Αγορά καλωδίου για subwoofer

Pantos

AVClub Addicted Member
29 December 2013
1,644
Καλησπέρα,

Έχω τον ενισχυτή Yamaha RX-V675 και το subwoofer Magnat Monitor Supreme 302A. Ψάχνω ένα καλώδιο 5m για να τα συνδέσω. Ποια είναι η κατάλληλη τιμή καλωδίου για το συνδυασμό ηχείων και ενισχυτή; Ψάχνω κάτι ούτε πολύ καλό, ούτε χάλια στην ίδια κατηγορία με τον ενισχυτή-subwoofer μου.

Ευχαριστώ πολύ.

Άμα πιάνουν τα χέρια σου φτιάξε 1 δικό σου πολύ καλύτερο θα είναι. Άσχετο αλλά τα ψεύτικα σχόλια - review στη σελίδα της crystal audio είναι στην καλύτερη περίπτωση για γέλια....

Απάντηση: Re: Αγορά καλωδίου για subwoofer

Άμα πιάνουν τα χέρια σου φτιάξε 1 δικό σου πολύ καλύτερο θα είναι. Άσχετο αλλά τα ψεύτικα σχόλια - review στη σελίδα της crystal audio είναι στην καλύτερη περίπτωση για γέλια....

Πρότεινε κάτι συγκεκριμένο σε παρακαλώ....θα βοηθούσε τον φίλο.

"Καλής" ποιότητας unbalanced καλώδιο με 2 "καλά" rca βύσματα. Αυτό που έφτιαξα για μένα ήταν με Sommer SC-Spirit Black Instrument Cable και neutrik rca. Ακόμα φτηνότερο Van Damme XKE Instrument Cable με 1 και κάτι το μέτρο από ebay

Πράγματι πάντως τα σχόλια στο site της Crystal Audio έχουν πολύ γέλιο. Αν προσέξετε όλοι έχουν ξένα ονόματα, αλλά γράφουν σωστά ελληνικά με τόνους και διαλυτικά!

Να σας πω την αλήθεια δεν έχω τη διάθεση να κάτσω να το φτιάξω μόνος μου. Σε ένα κατάστημα μου πρότειναν καλώδιο 5m των 50 αλλά μου φάνηκε πολύ ακριβό για τον ενισχυτή-subwoofer που έχω. Θα ήθελα απλώς μια γενική κατεύθυνση σε τι τιμές να κινηθώ και αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση για καλώδιο 5m (όπως έκανε ο φίλος με το Crystal Audio) ακόμα καλύτερα.

Αν θέλεις καλώδιο Υ ,θα σου πρότεινα το παρακάτω , μπορεί να είναι φτηνό είναι πολύ καλό :
http://www.skroutz.gr/s/3094798/Bandridge-Subwoofer-Cable-RCA-male-2x-RCA-male-5m-BAL4105.html

Άμα πιάνουν τα χέρια σου φτιάξε 1 δικό σου πολύ καλύτερο θα είναι.
Θα συμφωνήσω , έκανα και εγώ καλώδια και για subwoofer και ήταν καλύτερο από πανάκριβα καλώδια .Ήταν καλύτερο και από το καλώδιο ecosse για subwoofer που έχω .