Αγορά Laptop με οθόνη 15,6" 4K UHD OLED για TV και όχι μόνο....

Ωχ θα σαμσουνίζουν... (= θα έχουν υπεραρκετή φωτεινότητα σε oled οθόνη)

H φωτεινότητα ρυθμίζεται εκεί που την θέλεις...

Από εκεί και πέρα, απ' ό,τι διάβασα σε ένα review, η οθόνη είναι εργοστασιακά σεταρισμένη σε χαμηλότερη φωτεινότητα και χρωματικό χώρο από τις δυνατότητές της, για να ματσάρει με την IPS αφής...

Απάντηση: Re: Αγορά Laptop με οθόνη 15,6" 4K UHD OLED για TV και όχι μόνο....

Από εκεί και πέρα, απ' ό,τι διάβασα σε ένα review, η οθόνη είναι εργοστασιακά σεταρισμένη σε χαμηλότερη φωτεινότητα και χρωματικό χώρο από τις δυνατότητές της, για να ματσάρει με την IPS αφής...

Υστερα απο τις qled που ηταν "oled like" τωρα βγαζει και Oled που ειναι "ips like".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Laptop με οθόνη 15,6" 4K UHD OLED για TV και όχι μό

όταν υπάρχει η ποιότητα,τότε μου αρέσει και η ποσότητα!
Διδάσκω αεί γηρασκόμενος.
Επιτέλους έφτασε η ώρα,αλλά δεν ξέρω τι ώρα είναι...
Το τρόλινγκ εστί φιλοσοφείν.:firstprize:

η υπογραφη μου ειναι.-bye-

"Ματσάρει" αμάν (κάτι σαν το "χρονοντούλαπο" του Παπανδρέου!!!)! Μαζί σας σίγουρα και θα πάρω διδακτορικό....
.........
και κοντά στο ματσάρει (= δηλ. κουμπώνει και παίζει μπάλα με τις 2 οθόνες?) σκοράρει ένα συμφορουμίτης με το "IPS αφής"... :award:Ρε εσείς δεν παίζεστε....
Ε αυτά μόνο στις καλύτερες ομάδες (AVclub) γίνονται...

Ήρθε τελικά στα χέρια μου...Κόσμημα!
Σύνδεσα το ΟΤΤ της cosmote TV στην οθόνη του laptop και μου έπεσαν τα σαγόνια (του καρχαρία???) στην ανάλυση 4κ!
Μαγική εικόνα σε laptop!
¨Οταν θα φτηνύνει και εδώ μην αγοράσετε κάτι λιγότερο απ' αυτό!!