αγορά καινουριου ηχοσυστήματος

Πάρε το solo αγγαλιά (είναι και εύκολο) και τέσταρέ το με διάφορα ηχεία με την μουσική που αγαπάς πάντα και ακούς συχνά!!!!
 
Ο Ήχος δεν έχει κατάλογο αντιπροσώπων. Στο σάι του θα βρεις έναν κατάλογο, αλλά δεν είναι ενημερωμένος πρόσφατα.

Στο τεύχος Ιανουαρίου, βρίσκονται στις σελίδες 144 και 145 από το A έως το Z.
 
Απάντηση: Re: αγορά καινουριου ηχοσυστήματος

Τελικά αγόρασα ένα ARCAM SOLO MUSIC με 700 ευρώ από το mediamark στο Ρέντη. Ακούω απόψεις για καλά ηχεία.. Είμαι ευγνώμων για τις συμβουλές όλων σας έως τώρα.
Μάλλον το είχα δεί προσφορά με τα Tannoy Sensys DC2 στο συγκεκριμένο κατάστημα.Γιατί όχι με αυτά?
Μιά χαρά ταιριάζουν.Και δε θα μπεις και στο κόπο του ψαξίματος.:D
 
Για βάσης σε βλέπω μάλον και ευκολα σε οδήγηση γιατί δεν βλέπω να τη βγάζει καθαρή ούτε το SOLO ούτε τα ηχεία.

Να κοιτάξεις να μην έχουν ευαισθησία κάτω από 89-90db και να το πάρεις μαζί σου για να ακούσεις ηχεία οπωσδήποτε.

Καλή συνέχεια.
 
Last edited:
Το SOLO χρησιμοποιεί στο ενισχυτικό στάδιο το πολύ καλό LM3886,και διαθέτει ξεχωριστό μετασχηματιστή 400VA.Προσωπικά δεν γνωρίζω πολλούς consumer ολοκληρωμένους 2Χ50,με τέτοια εφόδια.
 
Άκουσα τα Soavo 1 στο Νάκα και δεν ξετρελάθηκα. Σκέφτομαι τα Dali ikon 6 τώρα. Υπάρχει καμιά άποψη γι´αυτά;
 
Γενικά τα ΙΚΟΝ 6 έχουν μεγάλο,ραφιναρισμένο κι αρκετά ουδέτερο ήχο.Αν περιμένεις εντυπωσιακά μπάσσα και δυναμικά δεν είναι για σένα.(δεν είναι ηχείο ντάπα-ντούπα).Είναι ακόμα αρκετά ευκολοοδήγητα-ευαίσθητα κι ανεκτικά στην τοποθέτηση στον χώρο.

Καλύτερα θα ήταν να πάρεις παράμασχαλα τον ενισχυτή σου και να πάς να ακούσεις πως περίπου δένουν μαζί.
 
Προσωπικά δεν ξέρω κάποιο εξιδηκευμένο μαγαζί με σωστό χώρο. Νομίζω πως τα έχουν στα MediaMarket και αυτοί
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=967
που λένε ότι έχουν χώρο ακρόασης (παρ' τους ένα τηλ πριν πας για σιγουριά).

Και μπορεί να τα βρεις και σε καμια Ηλεκτρονική Αθηνών.