Αγορα LCD ή PLASMA σε 40'-42'

An kai ειμαι μακραν υπερ των plasma, ιδιαιτερα για τηλεοπτικο σημα, θα σου ελεγα να το σκεφτεις πολυ γιατι οι plasma βγαζουν αρκετη ζεστη και ακτινοβολια , κι ετσι ακαταλληλες οταν υπαρχουν μικροι "διαολοι" που πηγαινουν κοντα.
.

γι αυτο ρωταω....

Απάντηση: Re: Αγορα LCD ή PLASMA σε 40'-42'

Σημερα ξαναπηγα απο το γνωστο καταστημα στο Μαρουσι να ελεγξω καποια πραγματα και παρατηρησα τα εξης.

-Πιανοντας με τα χερια την pv60 και καποιες LCD οι δευτερες εβγαζαν αρκετη περισσοτερη ζεστη σε σχεση με την πρωτη.
-Σε γρηγορες κινησεις πχ φασεις ποδοσφαιρου οι αδυναμια των LCD ηταν παραπανω απο φανερη και μλιστα και σε ακριβα μοντελα 9731 της philips και αλλα.
-Η γωνια θεασης των LCD ηταν χαλια.
-Τα χρωματα των αντιστοιχων χρηματων tv απλα δεν συγκρινονται με την panasonic.

Μαλλον αναθεωρω αποψη περι plasma και σκεφτομαι σοβαρα να την αγορασω με την τιμη που εχει.

4 με 5 χρονια σιγουρα θα τα βγαλει χωρις κανενα προβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα LCD ή PLASMA σε 40'-42'

Μαλλον εισαι λιγο προκατειλημενος. Βεβαια με την τιμη που εχει η Panasonic σιγουρα LCD με αντιστοιχα καλη εικονα δεν θα βρεις.

Η Panasonic είναι αυτή τη στιγμή best buy... Απλά διαπίστωσες κι εσύ το συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει πολλοί άλλοι...
Δική μου πρόταση να κοιτάξεις και πότε θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα PV70 και σε τί τιμή. Έτσι αποφασίζεις αν θα πάρεις την 60 ακόμα πιο σκοτωμένη ή πας στην 70...

Η Panasonic είναι αυτή τη στιγμή best buy... Απλά διαπίστωσες κι εσύ το συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει πολλοί άλλοι...
Δική μου πρόταση να κοιτάξεις και πότε θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα PV70 και σε τί τιμή. Έτσι αποφασίζεις αν θα πάρεις την 60 ακόμα πιο σκοτωμένη ή πας στην 70...

+1