Αγορα LED TV ''ΝΕΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ''

lamzoe

New member
11 March 2010
43
Γεια σας παιδια,

εχοντας καταληξει οτι θα δαπανησω 2500 ευρω για τηλεοραση και εχοντας πεισει και την γυναικα μου για αυτο , θα ηθελα να μου προτεινεται ποιες απο τις 2 παρακατω να αγορασω:

-PHILIPS SERIES 9000 52'' 52PFL9704H
-SAMSUNG UE55B7000WW

μου ειπαν στον κωτσοβολο οτι καταργειτε η samsung αυτη και βγαινει μια αντικαταστατης της.

περιμενω τα πολυτιμα σχολια σας και την καθοδηγηση της.

Την τηλεοραση την θελω για :

-να τα βλεπω σαν 3d (δεν μπορω να το προσδιορισω αλλιως αυτο, εχει παρει ο ξαδερφος μου μια samsung Που ειναι τοσο αληθινη η εικονα που λες οτι θα βγουν απο το γυαλι εξω, δημιουργωντας μια ψευδαισθηση 3d. ακομα και οταν βλεπει mega , ant1 κτλ)

- για gaming xbox 360 & ps3

-ταινιες

- οχι μεγαλυτερη απο 55

-design δεν με νοιαζει

Η Philips που αναφέρεις PFL9704 είναι από τις κορυφαίες τηλεόρασεις της εταιρείας αλλά και γενικότερα ( περσινό μοντέλο ).
Για την συγκεκριμένη Samsung που αναφέρεις Β7000 δεν έχω καλή άποψη όπως και για τις Edge Led γενικότερα.
Δεν υπάρχει μέχρι σήμερα τηλεόραση που να δείχνει 3D οπότε αυτό που είδες δεν ξέρω τι πραγματικά είναι....!
Μπορείς να περιμένεις τις 3D τηλεοράσεις της Samsung από Μάρτιο - Ιούνιο στις ακόλουθες τιμές
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1138192&postcount=63
Υποθέτω ότι οι τιμές skoutz θα είναι κανένα 300άρι ευρώ λιγότερο οπότε την αντικαταστάτρια
Samsung 55C7000 ίσως να μπορέσεις να την βρεις γύρω στα 2700

Last edited:
LED TV δεν υπαρχει , αυτο που υπαρχει ειναι LCD τηλεορασεις με φωτισμο απο LED οπως εχουν εδω και χρονια και αλλες συσκευες (κινητα , laptop , μονιτορ κτλ)....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

Απο τις δυο που αναφερεις καλυτερη σαν χρωματα και κινηση ειναι η Samsung αλλα στις 55" εχουν αναφερθει πολλα προβληματα ομοιομορφιας οθονης λογω side LED οποτε η παιρνεις την Philips (που εχει και καλυτερο μαυρο λογω direct LED) η περιμενεις την 55C7000....

σιγουρα εγω δεν το θετω σωστα οταν λεω 3d.

Δεν θελω 3d τηλεοραση αλλα μια απο τις 2 που ειπα ή αυτη που προτεινες.

Γενικα το πρωτο και βασικο ερωτημα ειναι philips ή samsung σε αυτες τις διαστασεις?? 52''-55''

LED TV δεν υπαρχει , αυτο που υπαρχει ειναι LCD τηλεορασεις με φωτισμο απο LED οπως εχουν εδω και χρονια και αλλες συσκευες (κινητα , laptop , μονιτορ κτλ)....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

Απο τις δυο που αναφερεις καλυτερη σαν χρωματα και κινηση ειναι η Samsung αλλα στις 55" εχουν αναφερθει πολλα προβληματα ομοιομορφιας οθονης λογω side LED οποτε η παιρνεις την Philips (που εχει και καλυτερο μαυρο λογω direct LED) η περιμενεις την 55C7000....

η Philips ξερουμε αν βγαλει νεα μοντελα φετος αντιστοιχο με την σειρα 9000 την 52''

σιγουρα εγω δεν το θετω σωστα οταν λεω 3d.

Δεν θελω 3d τηλεοραση αλλα μια απο τις 2 που ειπα ή αυτη που προτεινες.

Γενικα το πρωτο και βασικο ερωτημα ειναι philips ή samsung σε αυτες τις διαστασεις?? 52''-55''

Στις 52-55 δεν παίζει το ερώτημα Philips ή Samsung αλλά το αν πρέπει να πάρεις Plasma και όχι LCD.

***Μεταξύ των δύο αφού δεν σε ενδιαφέρει το 3D είναι καλύτερη η Philips.

Δεν το θετεις σωστα οταν λες "LED TV" , αυτο που διαφημιζεται ως LED TV ειναι ουσιαστικα παραπλανηση του καταναλωτη καθως ειναι LCD με χρηση LED και οχι καποιο νεο ειδος τηλεορασης...

Τα υπολοιπα στα εχω αναλυσει παραπανω...

-να τα βλεπω σαν 3d (δεν μπορω να το προσδιορισω αλλιως αυτο, εχει παρει ο ξαδερφος μου μια samsung Που ειναι τοσο αληθινη η εικονα που λες οτι θα βγουν απο το γυαλι εξω, δημιουργωντας μια ψευδαισθηση 3d. ακομα και οταν βλεπει mega , ant1 κτλ)

Το ίδιο μου έλεγε και ένας φίλος με την B7000 για 3D. Από ότι κατάλαβα όταν τα 100Ηz είναι ενεργοποιημένα σε συνδυασμό με μεγάλο contrast, θολώνει το πίσω μέρος της εικόνας σε σχέση με το ευκρινέστερο μπροστινό πλάνο και δημιουργείτε μια ψευτο3D αίσθηση. Προσωπικά νομίζω ότι χάνετε η κινηματογραφική αίσθηση και μου μοιάζει περισσότερο σαν βίντεο κατάσταση.
Υ.Γ. Το ποσό που διαθέτης για TV είναι αρκετά μεγάλο. Για μένα αξίζει να περιμένεις τις καινούργιες.

την 52'' της philips την εχω δει στο ελληνικο site και στο skroutz.gr

τωρα κατι που ξεχασα να αναφερω, θα ηθελα ο player της τηλεορασης να παιζει mkv αρχει και τους υποτιτλους που δεν θα ειναι ενσωματομενοι.

μαζι με την τηλεοραση κατεληξα και στο soundbar της philips HTS8160B

http://www.consumer.philips.com/c/h...bar-blu-ray-disc-playback-hts8160b_12/prd/gr/

αυτο παιζει mkv αρχεια αλλα δεν ξερω αν παιζει και τους υποτιτλους τους.

Το ίδιο μου έλεγε και ένας φίλος με την B7000 για 3D. Από ότι κατάλαβα όταν τα 100Ηz είναι ενεργοποιημένα σε συνδυασμό με μεγάλο contrast, θολώνει το πίσω μέρος της εικόνας σε σχέση με το ευκρινέστερο μπροστινό πλάνο και δημιουργείτε μια ψευτο3D αίσθηση. Προσωπικά νομίζω ότι χάνετε η κινηματογραφική αίσθηση και μου μοιάζει περισσότερο σαν βίντεο κατάσταση.
Υ.Γ. Το ποσό που διαθέτης για TVείναι αρκετά μεγάλο. Για μένα αξίζει να περιμένεις τις καινούργιες.

οταν ελεγα ''λανθασμενα 3d'' αυτο ακριβως εννοουσα...