Αγορα καμερας απο αμερικη?

soulkeeper

AVClub Addicted Member
5 October 2006
1,992
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Εχει νοημα(απο αποψη συμβατοτητας) η αγορα βιντεοκαμερας,συγκεκριμενα της canon hv-20,απο αμερικη?
Με την χρησιμοποιηση converter απο ntsc se pal(εχει στο ebay me 30$)κανω δουλεια?
Θα εχω απωλεια σε ποιοτητα?
Γενικα ποια ειναι τα μειονεκτηματα,περαν του προβληματος της εγγυησης.....

Επισης,ενα απο χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης καμερας,ειναι τα 25p....Το μοντελο αμερικης αναφερει 24p.....Θα μπορω να βλεπω το υλικο που εχω τραβηξει στο συγκεκριμενο mode στην LG 37lc3r?

Καλά είαι δυνατόν να ζητάς να πάρεις HDV κάμερα και συζητάς για conter ntsc/pal?

Τέτοια κάμερα να πάρεις, αλλά μόνο για να τη χρησιμοποιείς για HDV προβολές.

Ευχαριστω τον κ.Βλασσιδη για τη βοηθεια που μου προσεφερε μεσω pm..:ernaehrung004:

Μια τελευταια απορια πριν προβω στην αγορα...

Με το 24p anti gia 25p που ειναι στις ευρωπαικες canon,θα εχω προβλημα?(ειτε στην αναπαραγωγη ειτε στην επεξεργασια?)
Ευχαριστω....

Η καμερα βρισκεται σαντορινη!!:firstprize:
Ηθελα να ρωτησω απο που να αγορασω mini dv κασσετες σε καλη τιμη?Ειτε μαγαζι στην αθηνα ειτε ιντενοτομαγαζο?
Σκεφτομουν γιαυτες που ειναι Mini dv HD κι ας ειναι πιο ακριβες....Πιστευω θα ειναι καλυτερες....

Καλορίζικη και καλές λήψεις.

Και από Πλαίσιο μπορείς να πάρεις κασέτες. Πάντως δια γυμνού οφθαλμού δεν έχουν διαφορά αυτές που γράφουν HD. Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου τι γίνεται, μηπως είναι πιό ανθεκτικές.

Δοκίμασε λήψη στα 24p και πες μας τις εντυπώσεις σου.

Καλορίζικη και καλές λήψεις.

.

Ευχαριστω!!:ernaehrung004:

Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει ακομα μαζι της(συνεπεσε με αγορα προβολεα...)
Το μονο που εχω κανει ειναι να αλλαξω την γλωσσα μενου στα αγγλικα απο τα γιαπωνεζικα που ηταν!!!!

Ευτυχως δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα απο οσο ειδα..Μου στοιχισε 648 ευρω νε τα μεταφορικα!!!!!!!12 σεπτεμβρη εγινε αποστολη απο japan 17 ηταν σαντορινη!!!!!

την πηρα απο εδω..http://myworld.ebay.com/home-theater-projection

Εχει ενα καλωδιο κ δεν ξερω τι βυσμα ειναι αυτο....Η μια ακρη μπαινει στην εξοδο component της καμερας αλλα στο αλλο ακρο εχει αυτο που φαινεται στη φωτο......
Που μπαινει ρε παιδια αυτο?

Attachments

• 23092007425.jpg
    23092007425.jpg
    41.5 KB · Views: 23
Απάντηση: Re: Αγορα καμερας απο αμερικη?

Εχει ενα καλωδιο κ δεν ξερω τι βυσμα ειναι αυτο....Η μια ακρη μπαινει στην εξοδο component της καμερας αλλα στο αλλο ακρο εχει αυτο που φαινεται στη φωτο......
Που μπαινει ρε παιδια αυτο?

H δική μου δεν είχε τέτοιο καλώδιο.....ίσως μπορεί να χρησιμοποιείται σε τίποτα γιαπωνέζικες τηλεοράσεις... αδιάφορο.....
Ενα είναι το καλώδιο που σ´ απασχολεί: HDMI ;)

HDMI rulleezzzz!!!!
Πιο πολυ απο περιεργεια ηθελα να ξερω.....

Αληθεια μιας κ την εχεις κ εσυ,εχεις να προτεινεις καμια τσαντα/θηκη μεταφορας?

HDMI rulleezzzz!!!!
Πιο πολυ απο περιεργεια ηθελα να ξερω.....

Αληθεια μιας κ την εχεις κ εσυ,εχεις να προτεινεις καμια τσαντα/θηκη μεταφορας?

Πήρα μία Samsonite από media markt που είναι ταμάμ. λες και είναι φτιαγμένη γι αυτή την κάμερα. Μπάινει στο κέντρο η κάμερα και αριστερά-δεξιά έχει άλλες δυό θήκες για μικροπράγματα (κασέτες, μπαταρίες κλπ.).

Προσαθω κι εγω να βρω την canon hv20, αλλα δεν υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδοτη.
Περιπου 20 μερες μου ειπαν !
Ειδωμεν.

Ασε τους άλλους για τα 20ήμερα Γιάννη και χτύπα από δω. Σε 5-6 μέρες στην πόρτα σου:

http://www.technikdirekt.de/main/en/video/camcorder/camcorder-dvm/146062/-/Article.html?

Γιάννη κ εγώ τα ίδια τράβηξα(μου λεγαν 20μέρες για παραλαβή,κατά τις 3σεπτέμβρη που ρώταγα),γιαυτό έψαξα εξωτερικό..Πιο πάνω(εκτός από το λινκ που δίνει ο τάσος)αναφέρω από που την πήρα.12έγινε η αποστολή,15 σάββατο ήταν ελλάδα,17πρωί ήταν σαντορίνη..!(κ πολύ πιο φτηνή!)

Πρέπει να τα συνυπολογίσεις όλα Γιάννη.

Είναι φθηνότερη αλλά:

- είναι αμερικάνικο μοντέλο 60hz κλπ
- αν χρειαστεί η εγγύηση αν μη τι άλλο θα χρειαστείς να πληρώσεις μεταφορικά για να την στείλεις αμερική, για να μην σου πω ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσεις και τα μεταφορικά να στην ξαναστείλουν.

Από Γερμανία έρχονται και την παίρνουν και στην ξαναφέρνουν στην πόρτα σου για 2 χρόνια ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις ούτε cent.

Βάλτα σε μια ζυγαριά και αποφάσισε.