Αγορα LCD 52"

ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ

Established Member
8 July 2006
292
Ενδιαφερομαι να αγορασω μια LCD TV full HD.

Θελω κυριως να βλεπω ταινιες (htpc, dvd) και Nova και αν με αξιωσει ο Θεος και κανενα Sky digital.

Σκεφτομαι να διαλεξω αναμεσα στις Samsung 52 m86 και Sony 52 w3000 με πιο πιθανη την πρωτη.

Αν υπαρχουν κι αλλες προτασεις για μοντελα που μπορει να μου εχουν διαφυγει ευπροσδεκτες.

Οικονομικα θα ηθελα να κινηθω στα χαμηλα των 3 χιλιαδων γι' αυτο κι εχω αποκλεισει μοντελα με 100 Hz (Sony x3500 κλπ).

Επισης δεν εχω πειστει απο αυτα που διαβαζω οτι η συγκεκριμενη τεχνολογια αξιζει τη διαφορα των 600-800 ευρω ακομη.

Ps Ο κ. Σωτηροπουλος και να απαντησει η γνωμη του δεν θα λειφθει υπ' οψιν γιατι ειναι υπηρετης των θεων του σκοτους, ενω εγω του φωτος.

Μεταξυ των δυο που αναφερεις θα προτιμουσα την W3000 γιατι εχει τα πιο φυσικα χρωματα.

Και η Μ86 ειναι καλη επιλογη παντως.

Για πλασμα δεν το σκεφτεσαι? Υπαρχει και η Panasonic 50PZ70 αλλα μετα δεν ξερω ποσο θα σου ερθει ο λογαριασμος του ρευματος.

Yπάρχει μοντέλο 52άρας που είναι και fullHD/24p/100hz και κινείται στα επίπεδα των 3.000 ευρώ:

Sharp 52xl2e

Μεταξυ των δυο που αναφερεις θα προτιμουσα την W3000 γιατι εχει τα πιο φυσικα χρωματα.

Και η Μ86 ειναι καλη επιλογη παντως.

Για πλασμα δεν το σκεφτεσαι? Υπαρχει και η Panasonic 50PZ70 αλλα μετα δεν ξερω ποσο θα σου ερθει ο λογαριασμος του ρευματος.

Συμφωνώ ακόμα μια φορά με τον Γιάννη

την W3000 την ειδα προσφατα και ειναι απο τις λιγες Lcd ανεξαιρετως ιντσων που μου αρεσε πολυ...!!

την samsung την εχω δει μονο στις 40` και επισης μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις, αλλα δεν ξερω εαν εχει αναλογες επιδοσεις και το 52αρι.

Yπάρχει μοντέλο 52άρας που είναι και fullHD/24p/100hz και κινείται στα επίπεδα των 3.000 ευρώ:

Sharp 52xl2e

δυστηχως ενας κορυφαιος κατασκευαστης πανελ,αδικει τον εαυτο του με τις μικρες γωνιες θεασης που προσφερει στα περισσοτερα-αν οχι σε ολα -τα μοντελα του.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οχι δεν με ενδιαφερει πλασμα θελω πιο πολυ φως.

Επισης δεν εχω προβλημα με τη γωνια θεασης αφου ειναι για το υπνοδωματιο.

Με παραξενευει που λετε μακρια απο την m86 απ' οτι διαβασα στο avs εχει λιγοτερα προβληματα απο την Sony.

δυστηχως ενας κορυφαιος κατασκευαστης πανελ,αδικει τον εαυτο του με τις μικρες γωνιες θεασης που προσφερει στα περισσοτερα-αν οχι σε ολα -τα μοντελα του.
Όντως είναι ένα μειονέκτημα η μικρή γωνία θέασης στις Sharp. Αλλά τι προτεραιότητα έχει αυτό μπροστά στα άλλα χαρακτηριστικά μιας tv??? Μιλάμε για FullHD, 24p, 100Hz, αντίθεση 10000:1, hdmi x3, κορυφαία ποιότητα κατασκευής (made in Japan!), όμορφη εξωτερικά (slim design) και τιμή γύρω στα 3000. Δεν ξέρω άλλο μοντέλο με τέτοια χαρακτηριστικά. Εντάξει, έχει μικρή γωνία θέασης....

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οχι δεν με ενδιαφερει πλασμα θελω πιο πολυ φως.

Επισης δεν εχω προβλημα με τη γωνια θεασης αφου ειναι για το υπνοδωματιο.

Με παραξενευει που λετε μακρια απο την m86 απ' οτι διαβασα στο avs εχει λιγοτερα προβληματα απο την Sony.
Αν και έχω παραγγείλει την W εγώ δεν σου λέω μακριά απο την M. Μάλλον βουρ στον Πατσά σου λέω μιας και θα την βρεις σίγουρα φθηνότερα. Είναι πολύ καλή. Απλά θεωρώ την W καλύτερη. Αν πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο τα παραπάνω χρήματα και σε ενοχλεί η γυαλάδα της M τότε μόνο πήγαινε για την w.

Εγώ σου λέω να τις δείς μονος σου και να αποφασίσεις.. Οι διαφορές ειναι οριακές .. Ειτε Samsung παρεις (M ή καλύτερα F) είτε Sony (W) πιστεύω οτι θα μεινεις πολύ ευχαριστημένος..

Εξάλλου οτι και να πάρεις σε λιγα χρόνια πάλι θα ψάχνεσαι
(εδώ όλος ο κόσμος τα είχε παιξει με τις Kuro τον τελευταίο χρόνο και τώρα η Pioneer μας έστειλε πάλι αδιάβαστους με το πρωτότυπο που παρουσίασε στην CES)

Ευχαριστω και παλι για τις ιδεες σας οι οποιες μου ανοιξαν τα ματια σ' ενα επιπλεον μοντελο αυτο της Sharp.

Η γωνια θεασης δεν με αποσχολει καθολου δεδομενου οτι θα μπει στον τοιχο του υπνοδωματιου ακριβως απεναντι απ το κρεβατι. Ως εκ τουτου δεν υπαρχει δυνατοτητα να δει κανεις εκτος απο ευθεια απεναντι. Φανταζομαι οτι η μεγιστη αποκλιση στη γωνια θεασης δεν θα ξεπερνα τις 10-15 μοιρες.

Θα παω να τη δω το συντομοτερο δυνατον και θα επανελθω.

Ευχαριστω και παλι.