ΑΓΟΡΑ LCD-TV 52`

ΠΑΝΟΣ1

Established Member
18 July 2006
250
ΑΘΗΝΑ
Καταρχάς εδώ και καιρό είχα καταλήξει στην αγορα της sony 52x2000 αλλά ένας γνωστός μου μου είπε να προτιμήσω την sharp lc -52d93u και αυτό γιατί το panel της πρώτης έχει 8ms αποκριση ενώ της δευτερης 4ms! Εσείς πια από τις δυο προτείνετε και γιατί! Να πω εδώ ότι την sony την έχω δει από κοντά ενω την sharp όχι !

Η τv θα συνδεθεί με ένα htpc που σκέφτομαι να πάρω, μέσω hdmi!

Εχετε κάποια άλλη να προτείνετε?

την sony που την εχω δει και προσωπικα για μενα-εαν διαθετεις βεβαια το ποσο-ειναι κορυφαια ανεξαρτητου μεγεθους.η sharp γενικοτερα μου εχουν μεινει στο μυαλο τηλεορασεις με πολυ μικρη γωνια θεασης και αυτο με χαλαει πολυ.μεμομονενα παλι σαν εικονα ,σε ολη την Χ σειρα της η sony εχει οντως μια εικονα απο τα παλια και αυτο ειναι που μου αρεσει περισσοτερο!!

Καταρχάς εδώ και καιρό είχα καταλήξει στην αγορα της sony 52x2000 αλλά ένας γνωστός μου μου είπε να προτιμήσω την sharp lc -52d93u και αυτό γιατί το panel της πρώτης έχει 8ms αποκριση ενώ της δευτερης 4ms! Εσείς πια από τις δυο προτείνετε και γιατί! Να πω εδώ ότι την sony την έχω δει από κοντά ενω την sharp όχι !

Συγνωμη που θα το πω αυτο αλλα ο φιλος σου μαλλον δεν ξερει και πολλα απο τηλεορασεις. Καταρχην αυτο το μοντελο Sharp κυκλοφορει μονο στην Αμερικη οποτε ειναι αδυνατο να το αγορασεις και κατα δευτερον μικροτερος χρονος αποκρισης (οπως και μεγαλυτερη αναλυση η contrast) δεν σημαινει καλυτερη εικονα απαραιτητα.

Το μοντελο που πρεπει να περιμενεις (αν θελεις οπωσδηποτε Sharp) ειναι το 52HD1E το οποιο ειναι το αντιστοιχο του Αμερικανικου αλλα δεν εχει κυκλοφορησει ακομη στην Ευρωπη.

Eγώ πάντως Πάνο δε θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για 52άρα LCD... εντελώς φιλικά δε βρίσκω κανένα απολύτως νόημα... και δεν είναι θέμα οικονομικής άνεσης - απλά το θεωρώ κοροϊδία...
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις κορυφαίο προβολέα (π.χ. JVC D-iLA)

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ LCD-TV 52`

Eγώ πάντως Πάνο δε θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για 52άρα LCD... εντελώς φιλικά δε βρίσκω κανένα απολύτως νόημα... και δεν είναι θέμα οικονομικής άνεσης - απλά το θεωρώ κοροϊδία...
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις κορυφαίο προβολέα (π.χ. JVC D-iLA)

Τo σαλόνι μου έχει πάρα πολλά ανοίγματα χωρίς να έχει μπατζουρια- ρολά!
Και δεν μπορώ να κάνω συσκότιση! Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν πηγαίνω σε μια τέτοια λύση!

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ LCD-TV 52`

Οτι και να λεμε ο προβολεας δεν μπορει ποτε να υποκαταστησει την τηλεοραση σε ενα σπιτι. Μονο να λειτουργησει επικουρικα.

Οτι και να λεμε ο προβολεας δεν μπορει ποτε να υποκαταστησει την τηλεοραση σε ενα σπιτι. Μονο να λειτουργησει επικουρικα.

ασε μην παθει οτι και εγω με τον epson....ειπαμε,δυστηχως ο προβολεας θελει προυποθεσεις και (καποιες)υποχωρησεις.η tv ειναι ουσιαστικα ποιο πρακτικη(τα βλεπω ολα εκει και τελειωνω..)χωρις βεβαια να υπαρχει η κινηματογραφικη αισθηση(σε καμια περιπτωση)του προβολεα.προχθες που ειχε ερθει ο Μανωλης για το calibration οταν ειδε τον χωρο συμφωνησε και αυτος οτι απο την στιγμη που δεν μπορει να αναρτηθει στο ταβανι οι υπολοιπες θεσεις που ''παλευα" να το στησω ηταν εντελως ανορθοδοξες..αρα σε τετοιες περιπτωσεις το ξεχνας για να μην τρεχεις....

