Καλημερα!Ολα αρχισαν χθες το απογευμα οταν ξαφνικα το pc κολησε εβγαλε μια μπλε οθονη και εκανε επανεκινηση...Απο τοτε εβγαζε καθε φορα απο το bios boot κιολας γραμμες καθετες και οριζοντιες παντου και εκανε επανεκινηση μολις φορτοναν τα windows βγαζοντας το ερορ στην μπλε οθονη...Ανοιξα τον υπολογιστη και πιεσα καλα μεσα την κ.γ και απο τοτε φορτωνουν τα windows χωρις restart αλλα ακομα εμφανιζονται παντου γραμμες και τετραγωνα λιγοτερα ομως...(Εκανα φορματ αλλα τπτ...Κατα το φορματ οσο γινοταν η εικονα ηταν φυσιολογικη,οταν ομως ολοκληροθηκε και φορτοναν τα windows παλι τα ιδια.)
Τωρα στο θεμα μας.Επειδη μαλλον καικαι η καρτα γραφικων θα προβω σε νεα αγορα.Η παλια μου ηταν radeon xseries 1950.Ημουν ευχαριστημενως καθως επαιζε ολα τα 1080 απροβληματιστα εκτως απο μερικα ''βαρυα'' που εμφανιζε σπασιματα.Θελω μια καλυτερη να υποστιριζει dxva και να ειναι ati εως 50 ευρω.Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως ειναι το ddr2/3/4/... και τι χαρακτηριστικα πρεπει να κοιταξω.
Το συστημα μου ειναι το εξης:
intel core 2 duo E6600 @ 2.4ghz
2 GB ram
asus P5N-E SLI motherboard.
windows 7
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Τωρα στο θεμα μας.Επειδη μαλλον καικαι η καρτα γραφικων θα προβω σε νεα αγορα.Η παλια μου ηταν radeon xseries 1950.Ημουν ευχαριστημενως καθως επαιζε ολα τα 1080 απροβληματιστα εκτως απο μερικα ''βαρυα'' που εμφανιζε σπασιματα.Θελω μια καλυτερη να υποστιριζει dxva και να ειναι ati εως 50 ευρω.Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως ειναι το ddr2/3/4/... και τι χαρακτηριστικα πρεπει να κοιταξω.
Το συστημα μου ειναι το εξης:
intel core 2 duo E6600 @ 2.4ghz
2 GB ram
asus P5N-E SLI motherboard.
windows 7
Ευχαριστω εκ των προτερων!