Αγορά LCD/PLASMA, πως γίνετε η επιλογή?

Pi Epsilon

New member
25 January 2008
44
Τα ποστ μου λίγα και η γνώση μου στο θέμα τεχνολογία και τηλεόραση πολύ λιγότερη...
Διαβάζοντας όμως αρκετό καιρό το AVClub και ειδικά τις ενότητες για τηλεοράσεις κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα:

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε εμείς που δεν ασχολούμαστε με το αντικείμενο αυτό και μας ενδιαφέρει μια αγορά, είναι να θέλουμε να διαβάσουμε αυτά που γράφουν οι γνώστες μέσα σε μια ώρα αν είναι δυνατόν και αμέσως μετά να πάρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί (ή ότι καλύτερο για το πορτοφόλι μας).

Δεν λέω ότι είναι λάθος, εξάλλου βλέπω πως όλα τα παιδιά που γνωρίζουν, απαντούν πρόθυμα και πάρα πολύ κατατοπιστικά έτσι ώστε να μας βοηθήσουν στο έπακρο!

Το τριπάκι που μας αναλώνει είναι το: και τι θα γίνει σε ένα μήνα που βγαίνει η w4500? να την πάρω τώρα την w4000 ή να περιμένω?

Η γνώμη μου είναι: αφού μελετήσετε προσεκτικά τις συμβουλές των ειδικών, να πάτε μια βόλτα στα media kotsov ilektonικη eleph κλπ κλπ, και να δείτε με τα δικά σας τα μάτια αυτά που σας/μας συμβούλεψαν, γιατί οι απόψεις οι δικές μας ως αναφορά την ποιότητα της εικόνας μπορεί και να διαφέρει από αυτές των παιδιών που έχουν εμπειρία.

Προσωπικά μετά από τις συμβουλές κάποιων παιδιών από το forum, έκλεισα την 40w4000 στις 29/08 - αλλά την είδα κιόλας στην πράξη και μου άρεσε.

Αν έπεφτα στην παγίδα να μελετώ κάθε μέρα όλα όσα γράφονται για τις τηλεοράσεις, τότε σίγουρα δεν θα έπερνα ποτέ τηλεόραση και πάντα θα περίμενο το επόμενο μοντέλο που φτιάχνει και φρέντο!!! (δεν λέω διαβάζω καθημερινά αρκετά θέματα, αλλά μέχρι εκεί)

Φιλικά, Στάθης

Αν έπεφτα στην παγίδα να μελετώ κάθε μέρα όλα όσα γράφονται για τις τηλεοράσεις, τότε σίγουρα δεν θα έπερνα ποτέ τηλεόραση και πάντα θα περίμενο το επόμενο μοντέλο που φτιάχνει και φρέντο!!! (δεν λέω διαβάζω καθημερινά αρκετά θέματα, αλλά μέχρι εκεί)

Φιλικά, Στάθης

:SFGSFGSF:-bye-

να χαιρεσαι την νεα σου τηλεοραση!
τα υπολοιπα(ψαξιμο,τσακωμοι,φιλονικιες,reviews κτλ) τα κανουμε μεχρι να βρουμε κατι καλυτερο στη ζωη!

Η γνώμη μου είναι: αφού μελετήσετε προσεκτικά τις συμβουλές των ειδικών, να πάτε μια βόλτα στα media kotsov ilektonικη eleph κλπ κλπ, και να δείτε με τα δικά σας τα μάτια αυτά που σας/μας συμβούλεψαν, γιατί οι απόψεις οι δικές μας ως αναφορά την ποιότητα της εικόνας μπορεί και να διαφέρει από αυτές των παιδιών που έχουν εμπειρία.

:aktion033:......:grinning-smiley-043

+ ...τα του Βασίλη...