Αγορά LCD 40. 650 ή 750 ?

Tabman

New member
26 November 2009
2
Γεια σας,
Είμαι στο ψάξιμο LCD τηλεόρασης για παρακολούθηση DVD divx κλπ, αλλά και τηλεοπτικών προγραμμάτων από απόσταση 2-2,5m.
Τείνω προς την Samsung LE40B650. Σκέφτομαι εάν αξίζει τον κόπο να δώσω κάτι παραπάνω (+200 περίπου) και να πάρω την LE40B750, με μονάδική διαφορά απ´ότι έχω δεί ότι είναι στα 200Hz.

Αξίζει τον κόπο? Η διαφορά στην εικόνα θα είναι εμφανής?

Δεκτές και άλλες προτάσεις... π.χ έχω ακούσει καλα λόγια και για την Sony KDL-40Z5500.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλώς ήρθες...-bye-

..ότι απορίες έχεις για τα δύο μοντέλα θα σου λυθούν αν αφιερώσεις ´λίγο' χρόνο να διαβάσεις τα αντίστοιχα νήματα...

SAMSUNG B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SAMSUNG B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...για την Ζ5500 υπάρχουν λιγότεροι κάτοχοι, αλλά είναι κι αυτή πολύ καλή επιλογή...

SONY KDL Z5000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...αν δεν βρεθεί άκρη, εδώ είμαστε πάλι...-bye-

Last edited:
Γεια σας,
Είμαι στο ψάξιμο LCD τηλεόρασης για παρακολούθηση DVD divx κλπ, αλλά και τηλεοπτικών προγραμμάτων από απόσταση 2-2,5m.
Τείνω προς την Samsung LE40B650. Σκέφτομαι εάν αξίζει τον κόπο να δώσω κάτι παραπάνω (+200 περίπου) και να πάρω την LE40B750, με μονάδική διαφορά απ´ότι έχω δεί ότι είναι στα 200Hz.

Αξίζει τον κόπο? Η διαφορά στην εικόνα θα είναι εμφανής?

Να δώσεις τα 200 ευρώ παραπάνω και να πάρεις την 46Β650 για την απόσταση που έχεις.....

Δεκτές και άλλες προτάσεις... π.χ έχω ακούσει καλα λόγια και για την Sony KDL-40Z5500.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θεωρητικά είναι καλύτερη, αλλά και ακριβότερη. Πήγαινε να δεις και τις δύο και να συγκρίνεις. Την 46Ζ5500 όμως και όχι την 40άρα....

Thanx...
Μετά από κάποιο ψαξιμο στο forum...τείνω προς την Β750 τελικά. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς βέβαια το τι παραπάνω θα μου προσφέρουν τα 200Hz για να πω την αλήθεια..

Για παραπάνω ιντσες δεν με παίρνει.. εχω κάποιο περιορισμό λόγω επίπλου...