δε διαφωνώ... απλά 52άρα LCD νομίζω ότι δεν αξίζει να δώσει κάνει 5-6,000 ευρώ για να πάρει...
απλά το θεωρώ κοροϊδία...

δε διαφωνώ... απλά 52άρα LCD νομίζω ότι δεν αξίζει να δώσει κάνει 5-6,000 ευρώ για να πάρει...
απλά το θεωρώ κοροϊδία...

ναι τα λεφτα οντως ειναι πολλα για τετοια(μεταβατικη)περιοδο...εαν ηθελα 50αρα θα εριχνα και ματια σε lg(plasma)ας πουμε που για 2200 που ζηταει ειναι souper...

ναι τα λεφτα οντως ειναι πολλα για τετοια(μεταβατικη)περιοδο...εαν ηθελα 50αρα θα εριχνα και ματια σε lg(plasma)ας πουμε που για 2200 που ζηταει ειναι souper...

Εγω δεν εχω τα λεφτα (5-6 χιλιαρικα) ουτε το χωρο για τοσο μεγαλη τηλεοραση οπως η 52Χ2000 , αν ομως τα ειχα δεν θα δισταζα να τα σκασω κανονικα και να αγορασω οτι καλυτερο η ακριβοτερο. Μια ζωη την εχουμε...:grandpa:

Εγω δεν εχω τα λεφτα (5-6 χιλιαρικα) ουτε το χωρο για τοσο μεγαλη τηλεοραση οπως η 52Χ2000 , αν ομως τα ειχα δεν θα δισταζα να τα σκασω κανονικα και να αγορασω οτι καλυτερο η ακριβοτερο. Μια ζωη την εχουμε...:grandpa:

συμφωνω και επαυξανω....εαν ο ανθρωπος τα διαθετει και δεν το ενδιαφερει το που θα κατασταλαξει τελικα το πραγμα(σιγα μην κατασταλαξει!!)την sony με χιλια(προσωπικη μου αποψη).......:SFGSFGSF:

Κάπου νομίζω διάβασα για 1900

1900 Αν ψάξεις για 50PC1RR στο skroutz.gr θα βρεις 1-2 που την έχουν 1900.
Η 50PC1RR έχει και σκληρό 80GB νομίζω υπάρχει και 50PC1R χωρίς σκληρό για 100-150 λιγότερο.

Εγω που ειχα δει παντως την 50PC1 η εικονα δεν ηταν και πολυ καλη. Ειχε πολυ θορυβο. Δηλαδη σε σχεση με Panasonic PV60 και Hitachi 9700 η LG δεν συγκρινεται ουτε κατα διανοια. Βεβαια στα 2,000 η τιμη ειναι κανονι , ας μην εχουμε και πολλες απαιτησεις.

Εγω που ειχα δει παντως την 50PC1 η εικονα δεν ηταν και πολυ καλη. Ειχε πολυ θορυβο. Δηλαδη σε σχεση με Panasonic PV60 και Hitachi 9700 η LG δεν συγκρινεται ουτε κατα διανοια.

Ενδιαφέρον… :grandpa:

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ LCD-TV 52`

Και πια κατά την γνώμη σου είναι η καλύτερη 52αρα?

Οσο για plasma , δεν το σκεφτομαι καθόλου! Ποτέ δεν μου άρεσαι η εικόνα τους, εξαιτίας της χαμηλής φωτεινότητάς τους!

ΦΙΛΕ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ 55ΑΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑΣ 1.450.000 ΔΡΧ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΜΕ 2.500 . (ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΡΟΒΟΛΕΑ).

Και πια κατά την γνώμη σου είναι η καλύτερη 52αρα?

Υπαρχει η 52Χ2000 που ειναι σιγουρα αυτη τη στιγμη η κορυφαια και η πολυ καλη Sharp 52XD1E ενω αναμενεται τοσο η Sharp 52HD1E οσο και η Samsung 52M86BD που θα εχει τιμη κανονι (γυρω στα 3,500 στην Γερμανια , μαλλον λιγο παραπανω εδω).