Αγορά LCD 37-40"

spartacus

New member
18 August 2007
30
Μετά τις συμβουλές για την αγορά της 32" CRT πριν λίγες μέρες, θα χρειαστώ για άλλη μια φορά τη βοήθεια σας :)
Αυτή τη φορά πρόκειται για μια LCD 37-40" όπως αναφέρω και στο topic.
Οι Plasma αποκλείονται.
Ύστερα από ένα ψάξιμο στο forum κατέληξα σε δύο μοντέλα:
- SONY KDL-40D3000E
-
Samsung LE37R86B
Το μέγιστο ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 1200-1300 (αλλά δε θα με πείραζε να κινηθώ και λίγο χαμηλότερα :) ).
Πέραν αυτών των δύο υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη που μπορείτε να προτείνετε;
Από ό,τι κατάλαβα η Sony αποτελεί ιδανική αγορά αλλά επειδή μπορεί να βρεθεί μόνο στο electroptica στο budget που μπορώ να κινηθώ εγώ, φοβάμαι μήπως παρουσιαστεί εκεί κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό θα 'θελα να είχα και κάποια/ες εναλλακτικές λύσεις.
Η χρήση της θα είναι κυρίως προβολή ελληνικού τηλεοπτικού σήματος, dvd, πιθανόν Nova, και ίσως συνδεθεί μελλοντικά με κάποιο PS3 ή/και pc.
Οι προαναφερθέντες έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό αποκωδικοποιητή (για προβολή ERT digital); Αν κατάλαβα καλά από τα spec τους μάλλον έχουν αλλά επειδή πιθανόν να μην κατάλαβα καλά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μην ανησυχείς για τον electroptica!!!!Πάρε την Sony που είναι η καλύτερη!!!

πηρα εχτες την LE40M86....την ειδα να παιζει ταυτοχρονα μαζι με Sony KDL-W2000 και Sharp 42XD1E.....δεν συγκρινω το τηλεπτικο γιατι εκει καμια δε με ικανοποιησε αλλα σε HD πηγες η Samsung ηταν η καλυτερη απο ολες...
Για αυτο Samsung +1...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :)
Maximvs η συγκεκριμένη Samsung που αναφέρεις ξεφεύγει λίγο οικονομικά :/

Αυτό που θες αυτή τη στιγμή λέγεται SONY KDL-40D3000E :D. Αλλιώς περιμένεις τις FullHD στα 100Hz αλλά εκεί θα τα ακουμπήσεις γερά αν πας να τις πάρεις πρώτος.

Κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθώ προς την συγκεκριμένη Sony. Από ό,τι έχω διαβάσει για tv ως 40" δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να επιδιώξω FullHD. Εκτός αυτού δε μπορώ ούτε να «τα ακουμπήσω γερά» ούτε και να περιμένω πολύ μιας και πρόκειται για δώρο γάμου που θα γίνει εντός του επόμενου μήνα :)

πηρα εχτες την LE40M86....την ειδα να παιζει ταυτοχρονα μαζι με Sony KDL-W2000 και Sharp 42XD1E.....δεν συγκρινω το τηλεπτικο γιατι εκει καμια δε με ικανοποιησε αλλα σε HD πηγες η Samsung ηταν η καλυτερη απο ολες...
Για αυτο Samsung +1...

Καλορίζικη φίλε Maximvs, άντε περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, και κανά screenshot.
Από τιμή πώς πήγε? -bye-

Κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθώ προς την συγκεκριμένη Sony. Από ό,τι έχω διαβάσει για tv ως 40" δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να επιδιώξω FullHD. Εκτός αυτού δε μπορώ ούτε να «τα ακουμπήσω γερά» ούτε και να περιμένω πολύ μιας και πρόκειται για δώρο γάμου που θα γίνει εντός του επόμενου μήνα :)

Κι εσύ;:flipout: Εγώ 20 Οκτωβρίου :P . Είπε να μου την πάρει ο ένας εκ των δύο κουμπάρων αλλά είδωμεν. Μπορεί να την έχω ήδη αγοράσει μέχρι τότε.

Επανέρχομαι με μια ερώτηση :)
Η Sony 40D3000 που αναφέραμε υποστηρίζει δυνατότητα PiP (και PaP νομίζω). Από ό,τι θυμάμαι για να έχεις ταυτόχρονη προβολή δύο καναλιών πρέπει να υπάρχουν 2 tuners. Έχει το συγκεκριμένο μοντέλο κάτι τέτοιο; Αν όχι μήπως είναι εύκολο να μου υποδείξετε κάποιο άλλο μοντέλο που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία (ή κάτι τέτοιο ξεφεύγει αρκετά οικονομικά; );

Ευχαριστώ