Αγορά LCD TV με budget 600-800E

agnomind

New member
5 March 2009
2
Κατ' αρχάς να σας καλησπερίσω όλους και να σας συγχαρώ που τόσο εναργώς κρατάτε το φόρουμ αυτό πλήρως ενημερωμένο.

Η περίπτωση μου είναι (για όσους ήδη ασχολήστε) απλή, μα για μέναν τον αδαή κάπως περίπλοκη λόγω των όσων μοντέλων κυκλοφορούν.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω LCD με budget 600-800ευρώ (αν και κάτι μου λέει ότι θα το υπερβώ αισθητά), η οποία να παίζει στα εξής χαρακτηριστικά:

Διαγώνιος: 32 ή 37 ίντσες
Απόσταση Θέασης: 2-3μ
Ανάλυση: FullHD
Συνδεσμολογία: Απαραιτήτως USB, HDMI

Χρήση

Αναλογικό Τηλεοπτικό σήμα, Ταινίες από PS3

και το σπουδαιότερο

Ταινίες και DVD από Laptop(!!!!), το οποίο παρεπιπτόντως δεν διαθέτει έξοδο παρά μόνο S-Video!

Κάθε απάντηση και πρόταση θα ήταν πολύτιμη.

Ευχαριστώ

Δυστυχώς δεν τη βρίσκω την Σονυ που λες σε κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα και θα προτιμούσα EShop ή Expert

εντος ολιγου ερχεται η αντικαταστατρια 40V5500 που θα ναι ακομα καλυτερη

Ο φιλος ομως ζητησε 32 ή 37 ιντσες, λογω απόστασης θέασης που θα ειναι 2-3μ
Δεν ειναι υπερβολικές οι 40;

Ρωταω γιατι και εγω στο ιδιο δήλημα ειμαι και σκεφτομουν για την LG 7000 37", βλεπω ομως οτι δυσκολα την βρισκει κανεις στην αγορά..

Last edited:
Δυστυχώς δεν τη βρίσκω την Σονυ που λες σε κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα και θα προτιμούσα EShop ή Expert

Ρωτα στην Expert από Δευτέρα.
Την έχει σε προσφορά ή την W4000 σε 32'' ή την 40'' δεν θυμάμαι,για λίγα προφανώς κομμάτια,είδα από τα φυλλάδια που μοίραζαν Παρασκευή στον Πειραιά.

Ο φιλος ομως ζητησε 32 ή 37 ιντσες, λογω απόστασης θέασης που θα ειναι 2-3μ
Δεν ειναι υπερβολικές οι 40;

Εγω θα ελεγα στα 2 μετρα -> 32" , 2.5 μετρα-> 40" , 3 μετρα 46-47".

Αρα συνολικα οι 40" ειναι νορμαλ μεγεθος μεταξυ 2 και 3 μετρων.

Mακάρι να ειναι ετσι, στο καταστημα δεν μπορεις να καταλάβεις οταν τις βλέπεις.

Παντως ενας πωλητης μου ειπε πως η αποσταση πρεπει να πηγαινει 10cm ανα ιντσα, δηλαδη 32ιντσες->3,2m , 40ιντσες->4m κτλ. Υπερβολικο μου φάνηκε!

Ο πωλητής μάλλον θα είχε βιονικά μάτια με τηλεφακούς... :flipout:

Στα επίπεδα που διαμορφώνονται οι τιμές από φέτος, οι 32άρες θα καταλήξουν να είναι οι τηλεοράσεις κρεβατοκάμαρας και το βασικό μέγεθος σαλονιού θα είναι οι 40άρες.

Πρέπει ν´'άγοράζουμε και με βάση τις ανάγκες μας και όχι μόνο τιμής.
Το value for money ισχύει για όλα τα προιόντα ανεξαρτήτως μεγέθους.

Στα επίπεδα που διαμορφώνονται οι τιμές από φέτος, οι 32άρες θα καταλήξουν να είναι οι τηλεοράσεις κρεβατοκάμαρας και το βασικό μέγεθος σαλονιού θα είναι οι 40άρες.

Εγώ θα έλεγα οτί το βασικό μέγεθος για την κβ θα είναι οι 40άρες... :D

Και εγώ 32άρα είχα αλλά μου φαινόταν μικρή και πήγα σε 42άρα. Το κακό είναι οτί πλέον η 50άρα στο σαλόνι μου φαίνεται κάπως... :flipout: