Αγορα lcd 46" ~ 1000 Ε

ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ

Established Member
8 July 2006
292
Ενδιαφερομαι να αγορασω μια lcd τηλεοραση στις 46-47 ιντσες και προυπολογισμο περιπου στο 1000ρικο +/- 10%.

Σ' αυτες τις ιντσες και σ' αυτη την τιμη κοιταγα μεχρι σημερα για LG, δηλαδη μια απο τις lh 4000, lg 6000(scarlet) kai lg 5000.

Ξαφνικα προεκυψε και η Samsung A756.

Ειναι για θεαση κυριως τηλεοπτικων καναλιων (μεσω Νοβα) και δεν αποκλειεται και η συνδεση με κανα HTPC ή NMT player. Η αποσταση ειναι σχετικα μικρη 2,5-3μ.

Εχω ηδη μια Samsung F86 στις 46 ιντσες και ειμαι κατευχαριστημενος. Παρεμπιπτοντως ποια ειναι καλυτερη απο τις δυο, η F86 ή A756;

Δεν με ενδιαφερει να ειμαι στην ακμη της τεχνολογιας απλα θελω μια τηλεοραση με καλη εικονα για τα βασικα, ας ειναι και περσινό μοντελο.

Ποια προτεινετε ως καλυτερη για αγορα απο τις παραπανω;

Αν υπαρχει καλυτερη προταση παντα ευπροσδεκτη.

Last edited:
Νομιζω αυτες οι δυο που αναφερεις (756 , LH4000) ειναι οι καλυτερες στα λεφτα αυτα.

Η 756 ειναι καλυτερη απο την F86 , δεν θα μπορουσε να ειναι και αλλιως αλλωστε....

Σ' ευχαριστω για την απαντηση.

Αρα να προτιμησω την 756;

Ποια ειναι η επιλογη σου μεταξυ των 2 που θεωρεις καλυτερες;

Η 756 εχει καλυτερο μαυρο και αντιθεση , η LH ειναι πιο συγχρονη με πιο πολλες δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων...

Γενικα καλυτερα να τις δεις και να αποφασισεις μονος σου...-bye-

Τελικα τεινω προς την LG lh4000 που τη βρισκω στα 970 ευρω.

Δεν θελω να δωσω περισσοτερα χρηματα αυτη τη στιγμη.

Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω στο συγκεκριμενο μοντελο;

Εχει παρουσιασει καποια προβληματα ή κατι αλλο που μου εχει διαφυγει;

Θα παρακαλουσα ιδιαιτερα για τη γνωμη σας, εστω και με pm αν δεν ειναι αλλιως δυνατον.

Ευχαριστω.