Αγορά LED LCD 46'' (και βαααάλε)

ioazon

New member
9 March 2011
15
Λοιπόν,
Budget 1500 πάνω-κάτω

LED γιατί είμαι οικολόγα

Aπόσταση πάνω από 3,5 μέτρα αλλά δεν θέλω να ανέβω πάρα πολύ στις ίντσες --> στο budget

Θα βλέπω ταινίες και σειρές, ταινίες και σειρές, ταινίες και σειρές, άντε και ολίγη από τηλεόραση.

Θέλω dlna (επομένως και lan), θέλω usb, θέλω να έχει και scart, αποκωδικοποιητή mpeg4, θέλω και wifi. (κλασική γυναίκα, όλο θέλει :smash: )
Δεν με νοιάζει καθόλου το 3D

Γλυκάθηκα με την Samsung UE 46 C6600
αλλά στο skroutz την έχει μόνο 1 κατάστημα (τζίφος - μετά σου λέει ανταγωνισμός)
Μου καλάρεσε αυτό το personal video recorder ready :-) (τώρα που μου το 'μαθε ο Υperion :D )

Πού να ψάξω για να βρω και άλλες τιμές για αυτή τη Samsung. (έκανα μερικά τηλέφωνα στις μεγάλες αλυσίδες αλλά δεν υπήρχε)

Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε sony ή lg?

Αν παρακολουθώ τηλεόραση ελαφρώς πλαγίως, θα είναι πολύ ενοχλητικό;

(αν ρωτάω βλακείες ή αν έχει ξαναρωτηθεί, μαστιγώστε ελεύθερα, ψάχνω από το πρωί και έχω κάψει εγκέφαλο)

Πάρε την 46c650 και με τα 500 ευρώ που θα περισσέψουν μπορείς να οργανώσεις αναδάσωση σε βουνό και να έχεις καλύτερο οικολογικό αποτέλεσμα.
Πέρα από την πλάκα καλύτερα δες τα καινούργια μοντέλα.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=71740

θες να βλέπεις ταινίες και σειρές - σειρές και ταινίες - ταινίες και σειρές και θές led?????

σκοπεύεις να δώσεις ένα σοβαρό ποσό και προτείνω να περιμένεις λίγο καιρό που θα βγούν τα νέα μοντέλα της samsung και άλλων εταιριών. όπως είδες πολλά από τα μοντέλα του 2010 έχουν αρχίσει να αποσύρονται από τα καταστήματα.

για άμεση αγορά αυτή που σου ανέφερε ο data είναι καλή περίπτωση και έχει καλό media player όπως και όλες οι samsung. μια άλλη περίπτωση είναι και η sony 46ex710.

αν σκοπεύει να περιμένεις τα νέα μοντέλα - εγώ θα σου προτείνω να σκεφτείς την αγορά μιας πλάσμα και πιο συγκεκριμένα αυτής λαμβάνοντας υπόψη ότι θα βλέπεις από πλάγια την τηλεόραση.

http://www.skroutz.gr/s/323180/Panasonic-TX-P50G30E-50.html?keyphrase=Panasonic+TX-P50G30E++50
νομίζω ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς - είναι νέο μοντέλο της panasonic και θα έρθει γρήγορα - βέβαια είναι αντιοικολογική

μεταξύ μας η αγάπη σου μάλλον κάτι τέτοιο θα προτείνει

Πάρε την 46c650 και με τα 500 ευρώ που θα περισσέψουν μπορείς να οργανώσεις αναδάσωση σε βουνό και να έχεις καλύτερο οικολογικό αποτέλεσμα.
Πέρα από την πλάκα καλύτερα δες τα καινούργια μοντέλα.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=71740
Η 46c650 δεν έχει το Personal Video Recorder Ready. (καλόμαθα)

Τα καινούρια μοντέλα αναμένονται από μέρα σε μέρα απ' ότι κατάλαβα. Μου έχει χαλάσει τελείως η τηλεόραση και με έχει καβαλήσει λίγο ο διάολος.....

