- 16 January 2007
- 43
Θελω να αντικαταστωσω την CRT 32αρα PHILIPS που εχω στο σαλονι μου με μια νεα tv.
H αποσταση θεασης ειναι 3,5 m επομενως θα κινηθω σε περιπου 42αρα.
Ακομα δεν εχω αποφασισει σε πια τεχνολογια να κινηθω.
Τα δεδομενα μου ειναι τα εξης
-Η TV μενει πολλες ωρες ανοιχτη ημερησιως ~10 ωρες.
-Το 90% ειναι απλα καναλια , με εκπομπη σηματος απο Παρνηθα με οπτικη επαφη της κεραιας.
-Συχαινομαι τον θορυβο που πιθανων καποια μοντελα ,κυριως plasma, κανουν.
-Υπαρχουν "ταλιμπαν" στο σπιτι που συχνα δλδ καθημερινα πιανουν την οθονη της tv με τα χερια τους ασχετος τι τρωγαν ή γραφαν πριν, αρα κρυσταλλο εναντι φιλμ ειναι καλο να υπαρχει.
-Η τιμη που μπορω να κινηθω ειναι εως 2000ε για κατι που αξιζει τα χρηματα αυτα.
-Το σπιτι ειναι αρκετα φωτεινο με μεγαλη μπαλκονοπορτα στα 2 μετρα δεξια της τηλεορασης.
Εχω δει την pv60, αψογη εικονα αλλα απαραδεκτη σχεδιαστικα, η hitachi 9700 απο την αλλη λιγο χειροτερη εικονα αλλα πολυ καλυτερη σχεδιαστικα.
Απο θορυβο η pv60 που εχει ανεμιστηρες τι λεει??
Επισης παιζει και η philips 42PF5331 ή 42PF5421
Απο την αλλη σε LCD εχω δει την W2000 και την S2510.
Εσεις πια θα προτεινατε για την περιπτωση μου??
H αποσταση θεασης ειναι 3,5 m επομενως θα κινηθω σε περιπου 42αρα.
Ακομα δεν εχω αποφασισει σε πια τεχνολογια να κινηθω.
Τα δεδομενα μου ειναι τα εξης
-Η TV μενει πολλες ωρες ανοιχτη ημερησιως ~10 ωρες.
-Το 90% ειναι απλα καναλια , με εκπομπη σηματος απο Παρνηθα με οπτικη επαφη της κεραιας.
-Συχαινομαι τον θορυβο που πιθανων καποια μοντελα ,κυριως plasma, κανουν.
-Υπαρχουν "ταλιμπαν" στο σπιτι που συχνα δλδ καθημερινα πιανουν την οθονη της tv με τα χερια τους ασχετος τι τρωγαν ή γραφαν πριν, αρα κρυσταλλο εναντι φιλμ ειναι καλο να υπαρχει.
-Η τιμη που μπορω να κινηθω ειναι εως 2000ε για κατι που αξιζει τα χρηματα αυτα.
-Το σπιτι ειναι αρκετα φωτεινο με μεγαλη μπαλκονοπορτα στα 2 μετρα δεξια της τηλεορασης.
Εχω δει την pv60, αψογη εικονα αλλα απαραδεκτη σχεδιαστικα, η hitachi 9700 απο την αλλη λιγο χειροτερη εικονα αλλα πολυ καλυτερη σχεδιαστικα.
Απο θορυβο η pv60 που εχει ανεμιστηρες τι λεει??
Επισης παιζει και η philips 42PF5331 ή 42PF5421
Απο την αλλη σε LCD εχω δει την W2000 και την S2510.
Εσεις πια θα προτεινατε για την περιπτωση μου??