Aγορα LCD/LED - 40-42''

tileorasakias

New member
27 August 2011
66
Mykonos
Καλησπερα στην κοινοτητα,

Βρηκα το φορουμ μετα απο ερευνα και γω για το ποια τηλεοραση να επιλεξω και με ποια χαρακτηριστικα...

Καταρχην 40-42'' νομιζω θα ειναι οτι πρεπει για το σαλονι μου, απο κει κε περα η χρηση που της κανω ειναι συνηθως απογευματινες ωρες και ειδικα βραδυ (το αναφερω αυτο γιατι κατι παιζει με τις πλασμα vs lcd απο οτι διαβαζω) παιχνιδια δεν παιζω αν και στον υπολογιστη kατι call of duty τα σκιζω! αλλα να αγορασω κονσολα δεν υπαρχει περιπτωση. Οποτε το gaming δεν με πολυ ενδιαφερει, ομως παρα πολυ με ενδιαφερουν οι ταινιες! και γενικα να χαζευω στην τηλεοραση, αλλα περισσοτερο την τηλεοραση την απολαμβανω με μια ωραια ταινια.

Σκεφτομαι να δωσω γυρω στα 500 ευρω (τωρα 50 ευρω πανω κατω δεν με ενδιαφερει αλλα οχι να παω και στα 700)

Καταρχην να παρω LED? η απλη LCD? και ελεγα να την τοποθετησω στον τοιχο για να γλιτωσω χωρο (ουτε dvd εχω ουτε home cinema)

100hz? ειναι καλα? επισης σε αυτες τις τιμες παιζει να βρω κατι με wireless? να μπορω να συνδεομε κατευθειαν ιντερνετ απο την τηλεοραση χωρις ethernet καλωδια και βλακειες.

Τελος...ελεγα την αγορα να την κανω περιπου τελη Οκτωβριου αρχες Νοεμβριου που περιμενω κατι λεφτακια...λετε οτι πιο μετα που θα κοντευουν τα Χριστουγεννα θα ειναι καλυτερα? συνηθως βγαινουν προσφορες? δεν εχω ιδεα πρωτη φορα περνω τηλεοραση (αυτη τη στιγμη εχω μια 25'' της γιαγιας μου :flipout:

Εχετε καποια μοντελα να μου προτεινετε βαση των προαναφερθεντων?

Ευχαριστω παιδες!

Καλώς ήρθες καταρχήν. Ξανάνοιξε νήμα τέλη Οκτωβρίου. Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε τώρα υποθετικά, καθώς δεδομένα, τιμές, κλπ αλλάζουν καθημερινά πόσο μάλλον σε 2 μήνες. Ναι το χειμώνα γίνονται συνήθως κάποιες προσφορές από μεγάλα καταστήματα.

Πόση απόσταση θέασης έχεις από την τηλεόραση. Επιπλέον στα 500 ευρώ δεν βρίσκεις αξιόλογες προτάσεις σε LCD, led LCD οπότε είναι καλύτερα να κοιτάξεις σε plasma. Υπάρχει μια προσφορά στην Panasonic S30 (μέχρι σήμερα αν δεν κάνω λάθος) στα 500 ευρώ. Καλύτερη από την συγκεκριμένη σε αυτά τα χρήματα και μέγεθος δύσκολα θα βρεις. :beatnik2:

Ευχαριστω παιδια!

Θα ξαναανοιξω νημα και αργοτερα τοτε, καταλαβαινω οτι ειναι νωρις, αν και δεν ηξερα οτι αλλαζουν οι τιμες τοσο γρηγορα...

Η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 3 με 3,4 αν την κολησω και στον τοιχο τελικα. Να ρωτησω...3D ακουσα οτι δεν ειναι για ολους..και οτι μπορει καποιους να ''κουραζει'' ? η λειτουργια αυτη μπορει να απενεργοποιηθει απο την εκαστοτε τηλεοραση?

Σαφώς και δεν είναι ενεργοποιημένο το 3D συνέχεια αφού η τηλεόραση δεν θα παίζει συνέχεια 3D υλικό. Με την απόστασή σου θα κοίταζα πάντως σε μεγαλύτερες λύσεις. Μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και κοίταξε για 50" plasma. Ειδικά για ταινίες είναι ιδανικότερο μέγεθος από τις 42" σε τέτοια απόσταση.

50''? σοβαρα? εγω νομιζα οτι ειμαι και υπερβολικος με τα 42'' στα 3 μετρα :) κοιτα αν ενθουσιαστω...αντε και 700 τα δινω :)

τελικα η 3D αξιζει αν εχεις τα λεφτα? τα εχω χαμενα τι να παρω 3d, lcd, plasma?

Στα 650 ευρώ περίπου υπάρχει η LG PV350. Νομίζω πως για τη χρήση που αναφέρεις είναι η κατάλληλη για εσένα. Για το 3D, από τη μία δεν υπάρχει επαρκές υλικό (ταινίες), από την άλλη είναι κουραστικό (το ενεργό 3D τουλάχιστον) και πρέπει να δώσεις επιπλέον χρήματα.

είται κάνεις την αγορά τώρα είτε τέλος οκτωβρίου να κοιτάξεις να πάρεις την μεγαλύτερη δυνατή διάσταση για τα χρήματα που δίνεις γιατί έχεις μεγάλη απόσταση.
λογικά σε βλέπω για 50 πλάσμα με υποψήφια μοντέλα τις lg 50pv250 kai πανασονικ 50U30 όπως είπε και ο μιχάλης. και μια hd ready (50c3, pt353) δεν θα σε χαλάσει λόγω της απόστασης που έχεις. εκτιμώ ότι εκείνη την εποχή θα κυμανθούν στα 600-700 ευρώ οι 2 πρώτες και χαμηλότερα οι hd ready. δεν ξέρω αν μπορέσεις να πάρεις 46 lcd της προκοπής με αυτά τα χρήματα.

επίσης δεν ξέρω τι προσφορές θα βγούν χριστούγεννα. παλιά που είχαμε δώρα να ξοδέψουμε κάναμε μια κίνηση σε ηλεκτρονικά. τώρα πάπαλα. ηδη βλέπω ότι τα τμήματα τηλέοράσεων στις αλυσίδες συρικνώνονται. ίσως βγούν σε άλλα προιόντα.

σε κάθε πρίπτωση κάνε την έρευνα αγοράς σου και τα ξαναλέμε.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια και τα χρησιμα σχολια!

Θα επανελθω δριμυτερος και ποιο κατασταλαγμενος ελπιζω τελη οκτωβριου!

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τι λεει ρε παιδια αυτη η τηλεοραση? καλη?

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P50U30E-Plasma-TV-50.htm

Μετέφερα το παραπάνω μήνυμα σου από το νήμα 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ', όπου ήταν εκτός θέματος.

Καλό είναι όταν έχουμε ανοίξει ένα νήμα για έρευνα αγοράς τηλεόρασης να συνεχίζουμε τις απορίες μας σε αυτό, έτσι θα είναι μαζεμένα σε ένα σημείο όλα όσα μας απασχολούν (και οι ερωτήσεις μας και οι απαντήσεις) ;)

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετέφερα το παραπάνω μήνυμα σου από το νήμα 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ', όπου ήταν εκτός θέματος.

Καλό είναι όταν έχουμε ανοίξει ένα νήμα για έρευνα αγοράς τηλεόρασης να συνεχίζουμε τις απορίες μας σε αυτό, έτσι θα είναι μαζεμένα σε ένα σημείο όλα όσα μας απασχολούν (και οι ερωτήσεις μας και οι απαντήσεις) ;)

οκ κανενα προβλημα