θες να βλέπεις ταινίες και σειρές - σειρές και ταινίες - ταινίες και σειρές και θές led?????
Γιατί είπα πως η ποιότητα των ταινιώνανε και των σειρώνανε θα είναι πατσαβουρέ; Για τι ενδείκνυται η led τηλεόραση;

μια άλλη περίπτωση είναι και η sony 46ex710.
χμμμμμ καλούτσικη φαίνεται.....

αν σκοπεύει να περιμένεις τα νέα μοντέλα - εγώ θα σου προτείνω να σκεφτείς την αγορά μιας πλάσμα και πιο συγκεκριμένα αυτής λαμβάνοντας υπόψη ότι θα βλέπεις από πλάγια την τηλεόραση.

http://www.skroutz.gr/s/323180/Panasonic-TX-P50G30E-50.html?keyphrase=Panasonic+TX-P50G30E++50
νομίζω ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάς - είναι νέο μοντέλο της panasonic και θα έρθει γρήγορα - βέβαια είναι αντιοικολογική

μεταξύ μας η αγάπη σου μάλλον κάτι τέτοιο θα προτείνει

50G30 και με τα υπόλοιπα πάρε πόπ κόρν για να βλέπεις τις ταινίες και σειρές σου,ταινίες και σειρές σου, ταινίες και σειρές σου

Δεν θέλω αντι-οικολογική με τίποτα. Ευχαριστώ για την πρόταση.
Προτιμώ να στερηθώ τα ποπ κορν να μην φαρδύνει και ο κ____ μου!
Ποιά αγάπη μου, vas_papavas;

Αντί-οικολογική...για 5 ευρώ τον χρόνο γιατί να πρέπει να έχεις χάλια ποιότητα εικόνας; η 650 έχει ''ενεργοποιήσημο'' pvr και πολύ εύκολα μάλιστα.Γνώμη μου να πας προς την 650 ή να περιμένεις τα καινούρια μοντέλα (πχ Panasonic 46G30...plasma)

Αντί-οικολογική...για 5 ευρώ τον χρόνο γιατί να πρέπει να έχεις χάλια ποιότητα εικόνας; η 650 έχει ''ενεργοποιήσημο'' pvr και πολύ εύκολα μάλιστα.Γνώμη μου να πας προς την 650 ή να περιμένεις τα καινούρια μοντέλα (πχ Panasonic 46G30...plasma)

Ενεργοποιήσιμο pvr ;;;; Για εξήγησε τι εννοείς :) (είπαμε είμαι θείτσα)

Δες αυτην πολυ καλη τηλεοραση!
http://www.skroutz.gr/s/264889/Samsung-UE46C6500-46.html?keyphrase=46c6500
Πληρη αυτα που ζητας!Και σιγουρα καλητερη εικονα απο c650!Ειμαι υπερ των led και τις συνιστω!Εχω την 46c6000 και ειμαι υπερευχαριστημενος!
Αυτό που δεν έχει είναι το personal video recorder ready ή μήπως κάνω λάθος;

Δες αυτην πολυ καλη τηλεοραση!
http://www.skroutz.gr/s/264889/Samsung-UE46C6500-46.html?keyphrase=46c6500
Πληρη αυτα που ζητας!Και σιγουρα καλητερη εικονα απο c650!

Ίδια ακριβώς είναι η εικόνα τους, αν μιλάμε για C650 με SPVA. H C650 μάλιστα, έχει και ελαφρώς μεγαλύτερη γωνία θέασης και καλύτερη ομοιομορφία... -bye-

Τοτε πανε σε αυτην ακομα καλητερα!
http://www.skroutz.gr/s/264705/Samsung-UE46C7000-46.html?keyphrase=46c7000
Πλάκα-πλάκα στην ίδια τιμή με αυτή που είχα βρει και έχει και 3D....

Ίδια ακριβώς είναι η εικόνα τους, αν μιλάμε για C650 με SPVA. H C650 μάλιστα, έχει και ελαφρώς μεγαλύτερη γωνία θέασης και καλύτερη ομοιομορφία... -bye-
Πω-πω, θα γίνω (χειρότερο) techno-freak εδώ μέσα. Πώς μαθαίνω αν φοράει spva το μοντέλο που θα χτυπήσω; Πρέπει να πάρω τηλ τον προμηθευτή; (στο site της samsung δεν αναφέρει πουθενά τι panel φορεί)

Ενεργοποιήσιμο pvr ;;;; Για εξήγησε τι εννοείς :) (είπαμε είμαι θείτσα)

Μέσα από το ''κρυφό menu'' της...εύκολη διαδικασία υπάρχει και video.

