αγορά lcd 37" ή 40" με budget 700-900 ευρώ

kinezos69

Established Member
8 May 2008
113
ενδιαφέρομαι να αγοράσω lcd με τα παραπάνω δεδομένα και θα ήθελα γνώμες ( χρήση 70% dvd, 30% tv).

οπως επίσης θέλω να μάθω για τυχόν προσφορές που παίζουν αυτό τον καιρό.

Με 7 κατοστάρικα δεν πρόκειται να βρεις σε LCD 42άρα (ούτε καν 40άρα), με την ποιότητα εικόνας της PX80.

Με 7 κατοστάρικα δεν πρόκειται να βρεις σε LCD 42άρα (ούτε καν 40άρα), με την ποιότητα εικόνας της PX80.

η panasonic δεν είναι όμως full hd ενω σε 40" βρίσκεις lcd full hd.

Ε και; Εσύ κοιτάς την ουσία (ποιότητα εικόνας) ή το ταμπελάκι που γράφει "Full HD"...

Απάντηση: Re: αγορά lcd 37" ή 40" με budget 700-900 ευρώ

η panasonic δεν είναι όμως full hd ενω σε 40" βρίσκεις lcd full hd.

Τιιιιιιι?????...δεν είναι FULL HD??????..........φτουυυ :bang:......:frusty:

Re: Απάντηση: Re: αγορά lcd 37" ή 40" με budget 700-900 ευρώ

επειδή βλέπω ότι είσαι κάτοχος της panasonic, αξίζει να την πάρω ή να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω καλύτερη lcd πχ samsung LE40A536 ή sony 40w4000.

επαναλαμβάνω ότι τη θέλω για χρήση σε dvd και λίγο ποδόσφαιρο σε tv.

Εγώ νομίζω ότι η κίνηση στο ποδόσφαιρο είναι αυτή που θα σε κάνει να προτιμήσεις plasma. Έχω κι εγώ δυο Panasonic. Όσο για το Full HD σε αυτά τα μεγέθη δεν θα δεις διαφορά σε τη συνηθισμένη απόσταση θέασης των 2,5 μέτρων.

Last edited:
Re: Απάντηση: αγορά lcd 37" ή 40" με budget 700-900 ευρώ

Καλορίζικη η Samsung 40A656...-bye-

ευχαριστώ!!!

η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισες πολύ με την επιμονή σου για την panasonic αλλά λίγο η τιμή που βρήκα τη samsung (950) και περισσότερο τα καλά λόγια που άκουσα γι¨αυτην κατέληξα εκεί.

ελπίζω να μην το μετανοιώσω:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορά lcd 37" ή 40" με budget 700-900 ευρώ

ευχαριστώ!!!

α) η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισες πολύ με την επιμονή σου για την panasonic ......

β) ελπίζω να μην το μετανοιώσω:BDGBGDB55:

α)Επειδή είπα....

....δεν σημαίνει ότι επέμεινα...-bye-

β) Όσο καιρό παρακολουθώ το forum, ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν μετανοιώσει για την αγορά του μοντέλου που επέλεξαν (οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό)... :a0210:...αν αυτός που παίρνει την τηλεόραση, μένει στο τέλος ευχαριστημένος από την αγορά του, όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορά lcd 37" ή 40" με budget 700-900 ευρώ

α)Επειδή είπα....

....δεν σημαίνει ότι επέμεινα...-bye-

β) Όσο καιρό παρακολουθώ το forum, ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν μετανοιώσει για την αγορά του μοντέλου που επέλεξαν (οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό)... :a0210:...αν αυτός που παίρνει την τηλεόραση, μένει στο τέλος ευχαριστημένος από την αγορά του, όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες.
οχι μόνο γι´αυτό.
διάβασα όλο το θέμα για την panasonic και με επηρέασε αρκετά αλλα κατέληξα στην samsung και λόγω της χαμηλής τιμής που τη βρήκα.-bye-

@kinezos69
Σου είναι εύκολο να μου πεις από που την πήρες την SAMSUNG LE40A656A1F. Αν την βρω και εγώ στην τιμή που λες την αγοράζω επιτόπου!!!

@kinezos69
Σου είναι εύκολο να μου πεις από που την πήρες την SAMSUNG LE40A656A1F. Αν την βρω και εγώ στην τιμή που λες την αγοράζω επιτόπου!!!

μαλλον εννοει στο praktiker που εδω και 2-3 εβδομαδες την εχουν 949. Παντως πριν 3 εβδομαδες οντως ηταν απιστευτη τιμη, τωρα νομιζω σιγα σιγα ολοι εκει και παρακατω θα πεσουν...