Αγορά καινούριας τηλεόρασης

steve__ps

New member
28 June 2011
15
Καλησπέρα σε όλους κ συγχαρητήρια.Θελω να αγοράσω καινούρια τηλεόραση κ είμαι αρκετά μπερδεμένος:bigcry:.Είμαι ανάμεσα στις τρείς.samsung ue 40d 6510,lg infinia 42le 8500 και panasonic g 30 42''.Παρακολουθω κυρίως ταινίες,αθλητικά αλλά κ καμία εκπομπή.Έχω κ nova.Ο χώρος που θα μπεί είναι σχετικά φωτεινός.Περιμένω τις γνώμες σας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:grinning-smiley-043

Αν έχεις απόσταση θέασης κοντά στα 2-2,5 μέτρα νομίζω πως η Panasonic G30 είναι μονόδρομος, ειδικά τώρα που έχει πέσει στα 750 ευρώ. :operator:

+1 για την πάνυ. πλέον με τις τιμές που έχουν είναι άριστες επιλογές σε όλες τις ίντσες.

Η απόσταση ειναι 2,5 με 3 μέτρα.Πιστεύω η διαστάση να είναι καλή.Την panasonic την είδα ζωντανά σε ένα κατάστημα κ μου φάνηκε σκοτεινή.Ρώτησα τον υπάλληλο κ μου ειπε οτι αν ο χώρος ειναι ιδιαίτερα φωτεινός ίσως έχω πρόβλημα.Ο δικός μου είναι αρκέτα φωτεινός κ σκέφτομαι μήπως αντιμετωπίσω πρόβλημα με το φως.Υπάρχει τεράστια τζαμαρία στο χώρο

Τις 2 τελευταίες μέρες ξανακοιτάζω συνεχώς αυτες τις τηλεοράσεις.Για να είμαι ειλικρινής καταλήγω στη g30.Το ότι βλέπω σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα απο τη nova κερδίζω σε ποιότητα εικόνας?Βλέπετε το σήμα στην περιοχή μου είναι χάλια

Σε σχεση με τα χαλια που εχουν συνηθως τα αναλογικα βεβαιως και κερδιζεις.

Ασε που μπορεις να βλεπεις και HD.

η 46´´ στο skroutz 899 ευρώ.τι λέτε?αξίζει?

λέγαμε τελικά ότι βλακεία της πανασονικ που δεν βγάζει την s σε 46 και 50 ίντσες στην ευρώπη (αν και ούτε η 42άρα ήρθε) αλλά βλέπω ότι η επίθεση συνεχίζεται. η τιμή της g30 είναι ουσιαστικά η τιμή της s20 (με εξαιρεση την προσφορά του saturn στα 6κάτι). η 50άρα βαδίζει ολοταχώς στο χιλιάρικο.

την έκλεισες ή ακόμα????

κοιτα συμφωνω με βας κ προηγουμενους πας για 50'' η 42'' πραγματικα σαν φτωχος αδελφος
αλλα φιλε μου μαλλον σε κοβω για την 6510
ψαχτο λιγο ακομα στο φορουμ κ θα δεις τα πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα

προσεξε λατρευω g σειρα γενικα αλλα εισαι προετοιμασμενος??
γιατι τα
πανελ ειναι ''γκρινιαρικα κ δεν συγχωρουν''
κανεις απο εδω μεσα δεν θα σε αποζημιωσει αν ξενερωσεις με πλασμα
εγω προσωπικα ειδα burn-in live κ εχω ξενερωσει απτη ζωουλα μου
στην 42g30 προχθες(κ οχι μονο κατι σκασιματα απο τις αποτομες εναλαγες στο φως απτο απολυτο σκοταδι κ βεβαια ψιλο cloyding στις lcd-led)
εκθεσιακη θα μου πεις που τις σκιζουν στο δυναμικο αστρωτες κ το βραδυ ποπαρουν στο πανελ στασιμες εικονες
παρολα αυτα ειδα κ συφιλιασα στην εξης σκεψη....
που να ησουν στη θεση μου κ να την ειχες πληρωσει κιολας

Last edited:
Για να είμαι ειλικρινής στην samsung σκέφτομαι αρκετά το 1000 που κοστίζει.Το 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου.(το ντιζάιν πάντως είναι άπαιχτο).Την g30 την σκέφτομαι διότι για αγώνες κ ταινίες που θέλω οι περισσότεροι λένε ότι είναι καλύτερη.Σκέφτομαι πως με τη 46αρα θα είναι τέλειο το ολο σκηνικό ειδικά με μόνο 899 ευρώ.Ξέρει κανένας που μπορώ να δω εκθεσιακή την g30 46´´?

Αν είσαι Αθήνα, κάνε μια βόλτα από το κέντρο. Την έχει και στο Πλαίσιο και στο Public Συντάγματος, δεν θυμάμαι όμως αν υπάρχει στις 46", στις 42" έχει σίγουρα εκθεσιακή.

Την τετάρτη που θα βρίσκομαι Αθήνα ελπίζω να την δώ από κόντα.(βλέπετε μένω έξω από Αθήνα).Η panasonic γνωρίζετε εαν έχει επέκταση εγγύησης?Ισχύει για παραγγελίες μέσω ίντερνετ?:FSGSFGS4:

σημερα μετα απο πολυ σκεψη κ διαβασμα στο forum πηρα τηλεφωνο για να παραγγειλω την g30 αλλα θα ειναι σε λιγες μερες ετοιμοπαραδοτη.Μιλωντας γενικοτερα με τον πωλητη μου ειπε οτι ειχαν κ την gt30 ετοιμοπαραδοτη.Μου ανεφερε οτι εκτος το 3d εχουν διαφορες στο panel κ εχει καλυτερη εικονα απο την g30 αλλα κ καλυτερο σχεδιασμο.Ισχυουν?.Τι διαφορες εχουν ρε παιδια εκτος το 3d?Οπως εχω αναφερει εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου.Με εβαλε σε σκεψεις κ πηρα να κλεισω την g30.

Δεν έχουν τόσες διαφορές ώστε να δικαιολογήσουν τα επιπλέον 350 ευρώ. Μέινε στην G30.