Αγορά LED 32 και 46 ιντσών

S2000_FUN

New member
10 December 2010
13
Καλημέρα σας.

Είμαι στην διαδικασία να αγοράσω 2 LED τηλεοράσεις μία 32 ιντσών για το δωμάτιο και μία 46ιντσών για το σαλόνι και θέλω να πάρω και ένα Home cinema 2.1 σε στυλ μπάρας για να συνδέσω την 46αρα η οποία σκεύτομαι την Samsung UE46C7000. Για το δωμάτιο σκεύτομαι την Samsung UE32C6000 αφού η 6500 είναι πολύ πιο ακριβή.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτές τηλεοράσεις, αν έχεται να προτείνετε κάποιες άλλες και που μπορώ να τις αγοράσω σε καλύτερη τιμή (προσπαθώ να τις πάρω πακέτο με κάποιο home cinema είτε το Philips HTS 7140 αφού το 9140 είναι αρκετά πιο ακριβό είτε το Samsung ΗΤ-ΒD8200 αλλά δεν βλέπω να μου έχουν κάνει καμιά ιδιαίτερη τιμή Kotsovolos και Media Markt όλα μαζί μετρητά)

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος

Καλησπέρα Χρήστο. Να ρωτήσω καταρχήν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις LED και όχι απλές LCD? Επίσης οι TV προορίζονται κυρίως για ταινίες?

Οι 2 που σκεφτεσαι κοστιζουν περιπου 670+1750= 2420

Αν δεν εχεις σκοπο να ξεσκιστεις σε παιχνιδια, παρε μια πανασονικ TX-P50G20E για το σαλονι, και μια TX-P42G20E για το δωματιο, συνολο κοντα στα 2150. Και αλλο 32"/46", αλλο 42"/50"

Προχωρα αφοβα.

Ετσι, ειτε κρατας στην τσεπη την διαφορα των 350 ευρω, ειτε τα προωθεις στο κομματι ηχος.

Ουγκ !

Υγ. Καλως ηρθες στο κλουβι :D

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την απάντησή σας.

Κώστα ο μόνος λόγος που έψαχνα LED είναι γιατί από αυτό που είδα στα διάφορα μαγαζιά ήταν πιο φωτεινές από της LCD και μου άρεσε αυτό. Είμαι άσχετος με το θέμα των τηλεοράσεων και του ήχου για αυτό και ζήτησα την βοήθεια των ειδικών:worshippy:. Οι τηλεοράσεις προωρίζονται κυρίως για ταινίες και γαι να μη πω κυρίως του δωματίου αφού απολαμβάνω περισσότερο την τηλεόραση στο κρεβάτι πριν πέσω να κοιμηθώ

Database Error: Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Θα τις κοιτάξω και αυτές που μου πρότεινες αφού πιστεύεις ότι αξίζουν. Παιχνίδια δεν παίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το αποφεύγω γιατί 1-2φορές που δοκίμασα πριν χρόνια κόλησα άσχημα. Τότε ήμουν ελεύθερος τώρα όμως αν κολήσω χώρισα:flipout:

sprsk Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

OK απλά σε ρώτησα επειδή ο περισσότερος κόσμος νομίζει (όπως κι εγώ κάποτε) πως έχουν πολύ χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με τις μη LED, κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Αν πάρεις τις "αντίστοιχες" απλές LCD θα σου βγούν πολύ φθηνότερες εννοείται, δηλαδή LE32C650 και LE46C750. Αυτό με τη φωτεινότητα στα καταστήματα είναι ένα θέμα, θα πρέπει βέβαια και οι LCD δίπλα να έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις για να συγκρίνεις.

Αν δεν εχεις σκοπο να ξεσκιστεις σε παιχνιδια, παρε μια πανασονικ TX-P50G20E για το σαλονι, και μια TX-P42G20E για το δωματιο, συνολο κοντα στα 2150. Και αλλο 32"/46", αλλο 42"/50"

Συμφωνω για την 50αρα. Στο υπνοδωματιο μπορεις να παρεις και μια 32αρα οπως η 32C650 η οποια εχει εφαμιλη εικονα με την C6000.

Άρα ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας LED σε σχέση με μια LCD? Μόνο στο πάχος της τηλεόρασης?

Re: Απάντηση: Αγορά LED 32 και 46 ιντσών

Άρα ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας LED σε σχέση με μια LCD? Μόνο στο πάχος της τηλεόρασης?

Αν μιλαμε για Edge LED δηλαδη με τα λεντακια τοποθετημενα στην περιφερεια της οθονης η διαφορα ειναι στο παχος και στην λιγο μικροτερη καταναλωση ρευματος.

Edge-LED_More1.jpg

Οι κλασσικες LCD υπερτερουν σε ομοιομορφια οθονης ομως και γωνια θεασης.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τώρα μπερδεύτηκα μιας και είχα ψιλοκαταλήξει σε αυτές αλλά οι ειδικοί (εσείς) έχουν άλλη γνώμη σε σχέση απόδοσης-τιμής και φυσικά με βάλατε σε σκέψεις.....

Με τα Home thater που γράφω (αν και δεν είναι το σωστό τόπικ οπότε οι moderator μπορούν να επέμβουν με το δίκιο τους αλλά δεν πήρα απάντηση στο αντίστοιχο τόπικ που έχω κάνει) έχετε καμιά γνώμη?

Καταρχήν δεν είμαστε ειδικοί(τουλάχιστον εγώ). Για το home theater υπάρχει σχετικό thread αν δε κάνω λάθος. Εκεί να δεις ειδικούς!

Οντως καλυτερα να κανεις ερωτημα στην σχετικη κατηγορια.

Αυτο ειναι το καλο του φορουμ αλλωστε.

Και εγω που ψαχνω για καινουργιο media player το εχω ριξει στο διαβασμα στην αντιστοιχη κατηγορια.