Πλάκα-πλάκα στην ίδια τιμή με αυτή που είχα βρει και έχει και 3D....

Πω-πω, θα γίνω (χειρότερο) techno-freak εδώ μέσα. Πώς μαθαίνω αν φοράει spva το μοντέλο που θα χτυπήσω; Πρέπει να πάρω τηλ τον προμηθευτή; (στο site της samsung δεν αναφέρει πουθενά τι panel φορεί)

Υπάρχει ένας κωδικός πίσω από την τηλεόραση,πρέπει να είναι πάνω από το serial number.Τα s-pva είναι τα καλύτερα στις lcd (θα βγει ο petasis και θα με φάει!),καλύτερη αντίθεση,μαύρο κτλπ.
Με λίγα λόγια η 650 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την 6500 ίσα ίσα μάλιστα.
Σε εικόνα διαφορά μονάχα μπορεί να δεις με την 46C750,αυτή τουλάχιστον έχει σίγουρα S-PVA panel.Στην ίδια τιμή περίπου βγαίνει και η HX800 της Sony.

Μέσα από το ''κρυφό menu'' της...εύκολη διαδικασία υπάρχει και video.

Πού 'ναι το video αυτό; Να ψάξω secret menu samsung μπίρι-μπίρι να το βρω;
Αν γίνεται, ψήνομαι στους 250 grill!!! :D

Στην ίδια τιμή περίπου βγαίνει και η HX800 της Sony.
Παίζουν ελληνικούς υπότιτλοι οι Sony;
Edit: να γράφω από τη Sony μπορώ;

Last edited:
χμ....η Sony δεν παίζει mkv οπότε χρειαζόμαστε media player εξωτερικό....οι Samsung έχουν τον καλύτερο build in media player οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όσον αφορά το video εδώ είναι,https://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58923 μέσα στις 250 σελίδες!!!Στο παραθέτω και για να διαβάσεις και τις γνώμες των 62 μελών που την έχουν.

Λοιπόν,
Budget 1500 πάνω-κάτω

LED γιατί είμαι οικολόγα

Aπόσταση πάνω από 3,5 μέτρα αλλά δεν θέλω να ανέβω πάρα πολύ στις ίντσες --> στο budget

Θα βλέπω ταινίες και σειρές, ταινίες και σειρές, ταινίες και σειρές, άντε και ολίγη από τηλεόραση.

Θέλω dlna (επομένως και lan), θέλω usb, θέλω να έχει και scart, αποκωδικοποιητή mpeg4, θέλω και wifi. (κλασική γυναίκα, όλο θέλει :smash: )
Δεν με νοιάζει καθόλου το 3D

Γλυκάθηκα με την Samsung UE 46 C6600
αλλά στο skroutz την έχει μόνο 1 κατάστημα (τζίφος - μετά σου λέει ανταγωνισμός)
Μου καλάρεσε αυτό το personal video recorder ready :-) (τώρα που μου το 'μαθε ο Υperion :D )

Πού να ψάξω για να βρω και άλλες τιμές για αυτή τη Samsung. (έκανα μερικά τηλέφωνα στις μεγάλες αλυσίδες αλλά δεν υπήρχε)

Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο σε sony ή lg?

Αν παρακολουθώ τηλεόραση ελαφρώς πλαγίως, θα είναι πολύ ενοχλητικό;

(αν ρωτάω βλακείες ή αν έχει ξαναρωτηθεί, μαστιγώστε ελεύθερα, ψάχνω από το πρωί και έχω κάψει εγκέφαλο)

Αποσταση πανω απο 3,5m.....θελεις 50' και πανω.....αν παρεις 46αρα σε λιγο καιρο θα το μετανοιωσεις και θα θελεις μεγαλυτερη.
Δες και την νεα Plasma LG 50PX950, γυρω στα 1.400, αν και δεν ειμαι φαν των πλασμα.