μια τιμια τηλεοραση που κανει τη δουλεια της με πολυ καλη εικονα και ζωντανα χρωματα..Παντως για ενα μοντελο bravia του 14 θα περιμενα περισσοτερα πραγματα και γενικα καμια σχεση δεν εχει με αυτο το hype που βλεπεις στα reviews και στα site πριν την αγορασεις.Βαθμολογια 7.5/10.

Ισχυουν αυτα που λεει ο φιλος;

Φίλε, γνώμη μου είναι να περιμένεις τις εκπτώσεις στα τέλη Γενάρη. Τηλεόραση έχεις και με το budget που διαθέτεις, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει στις 46-48" που είναι η ιδανική για την απόσταση σου.

Σε 5 ημερες θα δωσω αυτη που εχω τωρα στους γονεις μου, οποτε θα μεινω χωρις τηλεοραση.. Δε γινεται να περιμενω.

Θελω τηλεροραση μονο για τηλεοπτικο σημα και ταινιες. Απολυτως τιποτα αλλο. Υπαρχει καποια τηλεοραση που να εχει καλη ποιοτητα σε αυτη τη τιμη; Παντως η τηλεοραση της sony που λεω, μου αρεσε αρκετα. Οι αλλες καλες τηλεορασεις που υπηρχαν ξεφευγαν πολυ σε τιμη.. Εξαλλου δεν ειμαι και κανενας απαιτητικος θεατης.. Εδω και 7 χρονια ειμαι με μια 32αρα τηλεοραση 720p, και δεν ειχα ποτε παραπονο με την ποιοτητα..

Last edited:
Εγώ έχω να σου προτείνω και την 40άρα smart tv , Samsung UE40H5500
Έχω την 32άρα στην κρεββατοκάμαρα και ξέρω !

Πολύ καλή εικόνα , άριστο Wi-Fi , απίστευτα γρήγορες smart λειτουργείες , το YouTube ιδίως είναι όλα τα λεφτά
και επίσης βγάζει και αρκετά καλό ήχο !

Στον Κωτσόβολο που μάλλον σε ενδιαφέρει , στα 469,00 ευρώ : http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/140868-samsung-ue40h5500?cmicc=skroutz

Δες και ένα video (η έκδοση των 32 ιντσών) εδώ :
http://www.youtube.com/watch?v=SAzrGIV5O10

Το ξερω θα με βρισετε, αλλα το budget μπορει να ανεβει μεχρι και 1500 ευρω, αρκει η τηλεοραση να υπαρχει στον Κωτσοβολο, για να την παρω με δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα.

Βεβαια με την προοπτικη να την κρατησω αρκετα χρονια πλεον..

Δεν θελω να ειναι 3D. Καθαρα για ταινιες..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και ψηνομαι για την Sony KDL50W705

Το ξερω θα με βρισετε, αλλα το budget μπορει να ανεβει μεχρι και 1500 ευρω, αρκει η τηλεοραση να υπαρχει στον Κωτσοβολο, για να την παρω με δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα.

Για αυτά που ζητάς, αυτή που έχεις ψηθεί ( sony 50W705 ) είναι άριστη.

Από τη στιγμή που την έχεις δει και δεν έχεις πλέον αμφιβολίες αν θα σ' αρέσει, τι θα σου τύχει κλπ, αγόρασε την. Το μάτι του καθενός και τι του αρέσει είναι το τελικό και αδιαμφισβήτητο κριτήριο. Οι 50 ίντσες για την απόσταση σου είναι ok.